Zakázkové lakování kol
Zakázkové lakování kol
Nerad zakládám další téma-jestli je už nejaké tak to klidně přesuňte.Jde mi o to , že mám vzácné závodní kola OZ a půjdou teď na jemné opískování do syrového hořčíku. Póry v hořčíku si opravím spec. tekutým kovem ale to jsou drobnosti na vnitřní patce. Jde mi teď o aktivátor, plnič a samotný lak-je tady někdo kdo by udělal špičkovou práci .Nejsem náročný na čas ale na kvalitu.
http://406.nolimit.cz/image/18210368" onclick="window.open(this.href);return false; nyní takto - po opískování to bude syrové a o mnoho hezčí. A požaduju toto : http://406.nolimit.cz/image/18210580" onclick="window.open(this.href);return false; nápisy mám a to bych řešil až konkrétně.
Pokud možno Ostrava a okolí
děkuji
http://406.nolimit.cz/image/18210368" onclick="window.open(this.href);return false; nyní takto - po opískování to bude syrové a o mnoho hezčí. A požaduju toto : http://406.nolimit.cz/image/18210580" onclick="window.open(this.href);return false; nápisy mám a to bych řešil až konkrétně.
Pokud možno Ostrava a okolí
děkuji
Re: Zakázkové lakování kol
byly tu super reference na motokubu viewtopic.php?f=115&t=83509" onclick="window.open(this.href);return false;
jeho téma už, zdá se, nefunguje, to si případně zkus pohledat sám, tady máš jen nástřel ... je dokonce z Ostravy, což pro tebe bude asi taky plus ... jeho práci jsem viděl, osobně jsem kola u něj neměl, ale co jsem plánoval dělat kola, dával bych asi jedině k němu a to jsem toho prohledal dost po netu
EDIT: tak mi to stejně nedalo a pohledal jsem, tu je jeho téma viewtopic.php?f=115&t=86242" onclick="window.open(this.href);return false;
jeho téma už, zdá se, nefunguje, to si případně zkus pohledat sám, tady máš jen nástřel ... je dokonce z Ostravy, což pro tebe bude asi taky plus ... jeho práci jsem viděl, osobně jsem kola u něj neměl, ale co jsem plánoval dělat kola, dával bych asi jedině k němu a to jsem toho prohledal dost po netu
EDIT: tak mi to stejně nedalo a pohledal jsem, tu je jeho téma viewtopic.php?f=115&t=86242" onclick="window.open(this.href);return false;
Simmy- díky toto vypadá dobře-už mu píšu tak uvidíme 

hoď pak taky někam referenci ... jeho téma trochu umřelo, tak by mě zajímalo, jestli to ještě vůbec dělá
zatím žádná odpověď ani na ICQ ale asi je brzo. Pak napíšuSimmy píše:hoď pak taky někam referenci ... jeho téma trochu umřelo, tak by mě zajímalo, jestli to ještě vůbec dělá
Motokubovi jsem psal už 2 maily a zatím žádná odezva. Tak snad se ozve, jsem taky z Ostravy a kola bych nikam posílat nechtěl a o nikom jiném tady nevím.
je tam na něj i telefon
možná na net nemá čas

dělal mi kola asi před rokem, řešil jsem to s tim po telefonu. dělal mi dvě sady. jedny kola normální stříbrnou a ty byly peckový, super práce a druhý kola antracitem a u kol byl odloupanej lak a hliník byl zoxidovanej. upozornoval me, ze to můze udelat bordel a taky ze docela jo. na zoxidovanejch místej je to hrbolatý a celkově je ta barva pomerančová. tak nevím, jestli to může být i tím odstínem..
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
No tak osobně si myslím že nějaká oxidace nemá vliv na kvalitu. Pokud se to perfektně opískuje a nastříká nebo natře aktivátorem nebo jiným ochranným uzávěrem na slitinu tak vždy musí být výsledek perfektní. Ty kola jsou dost háklivé a pokud je špatná příprava tak oxidace vyleze po nějakém čase ven.bóďa píše:dělal mi kola asi před rokem, řešil jsem to s tim po telefonu. dělal mi dvě sady. jedny kola normální stříbrnou a ty byly peckový, super práce a druhý kola antracitem a u kol byl odloupanej lak a hliník byl zoxidovanej. upozornoval me, ze to můze udelat bordel a taky ze docela jo. na zoxidovanejch místej je to hrbolatý a celkově je ta barva pomerančová. tak nevím, jestli to může být i tím odstínem..
Sakra to už borci kteří dělají práci srdcem vymřeli nebo co? Myslím si že není ani tolik problém sehnat prachy jako spíš někoho kdo za ně odvede špičkovou práci. Firmě to moc zadávat nechci ti většinou jedou sérii a na detaily se moc nehledí.
tak jsem se mu dovolal-lakovna je mimo provoz a bude někdy v březnu.Říkal mi že opískovat kola je nesmysl ,že se pískováním zahřívají a mění strukturu. Tomu nevěřím peotože od brzd to dostává daleko větší šok a je to na to stavěné. Už je mi jasné proč vám to oxiduje jelikož pán odstraňuje barvu jen chemicky. No nevím já dělám duralové brzdiče BREMBO apod.. a vždy to pískuju a výsledek po laku je úžasný a žádná sůl ani nic jiného na to nemá vliv.
No nic prostě potřebuju lakýrníka tak hoši pište jestli o někom víte.
Tomudle pánovi to nedám-moc důvěry jsem nepobral.
No nic prostě potřebuju lakýrníka tak hoši pište jestli o někom víte.
Tomudle pánovi to nedám-moc důvěry jsem nepobral.
kdybych to dělal sám, tak tu oxidaci samozřejmě taky vyřeším, ale motokuba to nechá opískovat popřípadě chemicky odlakovat, pak to rozbrousí a nechá to projet linkou a když to jde na tu linku, tak to musí být holá al slitina bez jakékoli barvy, tmelu apod. tou linkou, kde to nechává projet, se lakují nová kola a jsou tam použity materiály jako na nová kola. tzn. nějakej epoxy základ, barva a na to epoxy lak. takže kvalita barvy je fakt vysoká a je to tvrdý jako prase a drží to. jediný mínus je ta omezená možnost přípravy.
nevím, co čekáš, že ti tu kdo napíše. pokud si děláš duralové brzdiče brembo apod. jak píšeš, tak to je takový problém si je nechat opískovat, připravit na lak a pak to dát nějakýmu lakýrníkovi? pokud hledáš špičkovou práci tak se prej u lidí, co se živěj renovací veteránů, tam je kvalita vždy zaručena.
nevím, co čekáš, že ti tu kdo napíše. pokud si děláš duralové brzdiče brembo apod. jak píšeš, tak to je takový problém si je nechat opískovat, připravit na lak a pak to dát nějakýmu lakýrníkovi? pokud hledáš špičkovou práci tak se prej u lidí, co se živěj renovací veteránů, tam je kvalita vždy zaručena.
- Skim
- Kontaktovat uživatele:
Chlapy zkuste tohle vodní tisk.
- Přílohy
-
- 7377n3l_20.jpeg (85.28 KiB) Zobrazeno 4538 x
www.3d-auto-polepy.cz
Je to v pytli. Poptal jsem dalších 5 firem co renovují kola s požadavkem na 100% práci v max. kvalitě. Ale buď neodpověděli nebo se k tomu moc nemají. Tak nevím co si myslet. Asi pokud člověk vystupuje jako hlupák tak řeknou přivezte to a uvidí se , ale pokud jim píšu co chci a co od nich očekávám tak se toho bojí- jinak si to neumím vysvětlit. To opravdu není nikdo kdo mi perfektně připraví a nalakuje hořčíkové kola.? Jsou krásně najemno opískované
- Přílohy
-
- IMG_9902.JPG (102.12 KiB) Zobrazeno 4464 x
a vy teda nemáte v ostravě a okolí lakýrníky nebo co?
v ostravě je problem najít někoho kdo dobře dělá a nefušuje.... jinak nevim ale nemáš strach znějakého zvětrání toho hořčíku když to bude takhle dlouho opískovaný..přece jen ta vzdušná vlhkost a ták..když sem opískoval ocelové díly tak mi to rezlo než sem to stačil lakovat......dám ti kontakt na člověka - pískovaní , lakovaní - většinou ruzne konstrukce ale možná bude vědět více ..725 048 858 (paskov)
Díky. Tento pán mi je pískoval. Co se týče zvětrání tak sy nemyslím že to zvětrá doma u krbu. Jasně že v garáži bych to nenechal ale při 24st. a u krbu si myslím že je to v pohodě. Ta slitina přece nemůže být až tak náchylná v suchém prostředí. Ale já se fakt snažím někoho najít na lakování a zase pánovi co dělá ocelové konstrukce bych to nesvěřil.kony5 píše:v ostravě je problem najít někoho kdo dobře dělá a nefušuje.... jinak nevim ale nemáš strach znějakého zvětrání toho hořčíku když to bude takhle dlouho opískovaný..přece jen ta vzdušná vlhkost a ták..když sem opískoval ocelové díly tak mi to rezlo než sem to stačil lakovat......dám ti kontakt na člověka - pískovaní , lakovaní - většinou ruzne konstrukce ale možná bude vědět více ..725 048 858 (paskov)
Dnes mi to odmítli další dva- nechápu to.
jasne chápu myslel jsem jestli by ti on někoho nedoporučil protože skrz to lakování zná dost lidí..ale pokud neví on tak nevím... čím to chceš lakovat? nebo skusit nějaký elox...
fakt nechápu, co vlastně požaduješ... jestli hledáš lakýrníka kol, tak toho asi těžko najdeš...
prostě to odnes do nejlepší lakovny, co v okolí máte a je to ne?
prostě to nechápu, já bych v mym okolí věděl o x-lidech, kterejm by nedělalo žádnej problém ty kola špičkově nalakovat... jak jsem již zmínil, jedni z nich by byli lidé, kteří se živí renovací veteránů, kde musí být všechno špičkové a pokud možno stejnými technologickými postupy jako v době výroby. a z toho laku by ses pos... a splňují dokonce i tvojí podmínku, každý auto dělaj několik let a je to drahý jako prase

prostě to odnes do nejlepší lakovny, co v okolí máte a je to ne?
prostě to nechápu, já bych v mym okolí věděl o x-lidech, kterejm by nedělalo žádnej problém ty kola špičkově nalakovat... jak jsem již zmínil, jedni z nich by byli lidé, kteří se živí renovací veteránů, kde musí být všechno špičkové a pokud možno stejnými technologickými postupy jako v době výroby. a z toho laku by ses pos... a splňují dokonce i tvojí podmínku, každý auto dělaj několik let a je to drahý jako prase

mam kamarada v Ostrave. Je to autolakyrnik - garaznik. Jeho rukama prochazi auta od veteranu po nove vozy. Zrucny a kvalitni je. Detailista abnormalni. Ale dela podle toho, jak kdo zaplati. Kdybys chtel kontakt, dej vedet.
Tady asi stale nikdo nechape ze tom hleda cloveka co odvede spickovou praci. Tome mam kamarada co mi dela vse na aute a za jeho praci dam ruku do ohne, ale dle toho co pozadujes ti ho doporucit nemohu. Ja sam jsem mel na discich vady (na 2-3mistech maji drobny hrbolek od prachu prestoze to bylo v boxu-bila je svine) a to to delal pro me jak nejlepe dovedl.
Verim ze existuje nekdo kdo to dovede, ale bojim se ze v CR to nebude
Neni na to klientela aby tu nejakej takovej clovek pracoval, umel to a mel na to vercajk. je treba se s tim smirit.
Takze to dej tomu nejlepsimu a smir se s tim ze to nedopadne tak jak ocekavas, nebo to dej do nemec 
Verim ze existuje nekdo kdo to dovede, ale bojim se ze v CR to nebude

" www.autowerks.cz "
Jestli on taky nebude problém v tím, že prostě u mg kola těžko může dát někdo ruku do ohně za výsledek, když si ten materiál žije svým vlastním životem
jinak oxiduje i na vzduchu v suchu....

Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
sem tam nějakou vadu laku máš i na originál laku kola, takže nevím, co požaduješ.. nemyslím si, že v něměcku by ti ty kola nalakoval někdo líp, než tady. nevím, proč by to tak mělo být. obecně auta lakovaný v německu jsou podle mě určitě stejný, jako tady. prostě někdy je to cajk, někdy je to prasárna, vidim to na svym i na kámošovym autě dovezenym z německa
. a lidí, který odvedou špičkovou práci tam bude na rozlohu stejně jako tady.
pokud ses nám chtěl pochlubit, že máš magnesiový oz, tak jo, jsou pěkný a teď můžeš jít kontaktovat vyhlášený lakýrníky v tvojí přijatelný vzdálenosti nebo si najít na netu firmy, který se zabejvaj opravdu profesionální renovací veteránů a ty ti jistě někoho doporučej, protože každá taková firma vystřídala x lakýrníků, než našla toho opravdu špičkového.
dále se k tomu snad už ani nemá cenu vyjadřovat..

pokud ses nám chtěl pochlubit, že máš magnesiový oz, tak jo, jsou pěkný a teď můžeš jít kontaktovat vyhlášený lakýrníky v tvojí přijatelný vzdálenosti nebo si najít na netu firmy, který se zabejvaj opravdu profesionální renovací veteránů a ty ti jistě někoho doporučej, protože každá taková firma vystřídala x lakýrníků, než našla toho opravdu špičkového.
dále se k tomu snad už ani nemá cenu vyjadřovat..
Osobně taky nevidím moc důvod, proč by lakýři ze zahraničí měli být zákonitě lepší, než naši, ale asi pro to tvrzení bude nějaké opodstatnění.
Každopádně Tome tebe od motokuby odradil jen způsob odstranění staré barvy ne? takže pokud tohle máš už sám pořešeno, tak co mu to dát jen na lak? lak mi od něj připadal vždy bezchybný, navíc pokud to foukne na linku, kde se lakují i nová kola, tak je to asi nejlepší varianta, ne?

Každopádně Tome tebe od motokuby odradil jen způsob odstranění staré barvy ne? takže pokud tohle máš už sám pořešeno, tak co mu to dát jen na lak? lak mi od něj připadal vždy bezchybný, navíc pokud to foukne na linku, kde se lakují i nová kola, tak je to asi nejlepší varianta, ne?
Simmy: Vetsi klientela=vetsi mnozstvi zakazek kde tolik nerozhoduje cena nad kvalitou? =lepsi lidi, material, stroje? Nevim jak je to z alu kolama, ale treba kamarad co potreboval vyladit na GTI6 par veci byl treba v CR bez sance a to chtel jen zprovoznit seriovou elektriku ktera do toho auta patrila.
Nepomohli ani autorizovane servisy a o penize neslo..takze tot zkusenost. 
Tom chce neco spesl a chce za to i zaplatit. Nejde neexistuje, presto mu to doporucovane a renomovane firmy a lide rekli..Tak co si o tom myslet?
To co chce neni prdel, ale dela se to, ale tady se to asi nikomu nevyplatia tak nema zkusenost 

Tom chce neco spesl a chce za to i zaplatit. Nejde neexistuje, presto mu to doporucovane a renomovane firmy a lide rekli..Tak co si o tom myslet?

" www.autowerks.cz "
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nikomu se do toho nechce, protože to jsou magnesiová kola.... není to nejběžnější a oni s tím nemají zkušenost. Jednoduše mají strach, jak se to bude chovat a nechtějí aby si to každý měsíc reklamoval. Takhle to máš se vším neobvyklím...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- Skim
- Kontaktovat uživatele:
Zdar tet jsem si dělal kola do tohodle vzoru chtěl jsem ho líbí se mi tak se chci pochlubit dík
- Přílohy
-
- DSC07473.JPG (28.79 KiB) Zobrazeno 4119 x
-
- 413898_422484157766301_371001009581283_1871303_143242645_o.jpg (45.84 KiB) Zobrazeno 4119 x
-
- DSC07500.JPG (51.3 KiB) Zobrazeno 4119 x
www.3d-auto-polepy.cz
- Skim
- Kontaktovat uživatele:
+ přední masku trochu jinej vzor Carbonu a zrcátka vše je zalakováno keramickým Lakem.
- Přílohy
-
- DSC07587.JPG (64.4 KiB) Zobrazeno 4116 x
-
- DSC07588.JPG (76.88 KiB) Zobrazeno 4116 x
-
- DSC07589.JPG (78.76 KiB) Zobrazeno 4116 x
www.3d-auto-polepy.cz
kde a za kolik cca (u kol) to vyjde/dela? Diky
http://www.facebook.com/djdoemixx
- Skim
- Kontaktovat uživatele:
Jičín.DOEMIXXX píše:kde a za kolik cca (u kol) to vyjde/dela? Diky
web: http://www.3d-auto-polepy.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
ceny za neporušene alu: 15R-1500kč 16R-1600kč 17R- 1700kč

www.3d-auto-polepy.cz