Alpine A110-50
Moderátor: Jardafox
- Sova
Alpine A110-50
Cléon & Fonte
Re: Alpine A110-50
doufám, že to budou prodávat a začnou si to hromadně kupovat majitelé starších alpin a ty budou svoje starý prodávat za nějaký normálnější ceny 

3x Renault Safrane Hartge Biturbo
- Sova

kdoví jestli to Ghosn povolí...a jaký to bude mít střeva...pochybuju že by tam sériově montovali motor z mégane trophy
Cléon & Fonte
at si tam daj co chtej, hlavne at to vyměněj majitelé a610, nebo aspon a310 nebo prinejhorsim gta
pokud jsem to pochopil spravne, tak je to vicemene cely megane trophy, jen je na tom posazena nova kastle..?

pokud jsem to pochopil spravne, tak je to vicemene cely megane trophy, jen je na tom posazena nova kastle..?
neco malo http://www.auto.cz/renault-alpine-a110- ... atky-67141" onclick="window.open(this.href);return false;
právěže nemá, má to trubkovej rám, tak bych řekl, že je to fakt celej megane trophy a jen kastle je na to udelana jina. protože pohybuju že by zase dělali jinej trubkáč kvůli alpině..Sova píše:to nevím...kdoví jestli to má samonosku nebo né

- Sova
beztak jak říkáš...to má jen jinej kabátek.bóďa píše:právěže nemá, má to trubkovej rám, tak bych řekl, že je to fakt celej megane trophy a jen kastle je na to udelana jina. protože pohybuju že by zase dělali jinej trubkáč kvůli alpině..Sova píše:to nevím...kdoví jestli to má samonosku nebo né.
ale vypadá to krásně zle

stejně si myslím že se to nikdy vyrábět nebude.
a co je to na těch středech kol?
vypadá to jak vlákno žárovky

1:24 ten výfuk

nebo kvalty doprdele...ja nevím...já už du radši spat

Cléon & Fonte