Tak to se nebojmaRkus píše:okey, ja s tim nemam problem, jen se bojim aby to kamerka ustala

Tak to se nebojmaRkus píše:okey, ja s tim nemam problem, jen se bojim aby to kamerka ustala
nikdy sem ji nevidel nazivo, tak jen proto mam strach. nic vic v tom neniButcher píše:Tak to se nebojmaRkus píše:okey, ja s tim nemam problem, jen se bojim aby to kamerka ustala
Žiju furt, bohužel ty tvoje Fuegácký kola jsou asi jeden z nejhorších případů co jsem kdy vidělMiraF píše:Beaver:
...zdarec,žiješ ještě?jak se daří?
pošli jednu fotku na forum...nikdy sem to nevidělBeaver píše:Supra je v PV v garáži, čeká až dodělám rekonstrukci baráku, není na ní nic novýho co by stálo za focení. Jiný kola na ni jsou v plánu ostatně taky, ale než aby mi lezly ven z blatníku a já to musel "dohánět" stažením gumy na úroveň blatníku, to fakt ne, to jde prostě proti mému přesvědčení
Beaver píše:Asi jako když si předkožku natáhneš na pomeranč.
http://www.tyrestretch.com/9_205_50_R17 ... SP.jpg.php
MiraF píše:Hod tu fotku a nedělej princeznu ...
Leda bych poslal brachu do garaze, stoji mi to v jinym meste nez jsem, takze to neni o tom, ze zabehnu nekam s fotakemSova píše:pošli jednu fotku na forum...nikdy sem to neviděl![]()
a nehraj si na tabooa hlavně
To nikomu neberu (teda muze se mi to pripadne nelibit a klidne to kazdemu reknu), ja uz jsem prece jenom behem tech let "vyrostl" a tak mi do hlavy nejdou ty upravy co rozbijou puvodni funkci nejake soucasti auta a posunou jeji vlastnosti k horsimu (coz ty natazeny bocnice proste delaji). Coz mi pripomina, ze tys sveho casu byl vedouci osoba v poctu tenisaku narvanych do pruzin kvuli dorazuMiraF píše:každý z nás máme svou vizi jak má auto vypadat!
Zda se ti profil pneumatiky 225/45/17 jako stovkovej ? Myslis, ze sirka gumy 225 je dvakrat vetsi nez sirka disku 7" (no mozna mam 7.5" ted nevim jiste) ? Tak zas laskave neprehanej.Lordík píše:2hej tábor když nemá úzký disky na který mají 2x širší gumu a a 100 profil nejsou ve své kůži
I kdyby vypadal sebelip tak oproti zavodnicke verzi se bude vzdycky chovat v zatacce hur. Videl jsi natazenou gumu na aute pro WRC ? Nebo na aute pro DTM ? Nebo na cemkoliv jinym urcenym pro zavody, kde jde o trakci ? Ja rozhodne ne.Lordík píše:jednoduše řečeno disk kterej má ''natáhlou'' gumu nějak vypadá a ve vašem závodnické verzy už disk nebude žádná hitparáda...
Tak aspoň nějakou starouBeaver píše:MiraF píše:Hod tu fotku a nedělej princeznu ...Leda bych poslal brachu do garaze, stoji mi to v jinym meste nez jsem, takze to neni o tom, ze zabehnu nekam s fotakemSova píše:pošli jednu fotku na forum...nikdy sem to neviděl![]()
a nehraj si na tabooa hlavně![]()
To nikomu neberu (teda muze se mi to pripadne nelibit a klidne to kazdemu reknu), ja uz jsem prece jenom behem tech let "vyrostl" a tak mi do hlavy nejdou ty upravy co rozbijou puvodni funkci nejake soucasti auta a posunou jeji vlastnosti k horsimu (coz ty natazeny bocnice proste delaji). Coz mi pripomina, ze tys sveho casu byl vedouci osoba v poctu tenisaku narvanych do pruzin kvuli dorazuMiraF píše:každý z nás máme svou vizi jak má auto vypadat!![]()
Zda se ti profil pneumatiky 225/45/17 jako stovkovej ? Myslis, ze sirka gumy 225 je dvakrat vetsi nez sirka disku 7" (no mozna mam 7.5" ted nevim jiste) ? Tak zas laskave neprehanej.Lordík píše:2hej tábor když nemá úzký disky na který mají 2x širší gumu a a 100 profil nejsou ve své kůži
I kdyby vypadal sebelip tak oproti zavodnicke verzi se bude vzdycky chovat v zatacce hur. Videl jsi natazenou gumu na aute pro WRC ? Nebo na aute pro DTM ? Nebo na cemkoliv jinym urcenym pro zavody, kde jde o trakci ? Ja rozhodne ne.Lordík píše:jednoduše řečeno disk kterej má ''natáhlou'' gumu nějak vypadá a ve vašem závodnické verzy už disk nebude žádná hitparáda...
a napadlo tě, že že ten "druhej tábor" - lidi, který používaj běžný pneumatiky, nemá "2x širší gumu a a 100 profil" a úzký disky (btw, zkus uhodnout, proč se dělaj různý šířky disků), ale jen adekvátní rozměry pneumatiky na šířku disku? líbí se mi, jak ti ještě k tomu nedělá problém ty normální lidi označit s ironií za závodníkyLordík píše:...zajímavý je že jsou tu 2 tábory! 1vní se to líbí a 2zí to naopak odsuzujou a nelíbí se jim natažené pneu 1ního tábora... 2hej tábor když nemá úzký disky na který mají 2x širší gumu a a 100 profil nejsou ve své kůži (zdejší závodníci)ale za zase zdejším závodníkům se nelíbí naše áčka která nevím jak vám mnohem více zvýrazní!!!...
Ještě ne.JRD McLAREN píše:maRkusi uz ste boli filmovat ..??
Já jen doplním, že pojedeme spíše v druhé půlce května nebo června, protože začátkem května i června jsem v zahraničí.maRkus píše:.... pocitej cca kveten, cerven az bude zajety motor to projedem
Přesně takhle nějak bych si ty záběry představovalT.i.m.u.r píše:Možná trochu OT, ale tady (na Alfě) je krásně vidět, jak ta guma pracuje:
http://www.youtube.com/watch?v=FG5uNVAA ... re=related