U nás, ještě tak dva roky zpátky, býval taky teplý vedoucí; znamená to něco?Rudi píše:Asi máme dobrou vedoucí na poště( teď už tušim teplýho vedoucícho), ale posílal sem přes poštu docela dost a když už mě nějaký krávy za oknem srali svejma připomínkama, tak sem své připomínky ventiloval zpátky a když to nepomohlo, pí vedoucí si je taky ráda vyslechla. Od tý doby sem tam s krávama(2) neměl problém.
Zkušenosti s Českou poštou?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- T.i.m.u.r
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zkušenosti s Českou poštou?
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
-
Pancho159
- Kontaktovat uživatele:
Taky neříkam, že PPL je k ničemu, prostě mě nachytali a přístě už se nenecham.
Ritchma: Máš pravdu, dělaj podřadnou práci za mizerný plat, vedení po nich jde víc a víc, musí dělat pěkný pakárny jinak nedostanou velkou část výplaty (a to často nad rámec pracovních povinností), zákazníci si tam chodí nadávat (oprávněně i neoprávněně), dokonce jsem těd zažil, že si ženská ani nesměla odskočit a když šla tak jí vyhrožovali vyhazovem. No ty bys pak byl v klidu? Já to znal taky jen jako zákazník, ale když jsem se dostal na druhou stranu a vidim zákulisí, tak se můj názor hodně změnil.
Ritchma: Máš pravdu, dělaj podřadnou práci za mizerný plat, vedení po nich jde víc a víc, musí dělat pěkný pakárny jinak nedostanou velkou část výplaty (a to často nad rámec pracovních povinností), zákazníci si tam chodí nadávat (oprávněně i neoprávněně), dokonce jsem těd zažil, že si ženská ani nesměla odskočit a když šla tak jí vyhrožovali vyhazovem. No ty bys pak byl v klidu? Já to znal taky jen jako zákazník, ale když jsem se dostal na druhou stranu a vidim zákulisí, tak se můj názor hodně změnil.
tak další moje zkušenost je, že zásilku na dobírku adresátovi klidně předali bez zaplacení
naštěstí adresát není dement, tak mi to pošle...
naštěstí adresát není dement, tak mi to pošle...
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, ale to máš jako dobírku napsané na podacím lístku, takže by si měl jít reklamovat zásilku ne? To je problém pošty, že to předali bez zaplacení.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
to mám, ale po dvou reklamacích rozbitýho obsahu už na ty hovada nejsem zvědavej.
jako marty, jestli nebude chyba jinde 
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes zjistil, že pošta u nás má stále techničák od prodaného auta.
Posílal jsem v úterý doporučeně a stále není zásilka přepravována... 
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
- Mr.Stilisimo
chlápek mi posílal gumy na dobírku, tak mi to dovezli až před barák, zaplatil sem, převzal balík, pohoda a za dva dny přijel maník z pošty zase, že prej jestli u toho balíku nebyla složenka, kterou pošlou tomu odelílateli aby si mohl vyzvednout prachy, řikám, že ne a on jestli mu mužu dát alespon adresu na toho odesílatele, tak sem vyhrabal z popelnice obal od balíku, kde byla adresa a maník z pošty spokojene odjel
jinak minule sem taky čekal gumy, chlápek to poslal v jeden den, ze stejný pobočky, zabalený po 2ks ve folii, tak sem čekal, až je dovezou, že hned pojedu přezouvat a jeden den přivezli 1 balík po 2ks a druhej den druhej balík po 2ks vemena
jinak minule sem taky čekal gumy, chlápek to poslal v jeden den, ze stejný pobočky, zabalený po 2ks ve folii, tak sem čekal, až je dovezou, že hned pojedu přezouvat a jeden den přivezli 1 balík po 2ks a druhej den druhej balík po 2ks vemena
Mr.Stilisimo: to se mi stava snad pokazde kdyz kupuju gumy 
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Mé zkousenosti s ceskou postou su naprosto tragicky. Osobne vyuzivam xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Odpusť si laskavě reklamní akce....Kane13
Odpusť si laskavě reklamní akce....Kane13
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- twingo.driver
Rád poradí, když ví víc.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
moje zkušenosti:
česká pošta
- obvykle v pohodě ale funguje to jako za starých časů.. lístek ve schránce a nashle..., v poslední době se mi stává, že ani nedají výzvu k vyzvednutí zásilky... balík do ruky nefunguje...i přes avizovaný kontakt se nikdo neobtěžje zavolat... přijde jen sms dnes vám bude doručován balík..samozřejmě tou dobou jsme v práci.. cestou z práce se stavím na poštu.. a tam mi řeknou že to tam nemají že to tam bude až po 17 hod... a furt dokola...
pár obyč zásilek vesměs mezinárodních se mi ztratilo....
a co mě nejvíc u nich sere... je to že klidně dají cenný psaní, (balíček do 500,-) klidně sousedovi... nebo tak něco.. je to sice od nich hezký že mi to soused v 10 večer donese... ale když se rozhodne že si to nechá..tak já už nikdy nevypátrám a nevymůžu komu to dali a proč... naopak..když je zásilka adresovaná na mě.. a přijde žena se stejným jmenem a stejným trvalým bydlištěm + výzvou k doručení tak ji to na poště nedají....
tak co to ku.VWa je... ?? v baráku to dají komukoliv.. a na poště to nedají manželce...WTF...???
PPL
- obvykle v pohodě... zavolají .. že doručujou..přivezou jinam, nebo se s řidičem domluvím že až pojedu z práce že mu zavolám a někde se potkáme....
jednou se mi stalo u zásilky z DE (zboží z ebay a prodejce jim asi nedal telefon) .. že jsem čekal na balík... pár dní nešel.. a pak se mi objevila v mejlu zpráva že jsem 3x nebyl zastižen..že zboží posílají z5 odesílateli...
trošku hadačka s operátorem na infolince... jak mám ku.VWa vědět že mi něco doručujou .. když o tomnevím..a oni ani nezanechají vzkaz že se mi snažili něco doručit...
GLS obvykle doručují zboží z UK
obvykle v pohodě.. u mezinárodní pošty mě ted nas.ali.. jak hrom protože jednu zásilku mi ztratili .. a jednu zásilku asi za 4000,- která byla přes royal mail podaná jako "priority handling - registred delivery" .. obdoba našeho doporučeně... prostě strčili do schránky a nashle... měl jsem 100 chutí jim zavolat že mi nic nepřišlo... a at mi řeknou podle podacího čísla komu to dali..kdo tu zásilku převzal...
česká pošta
- obvykle v pohodě ale funguje to jako za starých časů.. lístek ve schránce a nashle..., v poslední době se mi stává, že ani nedají výzvu k vyzvednutí zásilky... balík do ruky nefunguje...i přes avizovaný kontakt se nikdo neobtěžje zavolat... přijde jen sms dnes vám bude doručován balík..samozřejmě tou dobou jsme v práci.. cestou z práce se stavím na poštu.. a tam mi řeknou že to tam nemají že to tam bude až po 17 hod... a furt dokola...
pár obyč zásilek vesměs mezinárodních se mi ztratilo....
a co mě nejvíc u nich sere... je to že klidně dají cenný psaní, (balíček do 500,-) klidně sousedovi... nebo tak něco.. je to sice od nich hezký že mi to soused v 10 večer donese... ale když se rozhodne že si to nechá..tak já už nikdy nevypátrám a nevymůžu komu to dali a proč... naopak..když je zásilka adresovaná na mě.. a přijde žena se stejným jmenem a stejným trvalým bydlištěm + výzvou k doručení tak ji to na poště nedají....
tak co to ku.VWa je... ?? v baráku to dají komukoliv.. a na poště to nedají manželce...WTF...???
PPL
- obvykle v pohodě... zavolají .. že doručujou..přivezou jinam, nebo se s řidičem domluvím že až pojedu z práce že mu zavolám a někde se potkáme....
jednou se mi stalo u zásilky z DE (zboží z ebay a prodejce jim asi nedal telefon) .. že jsem čekal na balík... pár dní nešel.. a pak se mi objevila v mejlu zpráva že jsem 3x nebyl zastižen..že zboží posílají z5 odesílateli...
trošku hadačka s operátorem na infolince... jak mám ku.VWa vědět že mi něco doručujou .. když o tomnevím..a oni ani nezanechají vzkaz že se mi snažili něco doručit...
GLS obvykle doručují zboží z UK
obvykle v pohodě.. u mezinárodní pošty mě ted nas.ali.. jak hrom protože jednu zásilku mi ztratili .. a jednu zásilku asi za 4000,- která byla přes royal mail podaná jako "priority handling - registred delivery" .. obdoba našeho doporučeně... prostě strčili do schránky a nashle... měl jsem 100 chutí jim zavolat že mi nic nepřišlo... a at mi řeknou podle podacího čísla komu to dali..kdo tu zásilku převzal...
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dneska dalsi balicek od GLS. z UK ebaye, balicek za 5tisic Kc a ridic to proste nechal u pani ze vchodu v panelaku, ktera ani nevi mjak se jmenuje! Nastesti pani poctiva a ted to prinesla. Uz sem volal na GLS a budu to resit at ma ridic problem. Uz mi to udelali jednou, balik jak krava za 10tisic a zas to nechali u nekoho ze vchodu.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
ja mam zkusenosti vesmes dobry....
nedavno mi ceska posta vysla vstric ze mi vzala balik keterj mel v součtu tří stran 305cm..... muzou brat jenom 300cm....ale to bylo asik tim ze mi to baral kamoska...

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
máme tu teď novinku
poštovní Tranzit projíždí ulicí a troubí
když nevyběhneš na chodník, tak máš peška
hlavně že od nich přijde SMS že "převzali..."
ale aby ten pí/us, když už teda nemá kredit aby zavolal aspoň vylez z toho auta a zazvonil, to ne
zlatý PPL, zkušenosti jen ty nejlepší
SMS, pak volá kdy přijede
nebo mu naopak volám já, že to potřebuju hned, tak kde se potkáme
a to jsem tuhle koukal, že za balík do 10kg maj stejný ceny jak pošta,
TAK PROČ NĚKDO FURT POSÍLÁ POŠTOU
ať si prodávaj svoje životní pojištění, akční nabídky úvěrů a jánevimcotameštěmaj....
poštovní Tranzit projíždí ulicí a troubí
když nevyběhneš na chodník, tak máš peška
hlavně že od nich přijde SMS že "převzali..."
ale aby ten pí/us, když už teda nemá kredit aby zavolal aspoň vylez z toho auta a zazvonil, to ne
zlatý PPL, zkušenosti jen ty nejlepší
SMS, pak volá kdy přijede
nebo mu naopak volám já, že to potřebuju hned, tak kde se potkáme
a to jsem tuhle koukal, že za balík do 10kg maj stejný ceny jak pošta,
TAK PROČ NĚKDO FURT POSÍLÁ POŠTOU
ať si prodávaj svoje životní pojištění, akční nabídky úvěrů a jánevimcotameštěmaj....
vzdělání není zárukou inteligence
My jsme poslali balik do Ameriky express letecky a prislo jim to za 4 mesice.

GLS evidentně vozí jen větší věci, protože náplň do diáře odeslaná přes Royal Mail doručuje pokaždé Česká Pošta. Pokud máš tu možnost, nech si posílat balíky vyšší hodnoty přes DHL, angláni nemají špatný ceny pro posílání do ČR a doručuje to tady samozřejmě zase DHL.Mike Mad píše:dneska dalsi balicek od GLS. z UK ebaye, balicek za 5tisic Kc a ridic to proste nechal u pani ze vchodu v panelaku, ktera ani nevi mjak se jmenuje! Nastesti pani poctiva a ted to prinesla. Uz sem volal na GLS a budu to resit at ma ridic problem. Uz mi to udelali jednou, balik jak krava za 10tisic a zas to nechali u nekoho ze vchodu.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
poslední dobou se mi několikrát stalo, že jsem viděl pošťačku zastavit u schránky... nezazvonila tak jsem to neřešil ale při kontrole schranky jsem našel lístek s tím, že mam doporučenej dopis a ani nezazvonila... 
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
dost často mi chodí materiál "balíkem do ruky", takže to má bejt druhej den u mě. někdy na to nespěchám, ale někdy prostě nutně potřebuju něco nejpozdějc druhej den, tak to objednám, ukecám dodavatele aby to ještě ten den odeslal. ten den mi přijde sms že to pošta převzala a druhej den mi přijde sms že to z technickych duvodu nemuzou ten den dorucit a o dalsim postupu budou informovat, a pak to dovezou az treti den od podani. a to se mi stává víc, než že to doručej druhej den, jak všude deklarujou. za 130,- si představuju že by měli dodržet za co "ručej".
dojit na postu a stezovat si, idealne treba natocit mobilemBIGPAPA píše:poslední dobou se mi několikrát stalo, že jsem viděl pošťačku zastavit u schránky... nezazvonila tak jsem to neřešil ale při kontrole schranky jsem našel lístek s tím, že mam doporučenej dopis a ani nezazvonila...
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
mě ted přišel domů rozšlápnutej dalekohled,což mne potěšilo
ale jinak do tohoto incidentu jsem měl k poště kladný vztah
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vetsinou si na CP nemuzu stezovat. vcera odpo mi typek poslal balicek z Brna a rano sem ho mel doma. jen velky baliky rozvazi balikovka z depa Usti a to je kreten co ani nezastavi a jen druhy den prinese postacka listek
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
tak včera se mi poprvé v životě stalo že jsem byl ohledně doručování balíku konntaktován českou poštou... zavolal..že mi veze balík..že tam bude v tolik a v tolik jeslti někdo bude doma...
obvykle přijde sms..dnes vám bude doručovaný balík.... samozřejmě přes den jsem v práci..tak z práce jedu rovnou na poštu.. (obvykle bývá balík po 17 hod k vyzvednutí... a tam i babizna řekne že to mají ještě někde v autě... at přijdu zítra...
takže včera milý překvapení... ale jinak nic moc...
obvykle přijde sms..dnes vám bude doručovaný balík.... samozřejmě přes den jsem v práci..tak z práce jedu rovnou na poštu.. (obvykle bývá balík po 17 hod k vyzvednutí... a tam i babizna řekne že to mají ještě někde v autě... at přijdu zítra...
takže včera milý překvapení... ale jinak nic moc...
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it