..ci Sestricka ..???

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Totok mi zlomilo vaz.Bilstein a dycky budete.Bilste pro me inspiraci a vzorem v tunynku...a taki v rejsu, stencu, hil-klimbu atak.V nasich srdcich Vas odkaz poneseme dal do casu budoucich...jako hrdy prapor ci pochoden...dalsim generacim...naprc galaxiemi.At uz ste si rikal Fazeey, Taboo, nofear tuner nebo rudaplaskur, Vi a vase myslenky se staly neodlucitelnou soucasti zivotu nasich a nasich deti...jejich deti a nejmene deti jejich deti.My vsichni kteri jsme vas nenasledovali, nebot nas cas dosud neprisel, nemuzeme to vsechno pochopit.Zasahlo nas to nepripravene.Jsme poklesli na mysli, nase srdce jsou plna smutku a rana z bolestneho odlouceni bude dlouho otevrena.Fazeey píše:tak já jdu taky.. nasedano Miloševič fórum
Amen ctihodnosti.Butcher píše:Totok mi zlomilo vaz.Bilstein a dycky budete.Bilste pro me inspiraci a vzorem v tunynku...a taki v rejsu, stencu, hil-klimbu atak.V nasich srdcich Vas odkaz poneseme dal do casu budoucich...jako hrdy prapor ci pochoden...dalsim generacim...naprc galaxiemi.At uz ste si rikal Fazeey, Taboo, nofear tuner nebo rudaplaskur, Vi a vase myslenky se staly neodlucitelnou soucasti zivotu nasich a nasich deti...jejich deti a nejmene deti jejich deti.My vsichni kteri jsme vas nenasledovali, nebot nas cas dosud neprisel, nemuzeme to vsechno pochopit.Zasahlo nas to nepripravene.Jsme poklesli na mysli, nase srdce jsou plna smutku a rana z bolestneho odlouceni bude dlouho otevrena.Fazeey píše:tak já jdu taky.. nasedano Miloševič fórum
Let the Force be with you...a jedno velky NASE!![]()
P.S.: Uz vypnite ten FB Fando a pojdte qvakovat zle
Já jsem sice taky nováček, ale jak to tak pozoruju, myslím, že zrovna Bohouš se prostě jen snaží dobře moderovat.Libor12 píše:bohuš je jeden z mála na svém místěSova píše:Na Bohuše ste moc kritický...akorát to chtěl dát trochu do rychtiku
já nemám na moderování náladu ani čas, sotva stihnu sem tam něco projet na 200sx foru a i tam jsem slabej článek jakož moderátor, tam jsem spíše inventář foratholis píše:Libor12: Reseni je se nehadat a nechat ty "bbecky" at se treba v tech svych smesnych pestrobarevnych blbostech zabijou![]()
Tim ze se neco opusti to neni reseni. Dle meho by se melo v sekci tuningu nadelit par moderatoroskych postu par pardalum jako ses ty beaver, kentoya, mclaren apod. a striktne tam tyhle veci bez skrupuli mazat stylem: Dotaz: "maji acka smysl?" =nemaji-duvod...veskera dalsi debata podporena tupymi argumenty (je to hezky) mazat
to same ohledne tuning sracek typu vrtulka sani (hazet do tematu treba: "nesmysly") a trosku tam ozivit zatuchla temata jako: "vyfuky, brzdy apod..pac to uz tam nema pri tom poctu stranek smysl
edit: Zavedl bych v sekci tuning "absolutismus" pod vedenim lidi co maj neco v hlave. Neni zo ztratit. Pokud to bude fungovat mozna se to rozsiri i do jinych casti fora. Ted je tuning mrtvej
ja jsem kůl uz od narozeni, takze celych 17 let, jestli mas zajem, neco te naucimhattori_hanzo píše:Našel by se někdo starší a zkušenější kdo mi poradí která strana je víc cool a ke který se mám přidat?Vůbec se tady v tom neorientuju.
to jste řiklo krásněButcher píše:Totok mi zlomilo vaz.Bilstein a dycky budete.Bilste pro me inspiraci a vzorem v tunynku...a taki v rejsu, stencu, hil-klimbu atak.V nasich srdcich Vas odkaz poneseme dal do casu budoucich...jako hrdy prapor ci pochoden...dalsim generacim...naprc galaxiemi.At uz ste si rikal Fazeey, Taboo, nofear tuner nebo rudaplaskur, Vi a vase myslenky se staly neodlucitelnou soucasti zivotu nasich a nasich deti...jejich deti a nejmene deti jejich deti.My vsichni kteri jsme vas nenasledovali, nebot nas cas dosud neprisel, nemuzeme to vsechno pochopit.Zasahlo nas to nepripravene.Jsme poklesli na mysli, nase srdce jsou plna smutku a rana z bolestneho odlouceni bude dlouho otevrena.Fazeey píše:tak já jdu taky.. nasedano Miloševič fórum
Fazeey píše:to jste řiklo krásněButcher píše:Totok mi zlomilo vaz.Bilstein a dycky budete.Bilste pro me inspiraci a vzorem v tunynku...a taki v rejsu, stencu, hil-klimbu atak.V nasich srdcich Vas odkaz poneseme dal do casu budoucich...jako hrdy prapor ci pochoden...dalsim generacim...naprc galaxiemi.At uz ste si rikal Fazeey, Taboo, nofear tuner nebo rudaplaskur, Vi a vase myslenky se staly neodlucitelnou soucasti zivotu nasich a nasich deti...jejich deti a nejmene deti jejich deti.My vsichni kteri jsme vas nenasledovali, nebot nas cas dosud neprisel, nemuzeme to vsechno pochopit.Zasahlo nas to nepripravene.Jsme poklesli na mysli, nase srdce jsou plna smutku a rana z bolestneho odlouceni bude dlouho otevrena.Fazeey píše:tak já jdu taky.. nasedano Miloševič fórum
Jarousi staci rictJardafox píše:já už sem taky chodím spíš jen prudit, dejte mně ban![]()
Koleduješ si o BAN frajírku, myslíš, že když máš Jettu, můžeš si vyskakovat??lefi píše:pecka téma...jak tu všichni brečej nad takovou kravinou![]()
já už ji nemám,na muj vkus bylo moc velkej závoďák,tyhle přemotorované bestie nejsou nic pro mě...Starlet píše:Koleduješ si o BAN frajírku, myslíš, že když máš Jettu, můžeš si vyskakovat??lefi píše:pecka téma...jak tu všichni brečej nad takovou kravinou![]()
Tyhle auta nejsou pro každýholefi píše:já už ji nemám,na muj vkus bylo moc velkej závoďák,tyhle přemotorované bestie nejsou nic pro mě...Starlet píše:Koleduješ si o BAN frajírku, myslíš, že když máš Jettu, můžeš si vyskakovat??lefi píše:pecka téma...jak tu všichni brečej nad takovou kravinou![]()