Zakázkové lakování kol

Pneumatiky, elektrony, plecháče, podložky, šrouby, štefty, změna rozteče...

Moderátoři: Rudi, m.artty

tom406
Kontaktovat uživatele:

Zakázkové lakování kol

Příspěvek od tom406 »

Nerad zakládám další téma-jestli je už nejaké tak to klidně přesuňte.Jde mi o to , že mám vzácné závodní kola OZ a půjdou teď na jemné opískování do syrového hořčíku. Póry v hořčíku si opravím spec. tekutým kovem ale to jsou drobnosti na vnitřní patce. Jde mi teď o aktivátor, plnič a samotný lak-je tady někdo kdo by udělal špičkovou práci .Nejsem náročný na čas ale na kvalitu.
http://406.nolimit.cz/image/18210368" onclick="window.open(this.href);return false; nyní takto - po opískování to bude syrové a o mnoho hezčí. A požaduju toto : http://406.nolimit.cz/image/18210580" onclick="window.open(this.href);return false; nápisy mám a to bych řešil až konkrétně.

Pokud možno Ostrava a okolí
děkuji

Simmy

Re: Zakázkové lakování kol

Příspěvek od Simmy »

byly tu super reference na motokubu viewtopic.php?f=115&t=83509" onclick="window.open(this.href);return false;

jeho téma už, zdá se, nefunguje, to si případně zkus pohledat sám, tady máš jen nástřel ... je dokonce z Ostravy, což pro tebe bude asi taky plus ... jeho práci jsem viděl, osobně jsem kola u něj neměl, ale co jsem plánoval dělat kola, dával bych asi jedině k němu a to jsem toho prohledal dost po netu

EDIT: tak mi to stejně nedalo a pohledal jsem, tu je jeho téma viewtopic.php?f=115&t=86242" onclick="window.open(this.href);return false;

tom406
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom406 »

Simmy- díky toto vypadá dobře-už mu píšu tak uvidíme 8)

Simmy

Příspěvek od Simmy »

hoď pak taky někam referenci ... jeho téma trochu umřelo, tak by mě zajímalo, jestli to ještě vůbec dělá

tom406
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom406 »

Simmy píše:hoď pak taky někam referenci ... jeho téma trochu umřelo, tak by mě zajímalo, jestli to ještě vůbec dělá
zatím žádná odpověď ani na ICQ ale asi je brzo. Pak napíšu

Kubajsz6

Příspěvek od Kubajsz6 »

Motokubovi jsem psal už 2 maily a zatím žádná odezva. Tak snad se ozve, jsem taky z Ostravy a kola bych nikam posílat nechtěl a o nikom jiném tady nevím.

Simmy

Příspěvek od Simmy »

je tam na něj i telefon 8) možná na net nemá čas

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

dělal mi kola asi před rokem, řešil jsem to s tim po telefonu. dělal mi dvě sady. jedny kola normální stříbrnou a ty byly peckový, super práce a druhý kola antracitem a u kol byl odloupanej lak a hliník byl zoxidovanej. upozornoval me, ze to můze udelat bordel a taky ze docela jo. na zoxidovanejch místej je to hrbolatý a celkově je ta barva pomerančová. tak nevím, jestli to může být i tím odstínem..
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

tom406
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom406 »

bóďa píše:dělal mi kola asi před rokem, řešil jsem to s tim po telefonu. dělal mi dvě sady. jedny kola normální stříbrnou a ty byly peckový, super práce a druhý kola antracitem a u kol byl odloupanej lak a hliník byl zoxidovanej. upozornoval me, ze to můze udelat bordel a taky ze docela jo. na zoxidovanejch místej je to hrbolatý a celkově je ta barva pomerančová. tak nevím, jestli to může být i tím odstínem..
No tak osobně si myslím že nějaká oxidace nemá vliv na kvalitu. Pokud se to perfektně opískuje a nastříká nebo natře aktivátorem nebo jiným ochranným uzávěrem na slitinu tak vždy musí být výsledek perfektní. Ty kola jsou dost háklivé a pokud je špatná příprava tak oxidace vyleze po nějakém čase ven.
Sakra to už borci kteří dělají práci srdcem vymřeli nebo co? Myslím si že není ani tolik problém sehnat prachy jako spíš někoho kdo za ně odvede špičkovou práci. Firmě to moc zadávat nechci ti většinou jedou sérii a na detaily se moc nehledí.

tom406
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom406 »

tak jsem se mu dovolal-lakovna je mimo provoz a bude někdy v březnu.Říkal mi že opískovat kola je nesmysl ,že se pískováním zahřívají a mění strukturu. Tomu nevěřím peotože od brzd to dostává daleko větší šok a je to na to stavěné. Už je mi jasné proč vám to oxiduje jelikož pán odstraňuje barvu jen chemicky. No nevím já dělám duralové brzdiče BREMBO apod.. a vždy to pískuju a výsledek po laku je úžasný a žádná sůl ani nic jiného na to nemá vliv.
No nic prostě potřebuju lakýrníka tak hoši pište jestli o někom víte.
Tomudle pánovi to nedám-moc důvěry jsem nepobral.

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

kdybych to dělal sám, tak tu oxidaci samozřejmě taky vyřeším, ale motokuba to nechá opískovat popřípadě chemicky odlakovat, pak to rozbrousí a nechá to projet linkou a když to jde na tu linku, tak to musí být holá al slitina bez jakékoli barvy, tmelu apod. tou linkou, kde to nechává projet, se lakují nová kola a jsou tam použity materiály jako na nová kola. tzn. nějakej epoxy základ, barva a na to epoxy lak. takže kvalita barvy je fakt vysoká a je to tvrdý jako prase a drží to. jediný mínus je ta omezená možnost přípravy.

nevím, co čekáš, že ti tu kdo napíše. pokud si děláš duralové brzdiče brembo apod. jak píšeš, tak to je takový problém si je nechat opískovat, připravit na lak a pak to dát nějakýmu lakýrníkovi? pokud hledáš špičkovou práci tak se prej u lidí, co se živěj renovací veteránů, tam je kvalita vždy zaručena.

Skim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skim »

Chlapy zkuste tohle vodní tisk.
Přílohy
7377n3l_20.jpeg
7377n3l_20.jpeg (85.28 KiB) Zobrazeno 4543 x
www.3d-auto-polepy.cz

tom406
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom406 »

Je to v pytli. Poptal jsem dalších 5 firem co renovují kola s požadavkem na 100% práci v max. kvalitě. Ale buď neodpověděli nebo se k tomu moc nemají. Tak nevím co si myslet. Asi pokud člověk vystupuje jako hlupák tak řeknou přivezte to a uvidí se , ale pokud jim píšu co chci a co od nich očekávám tak se toho bojí- jinak si to neumím vysvětlit. To opravdu není nikdo kdo mi perfektně připraví a nalakuje hořčíkové kola.? Jsou krásně najemno opískované
IMG_9907.JPG
IMG_9907.JPG (123.1 KiB) Zobrazeno 4469 x
Přílohy
IMG_9902.JPG
IMG_9902.JPG (102.12 KiB) Zobrazeno 4469 x

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

a vy teda nemáte v ostravě a okolí lakýrníky nebo co?

kony5

Příspěvek od kony5 »

v ostravě je problem najít někoho kdo dobře dělá a nefušuje.... jinak nevim ale nemáš strach znějakého zvětrání toho hořčíku když to bude takhle dlouho opískovaný..přece jen ta vzdušná vlhkost a ták..když sem opískoval ocelové díly tak mi to rezlo než sem to stačil lakovat......dám ti kontakt na člověka - pískovaní , lakovaní - většinou ruzne konstrukce ale možná bude vědět více ..725 048 858 (paskov)

tom406
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom406 »

kony5 píše:v ostravě je problem najít někoho kdo dobře dělá a nefušuje.... jinak nevim ale nemáš strach znějakého zvětrání toho hořčíku když to bude takhle dlouho opískovaný..přece jen ta vzdušná vlhkost a ták..když sem opískoval ocelové díly tak mi to rezlo než sem to stačil lakovat......dám ti kontakt na člověka - pískovaní , lakovaní - většinou ruzne konstrukce ale možná bude vědět více ..725 048 858 (paskov)
Díky. Tento pán mi je pískoval. Co se týče zvětrání tak sy nemyslím že to zvětrá doma u krbu. Jasně že v garáži bych to nenechal ale při 24st. a u krbu si myslím že je to v pohodě. Ta slitina přece nemůže být až tak náchylná v suchém prostředí. Ale já se fakt snažím někoho najít na lakování a zase pánovi co dělá ocelové konstrukce bych to nesvěřil.
Dnes mi to odmítli další dva- nechápu to.

kony5

Příspěvek od kony5 »

jasne chápu myslel jsem jestli by ti on někoho nedoporučil protože skrz to lakování zná dost lidí..ale pokud neví on tak nevím... čím to chceš lakovat? nebo skusit nějaký elox...

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

fakt nechápu, co vlastně požaduješ... jestli hledáš lakýrníka kol, tak toho asi těžko najdeš... :roll:
prostě to odnes do nejlepší lakovny, co v okolí máte a je to ne?
prostě to nechápu, já bych v mym okolí věděl o x-lidech, kterejm by nedělalo žádnej problém ty kola špičkově nalakovat... jak jsem již zmínil, jedni z nich by byli lidé, kteří se živí renovací veteránů, kde musí být všechno špičkové a pokud možno stejnými technologickými postupy jako v době výroby. a z toho laku by ses pos... a splňují dokonce i tvojí podmínku, každý auto dělaj několik let a je to drahý jako prase :wink:

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

mam kamarada v Ostrave. Je to autolakyrnik - garaznik. Jeho rukama prochazi auta od veteranu po nove vozy. Zrucny a kvalitni je. Detailista abnormalni. Ale dela podle toho, jak kdo zaplati. Kdybys chtel kontakt, dej vedet.

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Tady asi stale nikdo nechape ze tom hleda cloveka co odvede spickovou praci. Tome mam kamarada co mi dela vse na aute a za jeho praci dam ruku do ohne, ale dle toho co pozadujes ti ho doporucit nemohu. Ja sam jsem mel na discich vady (na 2-3mistech maji drobny hrbolek od prachu prestoze to bylo v boxu-bila je svine) a to to delal pro me jak nejlepe dovedl.

Verim ze existuje nekdo kdo to dovede, ale bojim se ze v CR to nebude :( Neni na to klientela aby tu nejakej takovej clovek pracoval, umel to a mel na to vercajk. je treba se s tim smirit. :oops: Takze to dej tomu nejlepsimu a smir se s tim ze to nedopadne tak jak ocekavas, nebo to dej do nemec :(
" www.autowerks.cz "

Tead

Příspěvek od Tead »

Jestli on taky nebude problém v tím, že prostě u mg kola těžko může dát někdo ruku do ohně za výsledek, když si ten materiál žije svým vlastním životem :( jinak oxiduje i na vzduchu v suchu....
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

sem tam nějakou vadu laku máš i na originál laku kola, takže nevím, co požaduješ.. nemyslím si, že v něměcku by ti ty kola nalakoval někdo líp, než tady. nevím, proč by to tak mělo být. obecně auta lakovaný v německu jsou podle mě určitě stejný, jako tady. prostě někdy je to cajk, někdy je to prasárna, vidim to na svym i na kámošovym autě dovezenym z německa :wink: . a lidí, který odvedou špičkovou práci tam bude na rozlohu stejně jako tady.
pokud ses nám chtěl pochlubit, že máš magnesiový oz, tak jo, jsou pěkný a teď můžeš jít kontaktovat vyhlášený lakýrníky v tvojí přijatelný vzdálenosti nebo si najít na netu firmy, který se zabejvaj opravdu profesionální renovací veteránů a ty ti jistě někoho doporučej, protože každá taková firma vystřídala x lakýrníků, než našla toho opravdu špičkového.

dále se k tomu snad už ani nemá cenu vyjadřovat..

Simmy

Příspěvek od Simmy »

Osobně taky nevidím moc důvod, proč by lakýři ze zahraničí měli být zákonitě lepší, než naši, ale asi pro to tvrzení bude nějaké opodstatnění. :?

Každopádně Tome tebe od motokuby odradil jen způsob odstranění staré barvy ne? takže pokud tohle máš už sám pořešeno, tak co mu to dát jen na lak? lak mi od něj připadal vždy bezchybný, navíc pokud to foukne na linku, kde se lakují i nová kola, tak je to asi nejlepší varianta, ne?

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Simmy: Vetsi klientela=vetsi mnozstvi zakazek kde tolik nerozhoduje cena nad kvalitou? =lepsi lidi, material, stroje? Nevim jak je to z alu kolama, ale treba kamarad co potreboval vyladit na GTI6 par veci byl treba v CR bez sance a to chtel jen zprovoznit seriovou elektriku ktera do toho auta patrila. 8) Nepomohli ani autorizovane servisy a o penize neslo..takze tot zkusenost. 8)

Tom chce neco spesl a chce za to i zaplatit. Nejde neexistuje, presto mu to doporucovane a renomovane firmy a lide rekli..Tak co si o tom myslet? :? To co chce neni prdel, ale dela se to, ale tady se to asi nikomu nevyplatia tak nema zkusenost 8)
" www.autowerks.cz "

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Nikomu se do toho nechce, protože to jsou magnesiová kola.... není to nejběžnější a oni s tím nemají zkušenost. Jednoduše mají strach, jak se to bude chovat a nechtějí aby si to každý měsíc reklamoval. Takhle to máš se vším neobvyklím...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Skim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skim »

Zdar tet jsem si dělal kola do tohodle vzoru chtěl jsem ho líbí se mi tak se chci pochlubit dík
Přílohy
DSC07473.JPG
DSC07473.JPG (28.79 KiB) Zobrazeno 4124 x
413898_422484157766301_371001009581283_1871303_143242645_o.jpg
413898_422484157766301_371001009581283_1871303_143242645_o.jpg (45.84 KiB) Zobrazeno 4124 x
DSC07500.JPG
DSC07500.JPG (51.3 KiB) Zobrazeno 4124 x
www.3d-auto-polepy.cz

Skim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skim »

+ přední masku trochu jinej vzor Carbonu a zrcátka vše je zalakováno keramickým Lakem.
Přílohy
DSC07587.JPG
DSC07587.JPG (64.4 KiB) Zobrazeno 4121 x
DSC07588.JPG
DSC07588.JPG (76.88 KiB) Zobrazeno 4121 x
DSC07589.JPG
DSC07589.JPG (78.76 KiB) Zobrazeno 4121 x
www.3d-auto-polepy.cz

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

kde a za kolik cca (u kol) to vyjde/dela? Diky
http://www.facebook.com/djdoemixx

Skim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skim »

DOEMIXXX píše:kde a za kolik cca (u kol) to vyjde/dela? Diky
Jičín.
web: http://www.3d-auto-polepy.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

ceny za neporušene alu: 15R-1500kč 16R-1600kč 17R- 1700kč
:pifko:
www.3d-auto-polepy.cz

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Opískovaný kola se dobře odmašťujou před lakováním :D
Není třeba...

Odpovědět

Zpět na „Disky + Pneumatiky“