Moderátor: Dave0401
Luke_TDI píše:Flanel dem na pivo diso ?
tip by byl. dělali jsme to už denisovi na cabriuMotor píše: Mátě nějaký tip, kde s tím zajet? popř. nedělá někdo z místních do lpg? dík
Vyvouši zalíbilo se ti čtyřchodové Menu na SLevomatu?V-Y-V-I píše:Pánové z karvinska, můžete mi doporučit restauraci Hotel DAKOL v Petrovicích?
Obsluha, jídlo atd.... ?
Jo jo...bacha na něj...má nočníF.l.a.n.e.l. píše:Luke: první smutná zpráva: prošvihl jsem tvou nabídku, druhá smutná: zrušili mi v MG ten BullRound
teď mám pár nočních "za odměnu"tak snad koncem týdne
přesně to jsem řekl včera i jábarry píše:Juris je hovado
Juris je hovado
Juris je hovado
Jop, manželka našla. Tak jsem chtěl vědět, zda to stojí za to vyskoušetbarry píše:Vyvouši zalíbilo se ti čtyřchodové Menu na SLevomatu?V-Y-V-I píše:Pánové z karvinska, můžete mi doporučit restauraci Hotel DAKOL v Petrovicích?
Obsluha, jídlo atd.... ?
Pokud ne jako bych nic neřekl
Kamosi tam s LPG taky jezdi, ja se tam chystam pristi tyden na emise + LPG emise.Mr. Favo píše:uz vim šeda to je .http://www.lpg-seda.estranky.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
taky jdeme za ty prachy se oplati zkusit steak.V-Y-V-I píše:Jop, manželka našla. Tak jsem chtěl vědět, zda to stojí za to vyskoušetbarry píše:Vyvouši zalíbilo se ti čtyřchodové Menu na SLevomatu?V-Y-V-I píše:Pánové z karvinska, můžete mi doporučit restauraci Hotel DAKOL v Petrovicích?
Obsluha, jídlo atd.... ?
Pokud ne jako bych nic neřekl