peugeot 605-nestartuje

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

djradeesek

Peugeot 405 - nestartuje za studena, za tepla je ok

Příspěvek od djradeesek »

Zdravím všechny,

mám podobný problém. Když je auto (Peugeot 405, r.v. 1990) studené (stačí ho nechat nejet přes noc, nebo několik hodin), tak nestartuje. Startér jede, točí motorem, ale nenaskočí to. Baterka je ok (zkoušeli jsme kabelama přes jinou), čerpadlo slyším. Nehází jiskru. Všechny pojistky ok, relátka cvakají (ale jestli jsou ok nepoznám).

Háček je, že roztlačením hnedka naskočí na prvním metru na dvojku rychlost - zaškobrtá, ale naskočí. Pak klidně můžu po chvilce motor vypnout a nové natočení klíčkem už po celý den jde. Problém je zase další ráno.

Měnil jsem vzduchový filtr, všechny svíčky, všechny kapaliny. Prostříkl jsem všechny konektory konkorem, všechny jsou otestované - funkční. Imobilizer v autě nemám. Starét, cívka i rozdělovač asi poruchu nemají - to by to nešlo nikdy - popsaný stav je pravidelný (můžu si podle něj řídit hodinky, kteroukoliv sázku bych vyhrál). Prostě zlobí než se zahřeje. Nehrálo roli počasí (ve tři ráno, venku cca 6°C, odpoledne venku 26°C) - výsledky stejné.

Máme podezření na něco v karburátoru (sytič).

Nevíte někdo, co by to mohlo být?

Předem díky za jakoukoliv odpověď.
Ahoj, Radek

Saly137

Re: peugeot 605-nestartuje

Příspěvek od Saly137 »

Ahoj Radku,
Mam stejny problem, ale s 406. Trapi me to rok a zatim bez vysledku. Pokud prijdes na to co to je, dej mi prosim vedet, dik. Nebo pokud nekdo muze poradit nebo doporucit dobreho auto el., budu rad , jsem z Mostu.

Saly137@gmail.com

xciba

Re: peugeot 605-nestartuje

Příspěvek od xciba »

tohle mely oba sluzebni 405 peugeoti a stacil k tomo kladivko a nebo drat a neco propojit v motoru myslim ze to delal starter.. 8) po roztazeni taky vzdy naskocilo, ale jinak proste ne.
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“