Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Oddálí to např. neschopenka, měla by se počítat roční lhůta od prvního datumu kdy máš jít podat vysvětlení, ve který když to nestihnout prošetřit, tak se to promlčí. Takže zajít k lékaři pro nechopenku a omluvit se s tím že si nemocnej, vypíšou náhradní termín, opět budeš nemocnej...Rolljoin píše:tak uz mam doma vyzvu na postu pro dopis. nejspis je to predvolani ke komisi kde mi zeberou papiry. ted otazka jak to oddalit? potreboval bych to jeste tak o 2 - 3 mesice pozdrzet.
Neboj, snad tě nikdo neprásknepokorneo píše:lze někde nahlásit člověka který trpí epileptickými záchvaty, aby mu sebrali papíry ? vůbec nechápu jak takovýhle lidi můžou dostat řidičák , když má každou chvíli záchvat
Občanské upozornění z místa bydliště, na místním oddělení....?pokorneo píše:lze někde nahlásit člověka který trpí epileptickými záchvaty, aby mu sebrali papíry ? vůbec nechápu jak takovýhle lidi můžou dostat řidičák , když má každou chvíli záchvat
Tead píše:To mě celkem zajímá, já měl za to, že je ošetřující lékař povinen oznámit to úřadům..a dostat by ho vůbec neměli pokud mají epilepsii od mala....vím o případu, kdy měl dotyčnej záchvat asi 3x od 15ti let a řidičák zatím dělat nemůže..musí to bejt tuším 2 roky od poslední záchvatu + vyjádření o lékaře, že se na těch přístrojích ani epilepsie neprojevuje..
Přijde, nevyzvedneš po deseti dnecj se to vrací odesílateli a automaticky se to považuje za doručený.Rolljoin píše: a jak je to s tim vyzvednutim posty? poprve nevyzvednes a nic a napodruhe se bere jako dorucena? to by se mohlo taky o par tydnu pooddalit ne?
Tenhle připad znam, kamaradka bere odmala prašky proti epileptickym zachvatum, ve chvili kdy ji doktor dal papir kde napsal, že "Léky proti zachvatům plně anulují jakkékoliv nebezpečí vzniknutí záchvatu za volantem vozidla" tak mohla jit dělat papiry a taky je udělala. Je to postaveny cely na hlavu v prvni řadě bych trefil jejiho doktorapokorneo píše:Tead píše:To mě celkem zajímá, já měl za to, že je ošetřující lékař povinen oznámit to úřadům..a dostat by ho vůbec neměli pokud mají epilepsii od mala....vím o případu, kdy měl dotyčnej záchvat asi 3x od 15ti let a řidičák zatím dělat nemůže..musí to bejt tuším 2 roky od poslední záchvatu + vyjádření o lékaře, že se na těch přístrojích ani epilepsie neprojevuje..
no tohle co jsem zkoumal na netu jsem se taky dočetl , problém je ten , že on s těma záchvatama nejezdí k lékaři , prostě ho přejde .
Má rádoby přítelkyni která se o něj v době toho záchvatu stará , jenomže já nechápu , jak vůbec člověk který tímhle trpí od narození může dostat papíry .
Vždyť přeci někdy musel být u lékaře který mu předepsal prášky , tak jak může udělat řidičák .
česky správně se tomu říká vyantlovatRolljoin píše:tak uz mam doma vyzvu na postu pro dopis. nejspis je to predvolani ke komisi kde mi zeberou papiry. ted otazka jak to oddalit? potreboval bych to jeste tak o 2 - 3 mesice pozdrzet.
zatím bez RZ, ale do velikonoc to asi stihnouprovocation píše:Tak si ode dneska dejte vetsi pozor, aby k tem predovalnim nepribylo nejaky za rychlost...
www.auto-mania.cz - Policie má od dnešního dne 20 nových dálničních stíhaček
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
co to tady meleš za další hovna? nejdřív seš rád, ti nenaměřili 180 a pak nám tady tvrdíš, že ti naměřili 74 v 5km dlouhý obci? jakou spojitost s tím má ta tvoje 180ka? to si jako letěl v obci 180 nebo ses chtěl udělat zajímavějším? a nevšimnou si oktávky s bradavicí no, co dodatQuide píše:Ty wole to jsem to ale kokot.... jsem včera chvátal domů z Blatný a nějak jsem si sice všiml, že za mnou jede červená oktávka, ale vůbec mě nenapadlo, že by to mohli být benga. Jsem myslel, že mají jenom passaty a ještě jsem viděl jejich mondea ST.... No nic, ale naštěstí mě říkal, že 180 kmh mi natočit nestihl, ale 74 v obci ano, tak mi dali blokově 2500 Kč no....
Příště si fakt budu dávat větší pozor koho předjíždím a kdo jede za mnouO bodech mě sice neinformoval (ani jsem se neptal), ale předpokládám, že jsem dostal jako dáreček 3 myslím ?
bože to je radacrocjirka píše:omg.. zasadne nic neplatit na miste.. vse nechat dojit do spravniho rizeni... a pak neustale podavat odpor.....
jinak ted mi prisla taky ohlaska.. udajne jsem hrozny pirat nebot ve dve rano jsem jel na 4 proude vypadovce celych 70km/H kde je 50.... fakt zmrdi...