Hadry, Image a Styl..
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Hadry, Image a Styl..
Ke každému svetru Thor Steinar figurka malého esesáčka zdarma? 

Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam taky skoro samej Steinar
nebo Pretorian, Pitbull, Grassel, Ansgar Aryan, Grobschlächter, atd....ale i Sparco, Shatsu a spoustu auto-motive veci - co jsem teda vlastne zac? 

KEHO rennsport
Když už jsme u toho, nechce někdo koupit starej hněděj koženej kabát. Takovej estbáckej... 

MSG
Thor Steinar Love All Colours 

- Sova
jedině s pendrekemMSG píše:Když už jsme u toho, nechce někdo koupit starej hněděj koženej kabát. Takovej estbáckej...

Cléon & Fonte
Jak tak čtu strašně moc lidí nosí conversky. Zajímalo by mě jestli ty klasiky nebo jiné. Ptž si pamatuju jak každý mladý nadával když mu mamča koupila convers ala vietnam, a dle mého je to totožné jen se vtom trošku líp chodí. ale image totožný
Leon TOP SPORT 1.9TDI sold
Opel Tigra 1.4 sold
Opel Tigra 1.4 sold
- phaeton_esc
já si před pár lety koupil klasický kotníčkový Chuck Taylor a za dva roky, při běžným nošení, šly do háje - odlepila se po stranách podrážka. pak jsem měl ještě jedny, semišový (něco jako tyhle http://www.converseshop.cz/boty/one-sta ... o-low-boty" onclick="window.open(this.href);return false;) a z těch mi zase vyrostla noha 
otec má ovšem jako pracovní (topenařina) (podobný http://www.csneaker.com/wp-content/uplo ... kers11.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;) a ty držej už asi pátou sezonu a pořád pohoda
osobně bych si je už nekupoval, za ty prachy radši Nike, Gravis nebo WESC

otec má ovšem jako pracovní (topenařina) (podobný http://www.csneaker.com/wp-content/uplo ... kers11.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;) a ty držej už asi pátou sezonu a pořád pohoda
osobně bych si je už nekupoval, za ty prachy radši Nike, Gravis nebo WESC
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
-
Butcher píše:Ja mam taky skoro samej Steinarnebo Pretorian, Pitbull, Grassel, Ansgar Aryan, Grobschlächter, atd....ale i Sparco, Shatsu a spoustu auto-motive veci - co jsem teda vlastne zac?
solidní ignorant

Out of order.
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
K tomu uz mi chybi jen arafatka*madrfaKING víla* píše:Butcher píše:Ja mam taky skoro samej Steinarnebo Pretorian, Pitbull, Grassel, Ansgar Aryan, Grobschlächter, atd....ale i Sparco, Shatsu a spoustu auto-motive veci - co jsem teda vlastne zac?
solidní ignorant

KEHO rennsport
biohazard píše:Thor Steinar Love All White Colours

http://boundtree.co.uk/image/cache//dat ... 00x700.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Asi nejlepší košile co znám

Ten Thor Steinar mi připoměl tohle http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009072001" onclick="window.open(this.href);return false;, obvzláště pak Pruhovaný outfit obou rasistických čmeláků je jen jiné barevné provedení svetru od Thor Steinar.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
- Sova
když mě s ním našupeš tak to beru kompletMSG píše:Sova: origo pendrek mám taky, taky hnědej, jde k barvě

Cléon & Fonte
Jako zmáltit pendrekem a pak ti ho vrazit do prdele? 
No nevím, je docela dlouhej...

MSG
- Sova
nic jiného mě při pohledu na tvuj avatar nenapadloMSG píše:Jako zmáltit pendrekem a pak ti ho vrazit do prdele?

nicméně nechám si poradit...

Cléon & Fonte
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
mam hadry TS, grassel, momentálně sem pořídil i par kusů od yakuzy, gatě teda kupuju v time out, kde maj jedny z pro mě nějpohodlnějších střihů, ve kterých dokážu vydržet non stop...
občas oblíknu polokošile ferrari, něco od OMP/sparco.... když je nějaká akce provoněná benzínem...
Lonsdale moc nemusím - co sleduju u nás chodí v tom každej druhej debílek, co dřív nosil rozkrok pod kolenama, hlavně v úžasný jůžoví barvičce
občas oblíknu polokošile ferrari, něco od OMP/sparco.... když je nějaká akce provoněná benzínem...
Lonsdale moc nemusím - co sleduju u nás chodí v tom každej druhej debílek, co dřív nosil rozkrok pod kolenama, hlavně v úžasný jůžoví barvičce

MSG píše:Jako zmáltit pendrekem a pak ti ho vrazit do prdele?![]()
No a od čehopak je asi hnědej?

BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Můj tip:

Už je nosím nepočítaně let každej den a fungujou špičkově, bohužel v místě kde se ohýbají se mi mírně natrhla kůže a mám je trochu prošlapaný, ale mám je na sobě fakt skoro každej den (asi tak 300 dní v roce
), takže mají nárok. Musím se mrknout po obchodem po novém páru, druhý takový mám černý, ty zatím drží 

Už je nosím nepočítaně let každej den a fungujou špičkově, bohužel v místě kde se ohýbají se mi mírně natrhla kůže a mám je trochu prošlapaný, ale mám je na sobě fakt skoro každej den (asi tak 300 dní v roce

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Když už jsme u těch hadrů, má někdo tip na to, kde rozumně koupit kvádra, saka, kalhoty, "manažerské" svetříky a tak? Vypadá to, že s mým maturitním kvádrem v práci už dlouho nevydržím
a občas ho holt musím nosit...

MSG
Globus píše:biohazard píše:Thor Steinar Love All White Colours
http://boundtree.co.uk/image/cache//dat ... 00x700.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Asi nejlepší košile co znám
Ten Thor Steinar mi připoměl tohle http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009072001" onclick="window.open(this.href);return false;, obvzláště pak Pruhovaný outfit obou rasistických čmeláků je jen jiné barevné provedení svetru od Thor Steinar.
nemyslim si
http://www.dickies-store.cz/shop/americ ... WORK_SHIRT" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/djdoemixx
- zac.je.toho.loket
- Kontaktovat uživatele:
Grobschlächter?
Wer hat sich diesen saublöden Name ausgedacht?
Wer hat sich diesen saublöden Name ausgedacht?

"The spirit of revolution will never die"
Možná zkus mrknout u Blažka.MSG píše:Když už jsme u těch hadrů, má někdo tip na to, kde rozumně koupit kvádra, saka, kalhoty, "manažerské" svetříky a tak? Vypadá to, že s mým maturitním kvádrem v práci už dlouho nevydržíma občas ho holt musím nosit...
pokud tim "rozumně" myslel cenově dostupně,tak Blažek nevim no 

No tak muze zkusit Hugo Bosse, ale myslim, ze se pak jeste rad vrati mrknout na nabidku Blazka 

taky pravda 

SouhlasímBeaver píše:Možná zkus mrknout u Blažka.MSG píše:Když už jsme u těch hadrů, má někdo tip na to, kde rozumně koupit kvádra, saka, kalhoty, "manažerské" svetříky a tak? Vypadá to, že s mým maturitním kvádrem v práci už dlouho nevydržíma občas ho holt musím nosit...

das Auto
Par let zpatky bych asi doporucil OP Prostejov z me rodne visky... ale to uz je ted pravdepodobne bohuzel pase.
Já osobně nejvíc nosím kvádra a košile od značky Sarar (maj pouze dva obchody v čr - jeden ve Fashion Arena Štěrboholy a druhej ve Freeport outletu na Hatích)... ale ceny jsou trochu vyšší, respektive záleží co si představuješ pod pojmem rozumný... Maj i super botky...
Jinak už to tu od někoho zaznělo Abercrombie&Fitch, Nike, Calvin Klein trenky
Jinak už to tu od někoho zaznělo Abercrombie&Fitch, Nike, Calvin Klein trenky

štyrykrátštyry tédéí