Průměrná mzda - kolik berete

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
X-Ray

Re: Průměrná mzda - kolik berete

Příspěvek od X-Ray »

To ja fakt. To už je jednoduší se od ženský dozvedět kolik jí je a kolik váží, ale kolik bere neřekne. Teda pokud nechce platit hodinově. To potom zase neřekne jestli je pozitivní, nebo negativní :lol:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

blázen píše:závist..? závidět může co chce kdo chce a komu chce.. to pořád není důvod něnapsat kolik bereš a co děláš at se každý podívá,kde a včem se dá co vydělat..
že někdo pukne závistí je přece úplně jedno
Tak ono neplati uplne obecne, ze tim ukazes v cem se da vydelat. V minulym jobu se zacinalo nekde na 20ti hrubyho pro lidi, co meli jakz takz nejaky IT zaklady a dal se s nima pracovalo. Po nejake dobe se teoreticky dalo navysit plat zhruba o polovinu, pokud jsi byl schopnej. Jestli te nabrali uz jako zkusenyho, pak jsi zacinal dejme tomu na 30-40ti dle kvalifikace, praxe atd. Podle toho, jestli jsi pak delal 3 smeny nebo ne jsi dokazal tyto penize mit problizne i jako cisty vydelek. Nicmene v IT oboru to byla spis spodni hranice, experti v lepsich firmach se pohybuji zhruba i kolem dvojnasobku, takze obrazek si podle toho myslim poradne prave neudelas. Stejne tak tam, kde pracuju ted. Zaklad mam zhruba stejny jako kdyz jsem dochazel z minule prace, navic se da vydelat na on-call (tj. pohotovost na telefonu), ale on ti treba tyden nikdo nezavola a priplatek tim padem mas jen za tu pohotovost. Jini lidi treba visi na telefonu od rana do vecera a donesou si domu stovku cistyho (to se mi fakt nepodarilo :lol: ), ale socialni zivot je pro ne neznamy pojem :D Takze jak vidis, je to dost pohyblive i kdyz se jedna furt o stejny obor (IT).
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

No hlavne kazdej rika prevazne mesicni plat, ale kdyz nekam pujdete na novy misto zeptaji se kolik chcete brat rocne, to je smerodatny udaj, jak uz psalo x lidi prede mnou, v CR se bohuzel uspech neodpousti protoze zavistivych lidi je tady stale dost :roll:

Beaver dela v IT, ja taky, tabulky na nekterych ekonomickych webech jsou kdo ma zajem at si to najde, kazdopadne ty prumery asi delaj v Praze protoze vzdy mi to nejak o par tisic nevychazi :lol:

Ale asi by se "uspech" dal posuzovat podle toho ze clovek nic nesplaci, nebreci ze nema na benzin (nemusi jezdit naftakem jako nejaky setril :D) a tak nejak celkove nemusis koukat na ceny kdyz jdes do kramu na nakup, deti maji co jist a na dovcu kazdy rok vyjdou dukaty :wink:

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

To je jasný, když děláš celej měsíc, že máš o mnoho tisíc víc. Kdyby jsi chodil do práce jen čtrnáct dní, tak by ti to s tím průměrem sedělo :D

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Taky musis vse prasknout :lol: Usti neni Praha :lol: :lol:

SubTera

Příspěvek od SubTera »

*madrfaKING víla* píše:
Yurii píše:Taky mne uz pekne nakrklo par podobnejch "kamaradu", alespon clovek pozna kdo je kamarad a kdo chce rejzovat na kamaradech.
Ha, koukám, oblíbená praxe. Aneb zavolá starej kámoš se základky, hej, pojď, dlouho jsme se neviděli, zajdem na pivo. Vy dorazíte na místo připravený se vylejt a zakalit, kámoš přijde v kvádru, rozloží papíry a začne kecat něco o časech budoucích :kladivo:
Tak tohle moc dobre znam....a bylo to sakra trapny :savle:

pokorneo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pokorneo »

55tis čistýho fix + 30% pohyblivá složka + 5-20tis podle toho jak hraju + sem tam grafika , web , videoklip , promo , etc. :deejay: :alkoholic:
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Kdy spis a kdy mas volno? :shock:

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

a jezdi fordem :lol: :lol: :smich: :smich2: (joke)
Audi Coupe Quattro

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Tomiku, kazdy se nemusi prezentovat autem za milion aby se ukazal ze na to ma :wink:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

pokorneo píše:55tis čistýho fix + 30% pohyblivá složka + 5-20tis podle toho jak hraju + sem tam grafika , web , videoklip , promo , etc. :deejay: :alkoholic:
jo ta práce ve stromě ti svědčí, od tý doby si to tam pěkně pozvedl 8) :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

milosh píše:Tomiku, kazdy se nemusi prezentovat autem za milion aby se ukazal ze na to ma :wink:
To mi neco pripomelo, dobra hlaska Milosi a neni to ted mysleno na Toma, protoze vim, ze zatim ma napsano "joke" , ale obcas je sranda jak se kde kdo predhani co lepsiho ma na aute a jaky ma auto, no proste v ČR si lide hodne zvykli posuzovat lidi podle toho jaky ma auto, no proste to uz o necem svedci. Nekdo opravdu se nema potrebu prezentovat autama za milion, ale ma jine priority, pak me nekdy dostavaji chlapci jak se chlubi kde cim na aute, pak se zabrousi na tema bydleni a vsichni u mami pod sukni :lol: pak jedina odvpoved, no to bydleni je drahy, a chujoviny na auto a samotne auto neni drahe? Vzdy je to jen otazka priorit a pohodli, zda se nekomu chce nebo nechce postavit na vlastni nohy, nebo radeji delat machry pred zakladkou v hustokruty káře, trosku nektere veci berte s nadsazkou, chapu ze jsou tu jedinci, nechci je hanlive oznacovat, co se chytnou kazdeho slova, jak slepice flusu :D
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ritchma píše:Myslíš sociálním českym vozem :lol:
Závist je hnus, tady se to tak nebere. Když se tu někoho zeptám, řekne mi to. A nejenom že mi řekne částku, ale i kolik má za přesčas aniž bych se ptal.
Presne tak, ceskym socialnim vozem :D A vubec me to nestve, jsem rad, ze necim jezdim 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

pokorneo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pokorneo »

Rudi : to jo , já ten podnik více méně teď živým a organizuju :lol:

milosh : teď momentálně spím tak do cca 12ti ve všední dny , vstávám jak se mě povede , jinak spím v sobotu odpoledne a neděli odpoledne :lol:

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

milosh píše:No hlavne kazdej rika prevazne mesicni plat, ale kdyz nekam pujdete na novy misto zeptaji se kolik chcete brat rocne, to je smerodatny udaj, jak uz psalo x lidi prede mnou, v CR se bohuzel uspech neodpousti protoze zavistivych lidi je tady stale dost :roll:

Beaver dela v IT, ja taky, tabulky na nekterych ekonomickych webech jsou kdo ma zajem at si to najde, kazdopadne ty prumery asi delaj v Praze protoze vzdy mi to nejak o par tisic nevychazi :lol:

Ale asi by se "uspech" dal posuzovat podle toho ze clovek nic nesplaci, nebreci ze nema na benzin (nemusi jezdit naftakem jako nejaky setril :D) a tak nejak celkove nemusis koukat na ceny kdyz jdes do kramu na nakup, deti maji co jist a na dovcu kazdy rok vyjdou dukaty :wink:
a.k.a vochcávku f kombíku f tédéíčku a jednou ročně do jugoslávie :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

:D Jardo ja autem k mori ani ne, radsi letecky 8)

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

Autem? Myslíš Astrou? Tak to bych taky raději letěl. :lol:

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

Berry píše:
milosh píše:Tomiku, kazdy se nemusi prezentovat autem za milion aby se ukazal ze na to ma :wink:
To mi neco pripomelo, dobra hlaska Milosi a neni to ted mysleno na Toma, protoze vim, ze zatim ma napsano "joke" , ale obcas je sranda jak se kde kdo predhani co lepsiho ma na aute a jaky ma auto, no proste v ČR si lide hodne zvykli posuzovat lidi podle toho jaky ma auto, no proste to uz o necem svedci. Nekdo opravdu se nema potrebu prezentovat autama za milion, ale ma jine priority, pak me nekdy dostavaji chlapci jak se chlubi kde cim na aute, pak se zabrousi na tema bydleni a vsichni u mami pod sukni :lol: pak jedina odvpoved, no to bydleni je drahy, a chujoviny na auto a samotne auto neni drahe? Vzdy je to jen otazka priorit a pohodli, zda se nekomu chce nebo nechce postavit na vlastni nohy, nebo radeji delat machry pred zakladkou v hustokruty káře, trosku nektere veci berte s nadsazkou, chapu ze jsou tu jedinci, nechci je hanlive oznacovat, co se chytnou kazdeho slova, jak slepice flusu :D
K tomu bydlení je to těžký, taky bydlim v bytě rodičů a přitom si vydělám dostatečně abych mohl bydlet sám. Ale nechci kupovat byt a bydlet někde v prdeli na černáku, ohradě, řepích v bytě za pár mega. V rozumné lokalitě(Vinohrady, Vyšehrad, Podolí) stojí byt 10-20 mega a na to nemám. Radeji bydlim v bytě rodičů než platit nájem či se stěhovat někam do prdele jen abych mohl řikat že bydlim ve svim a sám. Někomu bydlet 2+kk v paneláku na okraji Prahy nevadí, ale pro mě poslouchání šukajících sousedů v králikárně prostě neni.
Trabant, VW Golf, MX 5

pokorneo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pokorneo »

j3ykobim : ty vole , ty cifry , to jsi trochu kurva rozmazlenej :lol: nebo nemáš vůbec přehled a plácáš ptákoviny :D

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Mno, na druhou stranu radsi v kralikarne nez s maminkou za zadkem :wink:
Ale o tom toto tema neni.

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Poko to mi chceš říct,že máš 55tis z pracáku? :lol:

pokorneo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pokorneo »

pšššt jsi hrozná vtěrka :lol: :lol:

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

novostavba v podolí nad 100m2 začíná na 8 mega, vinohrady ještě víc, vyšehrad stál min rok nad 6 mega a to sou ceny jen za byty, baráky tu stojí mnohem víc. Radeji bydlim v malém bytě(v relativně dobré lokalitě - Podolí) po matce (která je radeji na baráku) než bydlet na okraji Prahy v králikárně. Ale 100lidí 100 chutí.
Trabant, VW Golf, MX 5

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

pokorneo píše:pšššt jsi hrozná vtěrka :lol: :lol:
chorobo prolhaná :lol:

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

Zajímavá diskuze...

No, řekl bych to asi tak: Zlatá VŠ a studentské brigády v hospodě - to byl luxusní život, žádné výdaje za barák, za jídlo, mamahotel poskytoval plný servis. Do kapsy šel sice nijak závratný, ale čistočistý keš, z kterého neubývaly žádné další mrtvé peníze (pracoviště v místě bydliště, stravování zadarmo). Kdybych skrz celou VŠ nepracoval, tak teď nemám auto, resp. mám nějakou šunt plečku.

Současný plat je sice docela slušný, ale po odečtení všech výdajů pociťuju, že má životní úroveň od VŠ nějak klesla.

Až budu mít 50 měsíčně, budu spokojen. :mrgreen:
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

Hondzik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hondzik »

jo, svatá pravda, na škole bylo na pivo, kalby, grilování, cpalo se do koníčků... Žít tímhle stylem dnes, umřu hlady

Teď tak trochu změna priorit, během pár dní bude na světě dcera, vím že nechci zkejsnout v bytě, vím že chci barák se zahradou... Holt na chvíli budou muset auta do pozadí a bude se škudlit + se zaseknout hypotékou. Vychází mě to líp než platit nájem, mít pronajatou dílnu, dojíždět na ní..... Takhle si uvařím kafe a odnesu si ho do garáže ( hlavně ze svého domu do své garáže)
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa romeo 155 V6 by Engstler
Espasitel

Jon1

Příspěvek od Jon1 »

no ja to mam sezone , od cervna do prosince delam mesicne 300hodin tak si tech 25000kc vydelam ale zbytek roku bida , okolo 12ti , mimo jine delam z zemedelstvi
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

no když to tady čtu....neřikám že na tom nejsou někteří mnohem hůře, ale zrovna pocit štestí a naplnění teda nemám..... Jako nejdůležitější faktor je že pracuji min. 300h měsíčně, celou dobu jednou nohou v kriminále,druhou v hrobě. Spoustu věcí se mi nelíbí ale říct nemůžu vůbec nic, páč hned sem ''nepohodlnej a drzej'' víceméně musím dělat i to co je nad rámec mých poviností(dobře nemusím,ale chci protože mi záleží na lidech) veškeré životní náklady mám kůli tomu 2x vyšší než lidé pracující kupříkladu v bagru,nebo u lopaty(někdy jim závidím) a po celou dobu co jsem v práci si nesmím dovolit udělat chybu, nebo špatné rozhodnutí, protože kdybych ho udělal může to někoho stát život... co dělám? jezdím se sanitou, a jaká je výplata za ty nervy a neskutečnou zodpovědnost? základ 12000kč, vemu-li si ještě přesčas nebo službu navíc(samo nad rámec 300hod) můžu se dostat na 16tkč. Bohužel není to vina zaměstnavatele, ale těch zmrdů ze zhora...udělali tabulky,kody,nesmysli aby nemuseli platit. jezdí se za 7kč/km :roll: a nejde s tím hnout...a když se náhoodou jezdí moc(nad rámec smluvního paušállu) zaplatí 0.5h/km ale až někdy...
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

300 hodin mesicne je masakr. :shock: delam 120. :D
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

300h za 12tis čistýho? Já měl za blbou dodávku 16tis+ s tim že jsem skoro nikdy nepracoval celej měsíc, ale měl tak dva nebo tři dny volna. Upřímně za ty peníze bych to nedělal ani náhodou. Ještě když pak člověk vidí v telce jak přijede záchranka k případu a místo toho aby byl zraněnej člověk rád že mu jedete pomoct, radši vás ještě zbije :( Hnus ty platy v čr!!!
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „Pokec“