<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: <<< Off Topic >>>
no, zatim musi postacit obstarožní Sti
, až budu ten rum i vyrábět, bude Integralle 
- F.l.a.n.e.l.
taky není nejhorší
http://www.ebay.de/itm/Alfa-Romeo-Alfa- ... 43ae11957b" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ebay.de/itm/Alfa-Romeo-Alfa- ... 43ae11957b" onclick="window.open(this.href);return false;
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Flanel dem na pivo diso ?
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Luke_TDI píše:Flanel dem na pivo diso ?
ja uz dneska byl a zachutnala mi aji becherovka
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
- F.l.a.n.e.l.
Luke: první smutná zpráva: prošvihl jsem tvou nabídku, druhá smutná: zrušili mi v MG ten BullRound 
teď mám pár nočních "za odměnu"
tak snad koncem týdne 
teď mám pár nočních "za odměnu"
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
no ja bych ti volal, ale jelikoz jsem dorazil domu dost pozde a po sprse jsem byl hotovy tak jsem se na to vys...
toho bulla jsem hledal v ceniku a nenasel tak jsem si rikal ze si pockam na tebe. Patek Sobota uz jsem obsazeny tak asi nekdy v pristim tydnu se domluvime.
toho bulla jsem hledal v ceniku a nenasel tak jsem si rikal ze si pockam na tebe. Patek Sobota uz jsem obsazeny tak asi nekdy v pristim tydnu se domluvime.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Jo a eventualne muzu i dnes jestli uz nemas nocni
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Potřeboval bych poradit. Koupil jsem auto s lpg (motor vw 1.6 - felicie), jenže jsem k autu nedostal žadné doklady k plynu, snad jen nejakou A4 v polštině k bombě (tuším, moc jsem ji nestudoval). Dneska jsem byl auto přihlásit a vyfuckovali mě, že když auto nemá platnou revizi lpg, tak mi ho nemůžou přihlásit. Ne, že bych v tom viděl nějakou logiku, když rozmlácené auto na podvalu mi normálně na základě evidenčky přihlásí. Potřeboval bych skočit někde, kde se na to podívají, seřídí (předchozí majitel říkal, že to střílelo do sání, já jsem na lpg ani ještě nejel) a dají revizi, popř vystaví nějaký doklad, který je potřeba vozit sebou. Nikdy jsem auto s lpg neměl, tak vůbec nevím co je třeba, popravdě řečeno, ani nevím jak se to ovládá
Mátě nějaký tip, kde s tím zajet? popř. nedělá někdo z místních do lpg? dík
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Pánové z karvinska, můžete mi doporučit restauraci Hotel DAKOL v Petrovicích?
Obsluha, jídlo atd.... ?
Obsluha, jídlo atd.... ?
das Auto
- F.l.a.n.e.l.
tip by byl. dělali jsme to už denisovi na cabriuMotor píše: Mátě nějaký tip, kde s tím zajet? popř. nedělá někdo z místních do lpg? dík
v rychvaldu sou frajeri na lpg ale nevzpomenu si na jmeno.a pokud strili tak posteluj ventily me to delalo na bmw.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
uz vim šeda to je .http://www.lpg-seda.estranky.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
V-Y-V-I : byl jsem tam na svatbě a ušlo to,jídla docela velký výběr od sushi po zabijačkové speciality,holky z obsluhy kmitaly,pod restaurací bowling......akorát ta cena se mi zdála trochu moc.
Vyvouši zalíbilo se ti čtyřchodové Menu na SLevomatu?V-Y-V-I píše:Pánové z karvinska, můžete mi doporučit restauraci Hotel DAKOL v Petrovicích?
Obsluha, jídlo atd.... ?
Pokud ne jako bych nic neřekl
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Jo jo...bacha na něj...má nočníF.l.a.n.e.l. píše:Luke: první smutná zpráva: prošvihl jsem tvou nabídku, druhá smutná: zrušili mi v MG ten BullRound
teď mám pár nočních "za odměnu"tak snad koncem týdne

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Jurisek16
Co máš za podvozek ?
Skoro dvojče
(přes celou republiku)
... Mám na tom štelovák HR
(zatím na zimních na léto plánuju nějaké 19" tak uvidím o kolik ještě půjdu dolů
)

Co máš za podvozek ?
Skoro dvojče
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Prej skoro...jak přes kopírák
jen ty M prahy sakra
...noo podvozek...bych mohl osrat nějaký uskákaný tvrdý racing...mám tam sériový upravený kotoučíkem z OBI
a je to pohodlnější jak serie
máš to hezký
mám teď 63cm od země k lemu, tak pak změř 
(???ps+)
Juris je hovado
Juris je hovado
Juris je hovado

Juris je hovado
Juris je hovado
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Takové "auto" musíš mít v pííííč*
...kdyby to viděl tatínek co mu dělám s autem...ten by mě dal

(???ps+)
komu neni rady, tomu neni pomoci. Juris si jede od mladi porad svoji ligu. OBI nebo Jomak

- F.l.a.n.e.l.
přesně to jsem řekl včera i jábarry píše:Juris je hovado
Juris je hovado
Juris je hovado
Jop, manželka našla. Tak jsem chtěl vědět, zda to stojí za to vyskoušetbarry píše:Vyvouši zalíbilo se ti čtyřchodové Menu na SLevomatu?V-Y-V-I píše:Pánové z karvinska, můžete mi doporučit restauraci Hotel DAKOL v Petrovicích?
Obsluha, jídlo atd.... ?
das Auto
Kamosi tam s LPG taky jezdi, ja se tam chystam pristi tyden na emise + LPG emise.Mr. Favo píše:uz vim šeda to je .http://www.lpg-seda.estranky.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
taky jdeme za ty prachy se oplati zkusit steak.V-Y-V-I píše:Jop, manželka našla. Tak jsem chtěl vědět, zda to stojí za to vyskoušetbarry píše:Vyvouši zalíbilo se ti čtyřchodové Menu na SLevomatu?V-Y-V-I píše:Pánové z karvinska, můžete mi doporučit restauraci Hotel DAKOL v Petrovicích?
Obsluha, jídlo atd.... ?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Kam tady v okolí na STK, kde nebudou psát každou blbost do protokolu? Auto mám snad v pořádku , ale jak člověk trefí na blbce...
Hujdaj a sempl klever
Pokud by se tam přece jenom něco našlo, co by nebylo opravdu vážné, tak abych prošel a nemusel do měsíce znova. Už se mi stalo s jiným autem, že se technikovi nelíbilo upravené sání a málem mě s tím poslal domů... Takže tak..
Hujdaj a sempl klever
- TomC20LET
- Kontaktovat uživatele:
nemáš to sice v okolí ale v Petřvaldě jsou taky marní, kámošovi dal na měsíc jen kvůli bílým parkovačkám a že mu nešlo o pár nepatrných stupňů seřídit světlo.. 
Insignia Sports Tourer full 1.6i Turbo 147kw 2009
Vectra B 2.2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
Vectra B 2.2i 16V Caravan 108kw 2001
Vectra B 2.2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
Vectra B 2.2i 16V Caravan 108kw 2001
Kdyz mi nedaji STK a musim do mesice znovu s opravenyma chybama musim na stejnou stanici? Nebo muzu i jinde? Chtel bych zkusit poprve "legalne" 
Změna je život...
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Já zase myslím, ze v petrvaldne jsou naprosto v pohode.
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid