Průměrná mzda - kolik berete

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Jardafox
Moderátor

Re: Průměrná mzda - kolik berete

Příspěvek od Jardafox »

taky sem neska zaplakal nad vejplatnicou :D
6 let vejšky, titul ing, a všechno k hovnu, měl sem se na to vysrat a po střední jít hned makat, byl bych na tom teď stejně, ne-li líp a aspoň měl nějaký do života použitelný zkušenosti :savle:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Přišel jsem za šéfem, že bych chtěl přidat a doslovně mi řekl: Tak přidej :D Nevím, co si o tom mám myslet :D
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

nebo zkus jít a šefem a říct : " Přidejte mi, nebo všem řeknu, že jste mi přidal " ..... :-D :-D :-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

H.o.m.i.e.

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Jardafox píše:taky sem neska zaplakal nad vejplatnicou :D
6 let vejšky, titul ing, a všechno k hovnu, měl sem se na to vysrat a po střední jít hned makat, byl bych na tom teď stejně, ne-li líp a aspoň měl nějaký do života použitelný zkušenosti :savle:
Šel jsem hned po střední tj od 1.září 2011 a moc jsem si nepomohl... sháněl jsem něco dobrýho, ale pokud nemáš známé nebo praxi tak nemáš šanci dostat dobrou práci... dělám v posraným kanclu a beru 12k. Z toho ušetřím sotva 6... a pak se má člověk radovat ze života :( ? Je mi 20 a už jsem ztratil všechny iluze. Přitom nejsem žádný poleno co nic neumí, naopak si myslím že jsem dost manuálně šikovnej, a ledacos bych se mohl rychle naučit.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Anebo tak :) Jardo nerikej mi ze v oboru ktery jsi vystudoval na VS mas malo? Samo ze pokud zacinas tak nebudes brat to samy co lidi ktery uz na tom miste 10 let delaj, trosku mi to pripomina kdyz jsem skoncil nastavbu a meli jsme skolni sraz tak spoluzaci co dodelavali VS si mysleli ze hned co dokonci skolu budou mit nastup 20t, to je ale 15 let zpet, dnes nevim jake maji vysokoskolaci pozadavky na plat, je to samozrejme obor od oboru, ale jak nekde rikali ze prumerny plat v republice je cca 23t a 2/3 lidi na nej nedosahnou pak to je smutny. Ale kdyz nekdo breci ze bere malo, a ani se nechce vzdelavat aby mel lepsi kvalifikaci pripadne sel delat jinam tak to pak nevim co bude ten dotycny delat az bude mit dite, to pak prachy litaj ze na konicky moc casu resp. financi neni :wink:

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

H.o.m.i.e. píše:
Jardafox píše:taky sem neska zaplakal nad vejplatnicou :D
Šel jsem hned po střední tj od 1.září 2011 a moc jsem si nepomohl... sháněl jsem něco dobrýho, ale pokud nemáš známé nebo praxi tak nemáš šanci dostat dobrou práci... dělám v posraným kanclu a beru 12k. Z toho ušetřím sotva 6... a pak se má člověk radovat ze života :( ? Je mi 20 a už jsem ztratil všechny iluze. Přitom nejsem žádný poleno co nic neumí, naopak si myslím že jsem dost manuálně šikovnej, a ledacos bych se mohl rychle naučit.
Pokud bereš 12 a z toho 6 ušetříš, tak bud ještě rád, počkej až z těch 12ti budeš muset platit vlastní bydlení a s tim spojený náklady
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sotomaior »

no ja VS vdecim za dobrou pozici i plat...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

HondaMan

Příspěvek od HondaMan »

H.o.m.i.e. píše:dělám v posraným kanclu a beru 12k...
...Přitom nejsem žádný poleno co nic neumí, naopak si myslím že jsem dost manuálně šikovnej...
Tak jdi makat rukama. Třeba budeš mít víc ;)

dinkin

Příspěvek od dinkin »

Aktuálně jsem bez práce, ale co tak koukám, tak nástupák víc jak 12-13 čistýho mít nebudu no :(

Hold maturita a bez praxe (po škole), kdyby někdo věděl o práci ve východních čechách, tak ať dá vědět 8) Nebo klidně i práce kdekoliv jinde, ale k tomub by muselo být nějaké levné bydlení 8)

r0mik

Příspěvek od r0mik »

maturita, cisteho nejakych 16 jako kancelarska krysa. A pak garazove penize bokem, ktere se protaci ihned v mem aute. Prioritne se setri na kvartyr :)
Focus RS r.v.2002, 2.0 Turbo 200kW+ =lámač hnátů
Focus ST225 r.v.2006, 2.5 Turbo 166kW+ =na rozstřel
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

S tim titulem je to pravda, tatik ma taky ing z elektorniky a strojniho obrábění. Ve výsledku mu to bylo v životě k ničemu, všude kam přišel chtěli přesně to co neměl a díky tomu ani pořádně nenabral praxi v oboru ktery ma.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

No ale zase kolik lidi dnes dela v oboru ktery vystuduje? Ja jsem strojar ale pocitace to byla jasna volba uz od detstvi :D

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

U nás hrůza... Když jsem to všechno sečetly, ta naše náklady jsou někde kolem 55.tis

No teď je manželka na mateřské, takže mám co dělat to všechno zvládnout :-( Ale na auto mi zbyde asi vždycky :-)
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

autickovalady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autickovalady »

3812 pracák + 3000 alimenty, nájem platím 8500 a jsem s malým sama. Školka stojí 1500, fotbal měsíčně 400 a práci sehnat nemůžu, protože jsem rozvedená samoživitelka. Dle našeho super státu nemám nárok na víc než tu podporu 3812. Jupííííí...čekám kdy si to hodím protože mi mrdne

crazyape

Příspěvek od crazyape »

Vyplata celkem jde, porad kdyz zaplatim naklady a hypoteku tak me zbyde + mam neco mimo....

Goldies: 50t mesicne naklady? To mate adoptovanyho slona v africe? :D

autickovalady: to jsi na tom podobne jako skorotchyne, samozivitelka, skoro 2 lete dite na krku, alimenty 3tis + neco malo materska, naklady jen na byt 11tis + studujici dceru na kterou druhy otec taky neplati uz X let alimenty. Paradox je ze ten pan s kterym ma tohle posleni dite si vydela klidne 40-50mesicne ale vic jak 3t platit nemuze jelikoz by ho to zrujnovalo...

Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

jsem na tom od 17-25 čistýho jak kdy ...Jelikož čekám mimi tak dostanu přidáno :idea:
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát :D )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Jak si to tady čtu, tak asi budu ještě dlouho studovat a bydlet u maminky.... :(
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

crocjirka ... na takovej post nějakýho ředitele nemám papíry,povahu a ani bych asi nechtěl mít pod sebou lidi,hlídat je jak školku apod.Já šel hned po střední makat a bydlet do svýho takže už kvůli hypotéce (do který jsem se uvrtal a který se letos chci zbavit na čemž dost vydělám) jsem si nemoh dovolit se plně věnovat další škole,ale ruku na srdce i jak už tu padlo ... dneska ti nějakej papír a titul je skoro k ho*nu.
Co dělám už jsem tu párkrát zmiňoval nicméně odvoz aut u jedný firmy a ono když si uděláš klientelu (řikejme jim snobové třeba :lol: ),která je schopná ti dát kromě standartní ceny ještě klidně 2tis do kapsy nebo když víš do jakýho bordelu vozit lidi,tak se dostaneš na slušný peníze.Já si měsíčně držim těch 30-45tis jak jsem tu už napsal,ale muj "osobní rekord" je 57tis za měsíc.Je ale pravda,že jsem si už zvyk na nějakej "standart" a občas mám co dělat se udržet abych vyšel ... taky proto mám teď v hlavě 2 plány na další příjmy

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Jeste mi napadlo ze sice velky prachy jsou good ale ne za 12 hodin denne treba, ja delam 7-15:30 a cajk, v 15:45 jsem doma s cistou hlavou :lol:

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

ještě,že dělám max 9h denně (ve směně) a jinak většinou makám jak dlouho se chce mě :lol:

SubTera

Příspěvek od SubTera »

bio: dokud te nikdo neklepne, tak je to fajn a lze ti to jen prat. Ja Prahu neznam, bordely bohuzel taky ne, takze ja bych si asi moc nevydelal :)
muj pracovni prumer je cca 14 hod/denne, ale ve vyvazenym pomeru Home office/office a ne manualne...odsiraj to trochu oci a za rok jsem pribral 10kg (z podvyzivenyho na prezivenyho :lol: )

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

tak já nejsem vysloveně dročka,ale na tom odvozu jezdíme s kolegou / kamarádem ve dvou takže má člověk větší jistotu.Dročku bych asi dělat nešel protože kolikrát čtem v aplikaci zprávy od dispečinku jak byl někdo od nás zrovna přepadenej a to dokonce přímo v centru Prahy.Proto docela obdivuju třeba ty mladý holky,který taxikařej nejenom u nás ve firmě.
Nicméně i tahle práce má svoje mínusy.Největší kšefty jsou logicky v noci protože to každej někde chlastá a potřebuje pak odvézt auto takže kolikrát než abych někde sám seděl s lidma a užíval si volna nebo jel třeba fotit auto nebo se jentak v noci jet projet po okreskách kolem Karlštejna což jsou takový moje úchylky,tak makám :wink:

Edit k těm bordelům ... například je v Praze jeden night club kam když jim dovezeš klienta,tak přijde vyhazovač a dá ti za něj 2200kč.200kč mu necháme aby nebyl kyselej a máme každej litr pro sebe jenom za tohle.Třeba v lednu jsme jeli do Brandýsa nad Labem pro jednoho mýho stálýho klienta a vezli jsme ho do Prahy do bordelu spolu s jeho 2 kámošema a pak domu na Chodov takže jenom z toho bordelu jsme měli 6,6tis a 2tis za jízdu.600kč vyhazovači a 8tis pro nás za jeden večer 8)

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Tak to ale delaji jen u stalych zakazniku, u kterych je uz predem jista utrata, ne? Nebo tam hodis treba miloshe a dostanes dvojku? :lol:

PreludeR

Příspěvek od PreludeR »

Krásná práce.. Ale za chvíli by me přestalo bavit řízení...
Ja náklady kolem 20t. Mam štěstí na práci,takže 60-70t měsíčně udělám.

Neni hypo,neni žena dítě nic. Žiju život :)
Act:BMW e39 528iT

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Crazy: no on to je takovej 2 patrovej slon :-D jako jenom splatky na bydleni a energie je 30.000,- k tomu vsechny mozny pojistky jsou 5.000,- mesicne. Jidlo 5.000,- az 7.000 - mesicne no a k tomu pujcka na podnikani 5.500,- a cesty do prace nas obou cca 5.000,-

Jinak do prace jezdim na 7:00 domu prijedu kdyz dobre tak v 18:00 a sednu k PC a delam navrhy, ucto nebo pripravuju vyrobu...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Subtera nene hele to by bylo moc jednoduchý :lol: ty tam přivezeš zákazníka,on po vstupu zaplatí za vstup ve kterym má pokoj s holkou a nějaký pití a až pak právě přijde vyhazovač a vyplatí tě.Zrovna minulej tejden jsme chytli kšeft na SUV v matný folii na slovenskejch značkách.Z chlapa se vyklubal majitel zrovna tohohle bordelu,že prej sem jezdí jenom na 2 měsíce ročně zkontrolovat podniky a jinak má casina na slovensku.Zajímavá debata když řikal,že tam choděj i poslanci a jiný individua a nechaj tam třeba 20tis za hodinu.Já když tam vez toho svýho zákazníka tehdy jak jsem tu už psal,že měl s sebou ty 2 kámoše,tak ten jeden je nějakej náměstek ministra školství ... jenom pro představu jak je tenhle stát zkaženej :lol:

Preluder to máme podobný.Mě už třeba uplně lezou na nervy škodovky apod.To už nechávám vždycky kolegovi a já si vozim prdel jenom v AMGčkách apod.Co je dejme tomu úrovní pod M3 do toho už nesedám :lol:

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

SubTera píše:Tak to ale delaji jen u stalych zakazniku, u kterych je uz predem jista utrata, ne? Nebo tam hodis treba miloshe a dostanes dvojku? :lol:
Nene, to záleží jaký "menu" si objedná.

Bio: jo, Es....., příjemnej to podnik pro nás voziče :)
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

jojo Jirko koukám oba známe :D

edit ... že ses pak ozval ohledně tý práce co? :lol: možná bych tě zneužil.Mám něco v plánu :?:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

biohazard píše:crocjirka ... na takovej post nějakýho ředitele nemám papíry,povahu a ani bych asi nechtěl mít pod sebou lidi,hlídat je jak školku apod.Já šel hned po střední makat a bydlet do svýho takže už kvůli hypotéce (do který jsem se uvrtal a který se letos chci zbavit na čemž dost vydělám) jsem si nemoh dovolit se plně věnovat další škole,ale ruku na srdce i jak už tu padlo ... dneska ti nějakej papír a titul je skoro k ho*nu.
Co dělám už jsem tu párkrát zmiňoval nicméně odvoz aut u jedný firmy a ono když si uděláš klientelu (řikejme jim snobové třeba :lol: ),která je schopná ti dát kromě standartní ceny ještě klidně 2tis do kapsy nebo když víš do jakýho bordelu vozit lidi,tak se dostaneš na slušný peníze.Já si měsíčně držim těch 30-45tis jak jsem tu už napsal,ale muj "osobní rekord" je 57tis za měsíc.Je ale pravda,že jsem si už zvyk na nějakej "standart" a občas mám co dělat se udržet abych vyšel ... taky proto mám teď v hlavě 2 plány na další příjmy
ty drožkaři, 99Kč/km, pak to skáče :lol: pěkný jiříku, tož aspoň zbyde na ajstý 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Odpovědět

Zpět na „Pokec“