Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
autickovalady píše:včera umyto a najeto dalších 300km
Ty mračítka zahodit, jinak to zavání tuzingemautickovalady píše:včera umyto a najeto dalších 300km
sdilim stejny nazorkubi píše:Mě spíš fascinuje jak všude lidi vytékají z těch Verun jako by to bylo něco víc než naprosto obyčejný šestiválecVenca Brody píše:Nic proti, ale video o čem? Jak se umí vytočit motor? Jen tak pro srandu?
Možná to bude proto, že je unikátní svojí konstrukcí.kubi píše:Mě spíš fascinuje jak všude lidi vytékají z těch Verun jako by to bylo něco víc než naprosto obyčejný šestiválecVenca Brody píše:Nic proti, ale video o čem? Jak se umí vytočit motor? Jen tak pro srandu?
Ještě vyhodit i ty zadní lampy a i ty vykytovaný dveře. Taková škoda, že se zrušila ta boční linieautickovalady píše:mám ho teprve týdena mračítka samozřejmě půjdou pryč a zadní křídlo taky
je v tom 2,0 benzín...víc fotek? jen co je stahnu do pc...
Hezké BMW, jen to bílé čalounění dveří nebude asi úplně ideální. A to zadní křídlo je tragédieautickovalady píše:pár fotek here...jsou tam i od předchozího majitele
+1Butcher píše:Snazim se na tom aute najit neco dobryho krome laku...nejde to
jojo jen ju hecujte, za chvilku nám sem napostuje nějaký nahotiny, co lady ?Hemi.cz píše:jj,taky jsem se dival na fotky,oci mazec![]()
![]()