..ci Sestricka ..???
Nashledanou
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nashledanou
..a Doktorka ..???
..ci Sestricka ..???

..ci Sestricka ..???
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
- lisky
- Kontaktovat uživatele:
tangáče 
Leon FR TDi, EGR off, soft by JohnyFlat
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Totok mi zlomilo vaz.Bilstein a dycky budete.Bilste pro me inspiraci a vzorem v tunynku...a taki v rejsu, stencu, hil-klimbu atak.V nasich srdcich Vas odkaz poneseme dal do casu budoucich...jako hrdy prapor ci pochoden...dalsim generacim...naprc galaxiemi.At uz ste si rikal Fazeey, Taboo, nofear tuner nebo rudaplaskur, Vi a vase myslenky se staly neodlucitelnou soucasti zivotu nasich a nasich deti...jejich deti a nejmene deti jejich deti.My vsichni kteri jsme vas nenasledovali, nebot nas cas dosud neprisel, nemuzeme to vsechno pochopit.Zasahlo nas to nepripravene.Jsme poklesli na mysli, nase srdce jsou plna smutku a rana z bolestneho odlouceni bude dlouho otevrena.Fazeey píše:tak já jdu taky.. nasedano Miloševič fórum
Let the Force be with you...a jedno velky NASE!
P.S.: Uz vypnite ten FB Fando a pojdte qvakovat zle
KEHO rennsport
Amen ctihodnosti.Butcher píše:Totok mi zlomilo vaz.Bilstein a dycky budete.Bilste pro me inspiraci a vzorem v tunynku...a taki v rejsu, stencu, hil-klimbu atak.V nasich srdcich Vas odkaz poneseme dal do casu budoucich...jako hrdy prapor ci pochoden...dalsim generacim...naprc galaxiemi.At uz ste si rikal Fazeey, Taboo, nofear tuner nebo rudaplaskur, Vi a vase myslenky se staly neodlucitelnou soucasti zivotu nasich a nasich deti...jejich deti a nejmene deti jejich deti.My vsichni kteri jsme vas nenasledovali, nebot nas cas dosud neprisel, nemuzeme to vsechno pochopit.Zasahlo nas to nepripravene.Jsme poklesli na mysli, nase srdce jsou plna smutku a rana z bolestneho odlouceni bude dlouho otevrena.Fazeey píše:tak já jdu taky.. nasedano Miloševič fórum
Let the Force be with you...a jedno velky NASE!![]()
- T.i.m.u.r
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem sice taky nováček, ale jak to tak pozoruju, myslím, že zrovna Bohouš se prostě jen snaží dobře moderovat.Libor12 píše:bohuš je jeden z mála na svém místěSova píše:Na Bohuše ste moc kritický...akorát to chtěl dát trochu do rychtiku
Chcete ho snad někdo nahradit?
A je pravda, že se to tady jmenuje Tuning-forum a v poslední době to vypadá spíš jako Styling-fórum
Přiznám se, že jsem se tu sice jednou sám ptal na samolepky, ale to byl jen telecí nápad, je mi 20 a jsem prostě mladej blbeček.
Ale když dojde na lámání chleba, mnohem raději bych se dozvěděl, jestli má na auto nějaký vliv, když odlehčím řemenice; co že všechno musím udělat, když chci snížit hlavu, aby ta úprava měla smysl; jestli je leštění kanálů ztráta času; nebo třeba jak to udělat, aby mi ten starej karburátorovej vehikl tolik nežral (A nedostat jako odpověď: Hoď to ze skály a kup si pořádný AUTO => Myšleno Koncern VW nebo BMW)
Protože tímhle tempem to nakonec skončí tak, že všichni "praví TUNEŘI" (myšleno performanceři, orientovaní na výkon a jízdní vlastnosti) to tu postupně zabalí (jak už pomalu se děje) a potom tu sice návštěvnost bude zhruba stejná, ale informační hodnota bude zanedbatelná,...
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
www.stukater.wz.cz
já nemám na moderování náladu ani čas, sotva stihnu sem tam něco projet na 200sx foru a i tam jsem slabej článek jakož moderátor, tam jsem spíše inventář foratholis píše:Libor12: Reseni je se nehadat a nechat ty "bbecky" at se treba v tech svych smesnych pestrobarevnych blbostech zabijou![]()
Tim ze se neco opusti to neni reseni. Dle meho by se melo v sekci tuningu nadelit par moderatoroskych postu par pardalum jako ses ty beaver, kentoya, mclaren apod. a striktne tam tyhle veci bez skrupuli mazat stylem: Dotaz: "maji acka smysl?" =nemaji-duvod...veskera dalsi debata podporena tupymi argumenty (je to hezky) mazat
to same ohledne tuning sracek typu vrtulka sani (hazet do tematu treba: "nesmysly") a trosku tam ozivit zatuchla temata jako: "vyfuky, brzdy apod..pac to uz tam nema pri tom poctu stranek smysl
edit: Zavedl bych v sekci tuning "absolutismus" pod vedenim lidi co maj neco v hlave. Neni zo ztratit. Pokud to bude fungovat mozna se to rozsiri i do jinych casti fora. Ted je tuning mrtvej
a sem si chodím občas něco přečíst, a víceméně jsem dlouhá léta nic nepsal, až odchod taboa mě víceméně spustil prsty na klávesnici, a do technické sekce se mi moc přispívat nechce, protože čím jsem starší tím více zjištuji, že toho vím stále málo, na to co bych vědět chtěl a rozhodně se mi nechce už s nikým hádat a cokoliv dokazovat, tuhle éru mám již za sebou
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz
http://www.odtahove-sluzby.cz
ja jsem kůl uz od narozeni, takze celych 17 let, jestli mas zajem, neco te naucimhattori_hanzo píše:Našel by se někdo starší a zkušenější kdo mi poradí která strana je víc cool a ke který se mám přidat?Vůbec se tady v tom neorientuju.
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bobre snad si to rozmyslis, pokud by byl nejaky aspekt,ktery by Te dokazal svoje rozhodnuti vratit zpet, tak pisni SZ. Jinak jeden z rozumnych lidi zde na foru a dlohodoby prispevovatel a jeden z prvnich clenu na TF, je skoda ze takovy lide odchazeji ze spolecnych diskuzi.
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
to jste řiklo krásněButcher píše:Totok mi zlomilo vaz.Bilstein a dycky budete.Bilste pro me inspiraci a vzorem v tunynku...a taki v rejsu, stencu, hil-klimbu atak.V nasich srdcich Vas odkaz poneseme dal do casu budoucich...jako hrdy prapor ci pochoden...dalsim generacim...naprc galaxiemi.At uz ste si rikal Fazeey, Taboo, nofear tuner nebo rudaplaskur, Vi a vase myslenky se staly neodlucitelnou soucasti zivotu nasich a nasich deti...jejich deti a nejmene deti jejich deti.My vsichni kteri jsme vas nenasledovali, nebot nas cas dosud neprisel, nemuzeme to vsechno pochopit.Zasahlo nas to nepripravene.Jsme poklesli na mysli, nase srdce jsou plna smutku a rana z bolestneho odlouceni bude dlouho otevrena.Fazeey píše:tak já jdu taky.. nasedano Miloševič fórum
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Sraz TF Mohlelnice 2007 
- Přílohy
-
- P1050022.JPG (69.44 KiB) Zobrazeno 3414 x
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
- creater
- Kontaktovat uživatele:
Fazeey píše:to jste řiklo krásněButcher píše:Totok mi zlomilo vaz.Bilstein a dycky budete.Bilste pro me inspiraci a vzorem v tunynku...a taki v rejsu, stencu, hil-klimbu atak.V nasich srdcich Vas odkaz poneseme dal do casu budoucich...jako hrdy prapor ci pochoden...dalsim generacim...naprc galaxiemi.At uz ste si rikal Fazeey, Taboo, nofear tuner nebo rudaplaskur, Vi a vase myslenky se staly neodlucitelnou soucasti zivotu nasich a nasich deti...jejich deti a nejmene deti jejich deti.My vsichni kteri jsme vas nenasledovali, nebot nas cas dosud neprisel, nemuzeme to vsechno pochopit.Zasahlo nas to nepripravene.Jsme poklesli na mysli, nase srdce jsou plna smutku a rana z bolestneho odlouceni bude dlouho otevrena.Fazeey píše:tak já jdu taky.. nasedano Miloševič fórum
hahaha volove
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
pecka téma...jak tu všichni brečej nad takovou kravinou

já už sem taky chodím spíš jen prudit, dejte mně ban

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
TF jde do sraček
tim že odejde stara liga,tak co se tim vyřeší? Že to půjde uplně do <I>
nezlepší se to, tim že bívr odejde to fakt ne
nasedano
tim že odejde stara liga,tak co se tim vyřeší? Že to půjde uplně do <I>
nezlepší se to, tim že bívr odejde to fakt ne
nasedano
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jarousi staci rictJardafox píše:já už sem taky chodím spíš jen prudit, dejte mně ban![]()
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
ajajaj...všichni odchází, tf je prázdný, lidi tu nemaj co hledat, návštěvnost každým dnem klesá a Milosh si doma kouše nehty
Jedině to tu může spasit bleach, audinar, tom2racekiller a mona Tommiudek
Jedině to tu může spasit bleach, audinar, tom2racekiller a mona Tommiudek
sw20
Koleduješ si o BAN frajírku, myslíš, že když máš Jettu, můžeš si vyskakovat??lefi píše:pecka téma...jak tu všichni brečej nad takovou kravinou![]()
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Nashledanou, Bobře!
http://www.youtube.com/watch?v=HbG7nAKcQ_w" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=HbG7nAKcQ_w" onclick="window.open(this.href);return false;
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
- T.i.m.u.r
- Kontaktovat uživatele:
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
www.stukater.wz.cz
www.stukater.wz.cz
já už ji nemám,na muj vkus bylo moc velkej závoďák,tyhle přemotorované bestie nejsou nic pro mě...Starlet píše:Koleduješ si o BAN frajírku, myslíš, že když máš Jettu, můžeš si vyskakovat??lefi píše:pecka téma...jak tu všichni brečej nad takovou kravinou![]()
Tyhle auta nejsou pro každýholefi píše:já už ji nemám,na muj vkus bylo moc velkej závoďák,tyhle přemotorované bestie nejsou nic pro mě...Starlet píše:Koleduješ si o BAN frajírku, myslíš, že když máš Jettu, můžeš si vyskakovat??lefi píše:pecka téma...jak tu všichni brečej nad takovou kravinou![]()
BW, nějakej tunink stajlink sraz, přijel bych provětrat novej kočár dát si hnusný kafe
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz