www.rentcarsupersport.cz - Vaše zkušenosti?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Re: www.rentcarsupersport.cz - Vaše zkušenosti?

Příspěvek od JOE_Cik »

tak sem dostal k narozkam 2 vouchery.... :-D :-D nejaky tipy na auta ? ... premyslel sem o GTR a 911 Turbo.... :-D :-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

jeef

Příspěvek od jeef »

biohazard píše:dobrý takže bejt tam ty,tak ještě před podjezdem si z křišťálový řadičky vyčteš,že chlap nedá přednost a zrovna tam pojede dodávka tak bleskurychle se s řidičem za jízdy prohodíš a celou situaci zachráníš viď?To pak nechápu proč na to platěj pojistky když všechno může vlastně zachránit instruktor ... hele já až se s Rosťou nebo Jirkou zase uvidim,tak jim to navrhnu 8)
a kdo se tady baví o nějakym předpovídání budoucnosti?? Tam jde o to, že ten instruktor má upozornit na nebezpečný úseky, má donutit toho klienta zastavit, všichni kdo to tam znají nebo tam pouze byli se svézt, tak moc dobře ví, že výjezd z toho tunelu není nejlepší, proto se to stalo, jen tak pro zajímavost se tam nabouralo i to původně modré Ferko Spider

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

víš co mě přijde?Že ten 50ti letej děda co to zbořil seš ty a teď se tu vykecáváš :lol:
jako řidič snad neseš zodpovědnost a ne aby tě někdo za volantem držel za ruku.Kdybys tam jel se svojí přítelkyni / manželkou a ona to tam zbořila,tak taky řekneš "promiň,moje vina,měl jsem tě varovat" ??? :?:

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

Biohazard má pravdu, pokud někdo nezná silniční pravidla, tak nemá za volantem co dělat, ať v trabantu tak v jiné káře. Jinak mě instruktor přesně na ten výjezd upozornoval, žádný boky na jedničku, je tam štěrk, ale na dvojku nic neřikal :D

JOE_Cik: já sem pro manuál a ten je tam snad jen jeden
Naposledy upravil(a) j3ykobim dne 07 kvě 2012 10:44, celkem upraveno 1 x.
Trabant, VW Golf, MX 5

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

j3ykobim píše:žádný boky na jedničku, je tam štěrk, ale na dvojku nic neřikal :D
pobavilo :lol:

milonovo

Příspěvek od milonovo »

JOE_Cik píše:tak sem dostal k narozkam 2 vouchery.... :-D :-D nejaky tipy na auta ? ... premyslel sem o GTR a 911 Turbo.... :-D :-D
GTR je dobrá volba, taky jsme kupodivu neměli problém, za ty prachy spokojenost.

Mnesic

Příspěvek od Mnesic »

Absolvoval jsem s touto firmou jízdu v pondělí (Mustang Shelby GT500) a vše bez problémů na 100 procent. Registrace 14 dní předem, dokonce jsem dostal na výběr i libovolný čas. Po příjezdu registrace, pak cca 20 min. čekání a šup do auta. Spolujezdec byl naprosto v pohodě, upozornil mě jen na striktní dodržování 50 km/h v obci a mimo obec že to nechává na mě, ale že s policií většinou není problém. Do řízení mě vůbec nekecal, naopak mě spíš povzbuzoval ať si pořádně vyzkoušim co těch 550 mustangů pod kapotou dovede. Rychlost na dráze něco ke 260 km/h a pak už zase zpět. Čistý čas počítam tak 20 minut, ale byl jsem naprosto spokojený, takže jak bude příležitost tak si to rozhodně zopakuji. Tolik moje zkušenost.

lipil

Příspěvek od lipil »

Tak včera jsem měl jízdu s touto kritizovanou firmou a všechno naprosto v pohodě. Auto jsem měl objednaný asi tři týdny dopředu a to SHELBY GT 500. Dva dny před tím mi však volali, že je nabouraný. Slečna byla velmi vstřícná a dostal jsem na výběr dvě jiná auta, nakonec jsem si vzal Corvettu. Instruktor byl v pohodě a jízda samotná taky, i když jsem chytnul déšť. Jel jsem po hlavní na Příbram, ale protože před náma byla průtrž mračen, tak jsme odbočili na okresky, které teda nejsou v "nejlepší formě". Nakonec jsme zajeli na letiště, kde si to auto člověk opravdu užije. Jel jsem přes 250 km/h a byl to fakt zážitek. Jinak na ty místní kritiky se vykašlete. Je to banda namyšlenejch puberťáků, kteří mají řidičáky dva roky a myslel jsi, že jsou mistři světa amuleta a když není po nich, hned je všechno špatně.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Me zase prijde divny ze 2 uzivatele po sobe co maji 1 prispevek hned zacnou chvalit, jste jheste zapomeli do prispevku dat hypertextovy odkaz :roll:

xciba

Příspěvek od xciba »

ja mel objednano na 25.5 a nic prisla omluva ze auto nelze :lol:
skoda :kladivo:
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

tak mam objednano - 911 turbo a nakonec GTR protoze CHallenger bude pry az v zari.... :)
sem na to zvedavej :-D :-D :-D

xciba

Příspěvek od xciba »

ja mel GTR a bratr Mustanga nebo co to bylo a prave bratrovo auto prej nee :lol:
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

T.i.m.u.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.i.m.u.r »

lipil píše:Tak včera jsem měl jízdu s touto kritizovanou firmou a všechno naprosto v pohodě. Auto jsem měl objednaný asi tři týdny dopředu a to SHELBY GT 500. Dva dny před tím mi však volali, že je nabouraný. Slečna byla velmi vstřícná a dostal jsem na výběr dvě jiná auta, nakonec jsem si vzal Corvettu. Instruktor byl v pohodě a jízda samotná taky, i když jsem chytnul déšť. Jel jsem po hlavní na Příbram, ale protože před náma byla průtrž mračen, tak jsme odbočili na okresky, které teda nejsou v "nejlepší formě". Nakonec jsme zajeli na letiště, kde si to auto člověk opravdu užije. Jel jsem přes 250 km/h a byl to fakt zážitek. Jinak na ty místní kritiky se vykašlete. Je to banda namyšlenejch puberťáků, kteří mají řidičáky dva roky a myslel jsi, že jsou mistři světa amuleta a když není po nich, hned je všechno špatně.
Asi bylo myšleno: po jejich, co? :)
Protože kdyby bylo po nich, tak by to asi špatně bylo, docela dost,... :kladivo:
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm

(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz

Mnesic

Příspěvek od Mnesic »

milosh píše:Me zase prijde divny ze 2 uzivatele po sobe co maji 1 prispevek hned zacnou chvalit, jste jheste zapomeli do prispevku dat hypertextovy odkaz :roll:
Nevidím důvod proč nechválit, když jsem byl spokojený. Např. loni jsem měl objednanou jízdu s jinou podobnou firmou v Brně a po šílenejch tahanicích mi nakonec vraceli peníze. I proto jsem byl příjemně překvapený, že s touto firmou šlo vše naprosto hladce. A jesli jim někdo nabořil toho mustanga tak to je fakt škoda, je to parádní auto.....

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

lipil píše:Jinak na ty místní kritiky se vykašlete. Je to banda namyšlenejch puberťáků, kteří mají řidičáky dva roky a myslel jsi, že jsou mistři světa amuleta a když není po nich, hned je všechno špatně.
Nevím jestli místní budou brát potaz na ty místní kritiky kteří tady jsou 3, 4, 5, let a znaj se osobně nebo na někoho kdo tady má první příspěvěk zrovna v tomhle tématu 8) abych tě uklidnil tak se zatím řadím mezi ty nespokojený ale hodlám si to ještě jednou zopakovat abych se ujistil, když to bude jinak dám ti třeba i za pravdu a když ne budu si stát za svým 8) a mezi purerťáka se už pár let neřadím takže nevím jestli to bude tím :idea:

milosh píše:Me zase prijde divny ze 2 uzivatele po sobe co maji 1 prispevek hned zacnou chvalit, jste jheste zapomeli do prispevku dat hypertextovy odkaz :roll:
8) 8) 8)
moooc velký černý letadlo :lol:

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

I já měl voucher a stále dokonala, rozbitá převodovka, málo lidí na termín, není auto apod. Po dlouhé době mi ale vrátili prachy.

Taky jsem kvůli tomu ledacos obětoval, bral dovolenou, zařizoval auto na cestu apod. Akorát k naštvání.

Informujte slevový portál kde jste voucher koupili.
A4 3.0 V6 quattro

ondraaaa

Příspěvek od ondraaaa »

Přidám zde i mojí zkušenost s touto společností. SUPER! nejprve mi prodloužili voucher, protože jsem ho nestihl využít do konce roku, pak následovalo objednání, napoprvé jsem se tedy nemohl dovolat, ale o hodinku později objednáno. Původně jsem chtěl Porsche 911, ale to bylo obsazený v termín, co jsem chtěl já, tak jsem vzal Audi R8 a neudělal jsem chybu. Výborné auto, sedí jako přibité, výkonu na rozdávání, úžasnej kickdown. Instruktor super, pokecali jsme, na okreskách mi řekl ať si jedu na co se cejtím a nekecal mi do řízení a se 170 na okresce neměl problém :potlesk: . Jen mě upozornil na zatáčky, za což mu děkuju. Nechápu jak si někdo může stěžovat, že ho ještě upozorní se na ostrou zatáčku. Taktéž nechápu, jak někdo může kritizovat jízdu 50 km/h v obci. To je snad samozřejmost ne? Zvlášť, když jsou ty vesnice kratoučký. Pak sprint na letišti. Instuktor mi řikal že z toho vytáhnu tak 230, no udělal jsem 240, ale je to tedy rozbitej povrch jako prase. Volant cuká jako blázen, musí se to holt pevně držet. Naprosto úžasnej zážitek, budu pravidelný návštěvník, vůbec se mi pak nechtělo do toho mýho starýho Focusu :kladivo: Všechno se potom zdálo nějak zpomalený :D A taky mi řikal o rozbořenym lambu. škoda prý cca 1 mega :lol:

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

že Vás to pořád baví :roll: :roll: :roll:

awaj12

Příspěvek od awaj12 »

Nějak moc napadne ale totok :D ...

Já teda nemám zkušenost s touhle firmou ale mamce sme na vánoce koupily od nejlevnejsisupersport a teda dobří floutci... Bylo napsáno při obědnávání, že brno nebo hradec, i když i do toho brna to máme štreku furt to není přes celou republiku jako hradec a tak tam máma volala před pár dny a že prej je to v brně pozastavené, že jedině v hradci, takže strašně v klidu no, to aby dala další 2jku za dopravu ?! Výsměch toto a peníze nevrátěj - ať dou do řiti :kladivo:

fokr_jr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr »

musim se taky podelit o svoji zkusenost. loni si tatik nadelil k narozkam (1.cerven) voucher pro sebe a abych prej nebyl smutnej, tak vzal i jeden pro me, ze prej se svezem s 430tkou. tak jsme si domluvili termin nekdy na zari, pac v lete jsme oba dost vytizeni, den dopredu jsem si este zavolal (je fakt ze byl trosku boj se dovolat, ale slo to) ze ferrari je OK a ze muzeme druhy den prijet. tak jsme vyrazili a po prijezdu na misto nam bylo oznameno ze ferrari se rano rozbilo a ze neni a zkouseli nam nabidnout jina auta (kdybych tenkrat vedel to co ted, tak jsem mozna to porsche vzal...) ale chteli jsme ferrari, tak nam prodlouzili oba kupony, ze jsme jako jeli zbytecne o 10 minut jizdy a domluvili jsme se, ze si zavolame na jiny termin. (zkouseli nam pry ten den rano volat po tom co se auto rozbilo, ale asi jsme zrovna byli mimo signal, pac se nedovolali a ani SMS nedorazila, ale to je vedeljsi.)

zavolal jsem si tedy na jinej termin a bylo mi receno, ze uz na podzim neni misto, za az na jare a ze to se objednava az po 1.1. tak jsem zacatkem ledna volal a objednal termin na 10.5. letos. k tomu jsme dokoupili treti kupon este pro kamarada a objednal jsem tedy 2×F430 a 911turbo na 10.5. 9.5. zmeskanej hovor a pote SMS ze porsche pro zmenu nejede, tak jsem tedy zavolal a objednali sme misto toho M3. okej, malinko zklamani pro kamarada, ale vyrazili sme. pri prijezdu na misto jsme tam videli stat jak F430, tak M3, tak uz sem si rikal ze mame vyhrano, ale pri podepisovani smluv (jo, je tam 5% spoluucast na zpusobenejch skodach, no a co...) prisel nekdo z instrkuktoru, ze F430 ma po spojce a ze at misto nej davaj F-Italii. pani se nas snazila presvedcit ze to je jako vlastne lepsi ta Italie nez F430, ze ma lepsi zrychleni a vic koni a proste tam cetla letak (cloveka stejne ten pevnej start nenechaj vyzkouset, tak proc mi tam nutila 0-100 za 3vteriny nebo co...), i kdyz sme trvali na F430, nechteli jsme tam jet potreti. takze sme kyvli na Italii a diky prodlouzeni kuponu z podzima jsme meli 30m jizdu, jinak standartne s Italii je 20m. kamrad s M3 si svoji jizdu odjel, celkem i spokojenej. vzhledem k tomu, ze Italie mela svoje jizdy rozdany a par nas tam bylo na F430, tak jsme vsichni chvili cekali, ale nakonec jsme se dockali.

takze konecne sedim za volantem v Italii. OKej. instruktor si me zapise do knihy jizd (auto ma jen papirovou RZ, ale to neni muj problem) a pomalu vyrazime. neustale me upozornoval na diry v silnici a podobne. pri odboceni pod mostem jsme se spolecne zasmali rozmlacenymu lambu, i kdyz to neni moc k smichu. rikal kudy, ja jel. obce 50, zadna diskuse, nejaky predjeti na statovce, celkem sila na lehci prislapnuti, pote odbocka na mistni silnici III. tridy, takze tam se jet ostreji nedalo, ani kdybych chtel. takze jsem se 20minut kochal volnou jizdou ve Ferrari Italia po okreskach kolem letiště. když sem za to krapet vzal, tak byla další obec, nebo mě upozornoval na nejakou zatacku bo cosi, proste me vzdy donutil ubrat... kdyz sem chtel prubnout ty karbonovy 17" brzdy, tak prej at to nedelam, ze je to jen projizdka a ne zavodni jizda.

nakonec sprint po letisti. opet instruktaz jak se pomalu rozjedu a az cca po 100 metrech muzu plynule pomalu pridat, ale ne plnej plyn ! porad mi opakoval at tomu nedavam plnej kotel. ani na tom letisti prej ne. no a jelikoz je to blbej automat a bylo to nastaveny na easy, tak po 100 metrech tam byla 7micka a nez to napodrazovalo nekam do pouzitelnejch kvaltu tam sem prakticky musel brzdit. zpatky vicemene to samy. jo, asi 250km/h jsem jel, ale porad na me vrcel at tomu tolik neslapu. nakonec sem si prubnul i ty brzdy na tom letisti kdyz uz me nemoh vyrazit, ale uprimne jako docela zklamani teda, cekal sem ze to bude brzdit vic... dovezl jsem to zpet pred kancl, pianko pres tu rozmlacenou prijezdovku tam a to bylo vse. podekoval sem za jizdu a mohl sem jit.

takze zaverem:
zazitek? kazdopadne ano. nakonec uplne jinak nez sme planovali, ale ano.
za plnou cenu (6.000 za 30m jizdy)? ani nahodou. tech 999+400 za benzin bylo podle me tak akorat.

kamarad v M3 si to teda prej uzil vic, ale to uz je o lidech - instruktorech. co ti dovoli a naopak nedovoli. rikal mu cca kam to povede, kde by to mohl podrzet a auto si trosku zkusit. precejen na okreskach kde to clovek nezna se neda nic moc zkouset, s pujcenym autem uz vubec ne a este kdyz vedle tebe sedi typek co te furt brzdi vic jak manzelka, tak sem byl mozna i zklamanej.
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

By mě zajímalo kdo si fakt myslí že to normálně stojí 6 litrů :lol:

Ale vypadá to hezky napsaný na papíře "původní cena 6000kč, přes "slevomat" za litr" :D
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

Trhyy píše:By mě zajímalo kdo si fakt myslí že to normálně stojí 6 litrů :lol:

Ale vypadá to hezky napsaný na papíře "původní cena 6000kč, přes "slevomat" za litr" :D
takhle se i perou prachy
Trabant, VW Golf, MX 5

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

j3ykobim píše:
Trhyy píše:By mě zajímalo kdo si fakt myslí že to normálně stojí 6 litrů :lol:

takhle se i perou prachy
Tak to je snad hlavní účel tědle firem ne ? :D
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Mnesic

Příspěvek od Mnesic »

Jak tak koukám, tak já měl docela kliku. Chytil jsem V Mustangu takovýho holohlavýho týpka, kterej skoro nic neřešil. Když jsem vyjel na silnici tak jsem se ho radši zeptal jestli nejedu moc rychle, načež mi sdělil, že nekterý lidi maj v tomhle místě už 180 a že se nemusim bát na to šlápnout. Jen snad jednou mě upozornil na zatáčku, že tam je bordel a abych si dal pozor na ten zadek. Jinak mě nechal jet i po těch rozbitejch okreskách hodně svižně, ale Mustang má oproti Ferrari to nastavení podvozku asi dost rozdílný. Na letišti řekl dát dvojku a pak hned plnej a nebát se ho držet na podlaze, dokud nemávne. Za sebe říkám, že jsem si jízdu maximálně užil, ale asi jsem měl třeba jen štěstí, že všechno proběhlo hladce.

fokr_jr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr »

nevim. asi ne. kdo by si mohl dovolit 6K za jizdu, tak si to auto koupi cely, zejo :lol:
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

tak sem po....a muzu rict ze hodne dobry... :) prvni sem jel 911 turbo, typek vedle byl ukecanej jak baba na trhu nejvic me pobavil ze to auto je jako japonskej drak kterej chce roztahnout křídla a letet .... :-D :-D
pak sem jel v GTR v typem co skoro ani nepozdravil a jenom rikal jak mam jet na krizovatkach.... :-D obe auta na letisti cca 250kmh :) :)

luck45

Příspěvek od luck45 »

Zkušenosti s touhle firmičkou mám velmi negativní - a to jsem tam ani nenahlédnul, ani nečuchnul k volantu :))
Kupon jsem koupil v LEDNU 2012, objednal jsem si jízdu s Ferrari F 430 - a dnes mi zrušili PO TŘETÍ OBJEDNÁVKU. Vždycky pár dní před jízdou zavolají, že je Ferrari rozbité, že ještě nemají náhradní díl, že ho dovezou až v září... BLA BLA BLA

TAHLE FIRMA skutečně stojí za TO :))

Už se nedivím, že musí lézt do zadku slevovými kupony - dát za to pět litrů, tak mě klepne... I takhle jsou to vyhozený peníze - místo zážitku ZNECHUCENÍ A ZKLAMÁNÍ!!!

jarda666

Příspěvek od jarda666 »

Po přečtení některých vašich špatných zkušeností jsem jel do Dlouhé Lhoty 18.9. 2012 se smíšenými pocity. Otamtud jsem odjížděl velmi spokojen ze super zážitku. Jel jsem s instruktorem - Vencou Pasákem, Corvettou Z06.. Ten byl v pohodě a občas mi poradil při řazení a kdy mám na letišti začít brzdit :) Na letišti jsem jel 240 km/h, ale šlo by to ještě víc, jen jsem měl bobky, protože byl místy hrbolatý asfalt :-D
Doufám, že se tam ještě někdy svezu.

T.i.m.u.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.i.m.u.r »

Od člověka s jedním příspěvkem to má dozajista velkou pravdivostní hodnotu. 8)
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm

(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

T.i.m.u.r píše:Od člověka s jedním příspěvkem to má dozajista velkou pravdivostní hodnotu. 8)
a mě se teda instruktor nepředstavil abych ho poté mohl chválít 8)
moooc velký černý letadlo :lol:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“