Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Jen na okraj - 3000GT a GTO jsou zcela odlisna auta.kony5 píše:Taky si tak nějak myslím že si kluk dělá srandu... ale mně osobně se GTO líbílo vždy a sám docela bojuju abych tohle nekoupil i když asi nebude v superstavu
![]()
.... nebo zkusit pistonhead tam sou za 3000Lb taky káry..itr,evo atd
kentoya píše:slož 200 000, a postavím ti 200sx se 400 kobylama, slož 300 000 a bude to aji na super podvozku se super brzdama
jestli se ti to zdá moc, kup si něco jiného, ale nepočítej že z dvoukila vyždímeš 400 koní za 50 000kč
v každém případě za těch 300 budeš mít téměř nové auto v hodnotě nové fabie, ale s fabií nesrovnatelné
víc k tomu není co dodat
Tohle kdyby si mi napsal pred 3letykentoya píše:slož 200 000, a postavím ti 200sx se 400 kobylama, slož 300 000 a bude to aji na super podvozku se super brzdama
jestli se ti to zdá moc, kup si něco jiného, ale nepočítej že z dvoukila vyždímeš 400 koní za 50 000kč
v každém případě za těch 300 budeš mít téměř nové auto v hodnotě nové fabie, ale s fabií nesrovnatelné
víc k tomu není co dodat
před třemi lety jsem nikomu auta skládat nechtěl, na jednoho je to moc, a neměl jsem u sebe spolehlivého člověka, ted už to jde a navíc bylo stále mnoho motorů přede mnou a auta byly jen jako doplněk, živil jsem se zcela jinou činností, ted už mě živí jen auta a motorů jsem poskládal už cca 70 takže už je i dost pojízdných dvoukiltholis píše:Tohle kdyby si mi napsal pred 3letykentoya píše:slož 200 000, a postavím ti 200sx se 400 kobylama, slož 300 000 a bude to aji na super podvozku se super brzdama
víc k tomu není co dodat