Po dlouhé době sem zhledl tohle video
Máte Slovo - zelená nafta - sedláci, Babiš v TV!!!
Nepochopil sem, proč jim Mach předhazuje, že na výrobu biopaliv tankují do kombajnů naftu z ropy...že je to paradox.
Jako by si ti zemědelci z plezíru vymysleli že budou místo pšenice a brambor pěstovat řepku na výrobu biopaliv...
Zemědelci byly před toto postaveni bez možnosti volby, protože k tomutu rozhodnutí dospěl systém, který je aplikován pomocí vládnoucích politických elit v celé Evropě...
Jakoby si zemědelci vymysleli a pomáhali tvořit tento zrůdný globalizovaný systém...ne! to prostý zemědelec s pár traktory nevymyslel a nevymyslel to ani potravinář Babiš
Místo toho, aby zemědelství sloužilo k pokrytí potravy lokálního obyvatelstva, tak v dnešní době slouží obchodování na světových trzích...
A výsledek toho je ten, že u nás se pálí obilí a dělá se zněho elektřina, zatímco v Argentině vypalují prales, silnými chemikáliemi hnojí půdu, aby tam mohli pěstovat sóju(která tam normálně neroste) kterou pak krmí dobytek, jež se po porážce expeduje a serviruje na evropskych a severoamerickych stolech...
To že v jižní Americe je vysoké procento hladomoru nemusím dodávat...
Tento zrůdný systém byl tvořen hlavně takovými liberálními politiky, ke kterým se hlásí nyní také pan Mach!
Mimochodem Veleba s Babišem Macha hezky utřou, když mluví že výroba biopaliv za pomocí kombajnů na ropu je to samé jako když pudu pohánět větrnou elektrárnu pomocí fénů, který poběží na elektriku z jádra, nebo ze spalování uhlí...
Ano přesně tak...ať to jde říct Angele Merkelové apod. ať to říká těm, kteří tento systém vymysleli, podporují a živí...
a né ať to říká zemědelcům!
Ten člověk je mimo stejně jako ten moula Laudát(příznačná jméno)
Připomínky Jílkové k tomu, že zemědelec s živočišným chovem nevyužívá zelenou naftu...to je prostě k smíchu!
Zde se snad bavíme o zemědelství v globálu, tudíž to prase musí nakrmit něčím, co je sklizeno žacím strojem, kterej třeba na tu zelenou naftu jezdí...
Holt je to hérečka z Prahe a asi jí to nedochází
Abych ro shrnul, tak podle mě jediní rozumní v tomto pořadu jsou Babiš a Veleba.
Mach je skutečně fantaskní populisto-utopista.
X Doležal tam zřejmě byl pozván ze stejného důvodu jako Cibulka do toho politckého s p e k t r a, tj. za účelem degradace toho pořadu, tudíž i za účelem degradace těch lidí co mluví rozumně.Obecně za účelem Degradace nových a neparlamentích subjektů
Největší idiot této debaty je bezpochyby Laudát...ty jeho nesmyslné fráze vyčtené z nějakých brožur o kterých nemá ani páru...to je jak prostatické chcaní...
Stehlíka vůbec komentovat nebudu...heh je směšný že ODSák lamentuje nad tím, že by mu měl Babiš jako Sedlákovi dávat větší výkupní ceny...prej máte tam prostor...
Tohle říká ODSák odkojenej Klausem a jeho neviditelnou rukou trhu...
Je přece jasný že ceny určuje trh na burze a Babiš bude platit tyto výkupní ceny...
Ten Stehlík to je blbeček

Zajímalo by mě, jestli kdyby přišel do showroomu Ferrari a chtěl by 458 Italia, tak jestli by jim řekl...dejte mi to místo za 5 milionů jen za 2 milióny...máte na to prostor...máte na to prostor

Síla...
Na Babiše v politice mám veskrze pozitivní názor...