Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
http://www.aviatorwatch.ru/en/navigator ... ION_ID=116phaeton_esc píše:Sturmanskie neznám, ale vypadaj naprosto luxusně
Nosim aktualne Rotaxy, nejsou nejhorsi, plus minus takovehle (akorat reminek mam kozenej a asi poridim kovovej, protoze ta kuze dostava hrozive na prdel dennim nosenim):MSG píše:ad hodinky - taky koukám po nějakejch a sice sportovních s chronomentrem (=ty 3 malý ciferníky se stopkama)...
mě takyMSG píše: Třeba tyhle mechanický retro za 3.000kč, to mi přijde dobrá sranda za ty peníze.
jsou na baterku?nebo je to automat?Beaver píše:Nosim aktualne Rotaxy, nejsou nejhorsi, plus minus takovehle (akorat reminek mam kozenej a asi poridim kovovej, protoze ta kuze dostava hrozive na prdel dennim nosenim):MSG píše:ad hodinky - taky koukám po nějakejch a sice sportovních s chronomentrem (=ty 3 malý ciferníky se stopkama)...
Az nebudu vedet co s prachama, tak mam policeno na Breitling Navitimer, ale asi to neklapne, vzdycky je duvod proc koupit neco jinyho
Koho si vlastně citoval?Mě nebo MSGBeaver píše:Baterie, ja toho moc nenachodim, vetsinou sedim u PC, tak by se mi nemely sanci behem dne natahnout
MSG píše:Můj šéf se přiživuje obchodováním s hodinkama a říkal, že nejlepší business jsou ty Armani, ty se dají koupit za cca 3kkč přes net v cizině a pak se tu střelí za dvojnásobek. Armani a Wenger...
No teď tebe, před tím MSGSova píše:Koho si vlastně citoval?Mě nebo MSGBeaver píše:Baterie, ja toho moc nenachodim, vetsinou sedim u PC, tak by se mi nemely sanci behem dne natahnout![]()
seš kujónBeaver píše:No teď tebe, před tím MSGSova píše:Koho si vlastně citoval?Mě nebo MSGBeaver píše:Baterie, ja toho moc nenachodim, vetsinou sedim u PC, tak by se mi nemely sanci behem dne natahnout![]()