Zkušenosti s Českou poštou?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

T.i.m.u.r
Kontaktovat uživatele:

Re: Zkušenosti s Českou poštou?

Příspěvek od T.i.m.u.r »

Rudi píše:Asi máme dobrou vedoucí na poště( teď už tušim teplýho vedoucícho), ale posílal sem přes poštu docela dost a když už mě nějaký krávy za oknem srali svejma připomínkama, tak sem své připomínky ventiloval zpátky a když to nepomohlo, pí vedoucí si je taky ráda vyslechla. Od tý doby sem tam s krávama(2) neměl problém.
U nás, ještě tak dva roky zpátky, býval taky teplý vedoucí; znamená to něco? :hlazeni
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm

(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz

Pancho159
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pancho159 »

Taky neříkam, že PPL je k ničemu, prostě mě nachytali a přístě už se nenecham.

Ritchma: Máš pravdu, dělaj podřadnou práci za mizerný plat, vedení po nich jde víc a víc, musí dělat pěkný pakárny jinak nedostanou velkou část výplaty (a to často nad rámec pracovních povinností), zákazníci si tam chodí nadávat (oprávněně i neoprávněně), dokonce jsem těd zažil, že si ženská ani nesměla odskočit a když šla tak jí vyhrožovali vyhazovem. No ty bys pak byl v klidu? Já to znal taky jen jako zákazník, ale když jsem se dostal na druhou stranu a vidim zákulisí, tak se můj názor hodně změnil.

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

tak další moje zkušenost je, že zásilku na dobírku adresátovi klidně předali bez zaplacení :potlesk:
naštěstí adresát není dement, tak mi to pošle...
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

No, ale to máš jako dobírku napsané na podacím lístku, takže by si měl jít reklamovat zásilku ne? To je problém pošty, že to předali bez zaplacení.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

to mám, ale po dvou reklamacích rozbitýho obsahu už na ty hovada nejsem zvědavej.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

jako marty, jestli nebude chyba jinde :D
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

:? cože? už jsem dobírku "párkrát" posílal... kvůli třem stovkách, který bych ve výsledku ani nedostal, nebudu lítat na poštu dohadovat se tam s chytrou paní vedoucí, která se na mě tváří jak na zloděje, když chci proplatit cenu za rozbitý obsah (bohužel opravdu "suprově" sehnatelná mlhovka, která stojí nová 7500,-). v obou případech údajně špatně zabalené. v prvním případě možná ano, ale v druhém případě, kdy byla mlhovka omotaná (takže několik vrstev) bublinkovou fólií a ještě kolem zmačkaný noviny - prostě jak v peřince... stejně nějakej chytrej pán z reklamací odpoví nějakou jejich kouzelnou větou, z který vlastně vyplývá, že zásilka není nikdy dobře zabalená....

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

Tak jsem dnes zjistil, že pošta u nás má stále techničák od prodaného auta. :kladivo: Posílal jsem v úterý doporučeně a stále není zásilka přepravována... :(
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

Mr.Stilisimo

Příspěvek od Mr.Stilisimo »

chlápek mi posílal gumy na dobírku, tak mi to dovezli až před barák, zaplatil sem, převzal balík, pohoda a za dva dny přijel maník z pošty zase, že prej jestli u toho balíku nebyla složenka, kterou pošlou tomu odelílateli aby si mohl vyzvednout prachy, řikám, že ne a on jestli mu mužu dát alespon adresu na toho odesílatele, tak sem vyhrabal z popelnice obal od balíku, kde byla adresa a maník z pošty spokojene odjel :lol:

jinak minule sem taky čekal gumy, chlápek to poslal v jeden den, ze stejný pobočky, zabalený po 2ks ve folii, tak sem čekal, až je dovezou, že hned pojedu přezouvat a jeden den přivezli 1 balík po 2ks a druhej den druhej balík po 2ks vemena :?

Juraj

Příspěvek od Juraj »

Mr.Stilisimo: to se mi stava snad pokazde kdyz kupuju gumy :-D
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."

fusion

Příspěvek od fusion »

Mé zkousenosti s ceskou postou su naprosto tragicky. Osobne vyuzivam xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Odpusť si laskavě reklamní akce....Kane13

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

dÍkuJmE a NAsEDaNo
✠Luftwaffle✠

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

Rád poradí, když ví víc.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

vtuni

Příspěvek od vtuni »

moje zkušenosti:

česká pošta
- obvykle v pohodě ale funguje to jako za starých časů.. lístek ve schránce a nashle..., v poslední době se mi stává, že ani nedají výzvu k vyzvednutí zásilky... balík do ruky nefunguje...i přes avizovaný kontakt se nikdo neobtěžje zavolat... přijde jen sms dnes vám bude doručován balík..samozřejmě tou dobou jsme v práci.. cestou z práce se stavím na poštu.. a tam mi řeknou že to tam nemají že to tam bude až po 17 hod... a furt dokola...

pár obyč zásilek vesměs mezinárodních se mi ztratilo....

a co mě nejvíc u nich sere... je to že klidně dají cenný psaní, (balíček do 500,-) klidně sousedovi... nebo tak něco.. je to sice od nich hezký že mi to soused v 10 večer donese... ale když se rozhodne že si to nechá..tak já už nikdy nevypátrám a nevymůžu komu to dali a proč... naopak..když je zásilka adresovaná na mě.. a přijde žena se stejným jmenem a stejným trvalým bydlištěm + výzvou k doručení tak ji to na poště nedají....

tak co to ku.VWa je... ?? v baráku to dají komukoliv.. a na poště to nedají manželce...WTF...???

PPL
- obvykle v pohodě... zavolají .. že doručujou..přivezou jinam, nebo se s řidičem domluvím že až pojedu z práce že mu zavolám a někde se potkáme....
jednou se mi stalo u zásilky z DE (zboží z ebay a prodejce jim asi nedal telefon) .. že jsem čekal na balík... pár dní nešel.. a pak se mi objevila v mejlu zpráva že jsem 3x nebyl zastižen..že zboží posílají z5 odesílateli...
trošku hadačka s operátorem na infolince... jak mám ku.VWa vědět že mi něco doručujou .. když o tomnevím..a oni ani nezanechají vzkaz že se mi snažili něco doručit...

GLS obvykle doručují zboží z UK
obvykle v pohodě.. u mezinárodní pošty mě ted nas.ali.. jak hrom protože jednu zásilku mi ztratili .. a jednu zásilku asi za 4000,- která byla přes royal mail podaná jako "priority handling - registred delivery" .. obdoba našeho doporučeně... prostě strčili do schránky a nashle... měl jsem 100 chutí jim zavolat že mi nic nepřišlo... a at mi řeknou podle podacího čísla komu to dali..kdo tu zásilku převzal...
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

dneska dalsi balicek od GLS. z UK ebaye, balicek za 5tisic Kc a ridic to proste nechal u pani ze vchodu v panelaku, ktera ani nevi mjak se jmenuje! Nastesti pani poctiva a ted to prinesla. Uz sem volal na GLS a budu to resit at ma ridic problem. Uz mi to udelali jednou, balik jak krava za 10tisic a zas to nechali u nekoho ze vchodu.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

ja mam zkusenosti vesmes dobry.... :-D nedavno mi ceska posta vysla vstric ze mi vzala balik keterj mel v součtu tří stran 305cm..... muzou brat jenom 300cm....ale to bylo asik tim ze mi to baral kamoska... :-D :-D :-D :-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

Boháček

Příspěvek od Boháček »

máme tu teď novinku
poštovní Tranzit projíždí ulicí a troubí
když nevyběhneš na chodník, tak máš peška
hlavně že od nich přijde SMS že "převzali..."
ale aby ten pí/us, když už teda nemá kredit aby zavolal aspoň vylez z toho auta a zazvonil, to ne

zlatý PPL, zkušenosti jen ty nejlepší
SMS, pak volá kdy přijede
nebo mu naopak volám já, že to potřebuju hned, tak kde se potkáme

a to jsem tuhle koukal, že za balík do 10kg maj stejný ceny jak pošta,

TAK PROČ NĚKDO FURT POSÍLÁ POŠTOU :nono:

ať si prodávaj svoje životní pojištění, akční nabídky úvěrů a jánevimcotameštěmaj.... :kladivo:
vzdělání není zárukou inteligence

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

My jsme poslali balik do Ameriky express letecky a prislo jim to za 4 mesice. :smich2: :smich2:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Mike Mad píše:dneska dalsi balicek od GLS. z UK ebaye, balicek za 5tisic Kc a ridic to proste nechal u pani ze vchodu v panelaku, ktera ani nevi mjak se jmenuje! Nastesti pani poctiva a ted to prinesla. Uz sem volal na GLS a budu to resit at ma ridic problem. Uz mi to udelali jednou, balik jak krava za 10tisic a zas to nechali u nekoho ze vchodu.
GLS evidentně vozí jen větší věci, protože náplň do diáře odeslaná přes Royal Mail doručuje pokaždé Česká Pošta. Pokud máš tu možnost, nech si posílat balíky vyšší hodnoty přes DHL, angláni nemají špatný ceny pro posílání do ČR a doručuje to tady samozřejmě zase DHL.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Česká pošta - "Dnes podáte, zítra ztratíme" :lol:
MSG

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

poslední dobou se mi několikrát stalo, že jsem viděl pošťačku zastavit u schránky... nezazvonila tak jsem to neřešil ale při kontrole schranky jsem našel lístek s tím, že mam doporučenej dopis a ani nezazvonila... :(
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

dost často mi chodí materiál "balíkem do ruky", takže to má bejt druhej den u mě. někdy na to nespěchám, ale někdy prostě nutně potřebuju něco nejpozdějc druhej den, tak to objednám, ukecám dodavatele aby to ještě ten den odeslal. ten den mi přijde sms že to pošta převzala a druhej den mi přijde sms že to z technickych duvodu nemuzou ten den dorucit a o dalsim postupu budou informovat, a pak to dovezou az treti den od podani. a to se mi stává víc, než že to doručej druhej den, jak všude deklarujou. za 130,- si představuju že by měli dodržet za co "ručej".

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

BIGPAPA píše:poslední dobou se mi několikrát stalo, že jsem viděl pošťačku zastavit u schránky... nezazvonila tak jsem to neřešil ale při kontrole schranky jsem našel lístek s tím, že mam doporučenej dopis a ani nezazvonila... :(
dojit na postu a stezovat si, idealne treba natocit mobilem
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

mě ted přišel domů rozšlápnutej dalekohled,což mne potěšilo :kladivo: ale jinak do tohoto incidentu jsem měl k poště kladný vztah
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

vetsinou si na CP nemuzu stezovat. vcera odpo mi typek poslal balicek z Brna a rano sem ho mel doma. jen velky baliky rozvazi balikovka z depa Usti a to je kreten co ani nezastavi a jen druhy den prinese postacka listek
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

vtuni

Příspěvek od vtuni »

tak včera se mi poprvé v životě stalo že jsem byl ohledně doručování balíku konntaktován českou poštou... zavolal..že mi veze balík..že tam bude v tolik a v tolik jeslti někdo bude doma... :potlesk: :potlesk: :potlesk:

obvykle přijde sms..dnes vám bude doručovaný balík.... samozřejmě přes den jsem v práci..tak z práce jedu rovnou na poštu.. (obvykle bývá balík po 17 hod k vyzvednutí... a tam i babizna řekne že to mají ještě někde v autě... at přijdu zítra...

takže včera milý překvapení... ale jinak nic moc...
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682

Odpovědět

Zpět na „Pokec“