Penzijní fond - 1500 Kč -> 1000 Kč = základ daně 12000 Kč ročně (15%=1800 Kč) a 500 Kč = státní příspěvek 1800 Kč (osvobozen od daně z příjmu)
Úleva daně ze ŽP - 1000 Kč -> základ daně 12000 Kč ročně (15%=1800 Kč)
=
celkově získaná částka za daňové úlevy a státní příspěvky činí 5400 Kč ročně + garantovaný fond ze ŽP 2,5 % + PF 1,5 % = 4% = 1480 Kč ročně.
= 5400+1480 = 6880 Kč ročně.
Roční INVESTICE 30 000 Kč celkem - Garantovaný výnos 6880 Kč ročně = zhodnocení financí 22,9 % ročně.
Klidně pište PM

P.S.: Nemluvím o dluhopisových nebo akciových fondech, ze kterých může být více.... toto je garantovaný výnoš (garantovaný fond).

P.S.2: Ještě se mi myslím nestalo, že by tohle nějáký OSVČ odmítl.... jednak je zajištěný dobře jako prase (úrazovka atd.) a plus se mu tam tvoří hodně slušný kapitál do budoucna
 Každopádně by jste si měli pospíšit, teďko je ještě Penzijní fond za starých podmínek, příští rok už nikoli
 Každopádně by jste si měli pospíšit, teďko je ještě Penzijní fond za starých podmínek, příští rok už nikoli 

že se na to nevysereš celej den dejchat ty sračky a za takovej malej peníz....
 že se na to nevysereš celej den dejchat ty sračky a za takovej malej peníz....

kterej v tyhle dobe zrovna moc nejde
 kterej v tyhle dobe zrovna moc nejde   

Takže občas jsme za celej večer nevydělali téměř nic, třeba dvě stovky a taková práce mě nebaví. A nebejt tam ten kluk poctivec, asi bych se neudržel a pár zákazníků by odvezli. Vezli jsme pána s HTP fábií z václaváku někam na okraj prahy a dal nám dvě kila, nikdy prej víc neplatí a že ho šidíme
 Takže občas jsme za celej večer nevydělali téměř nic, třeba dvě stovky a taková práce mě nebaví. A nebejt tam ten kluk poctivec, asi bych se neudržel a pár zákazníků by odvezli. Vezli jsme pána s HTP fábií z václaváku někam na okraj prahy a dal nám dvě kila, nikdy prej víc neplatí a že ho šidíme