dělají se obě varianty,cena kolem 4tisíc za pár a zatim tam mám dost jiných much než budu zkoušet toto...Ale je fakt že dříve jsem o bílé variantě přemýšlel
nejradši bych se už zbavil to hnoje z předního nárazníku..
ježíšek přijel plán zní: vyleštit (přeleštit, kdo ví co je pod tím primalexem ) límce a posléze fouknout středy. Barva bude nejspíš nějaká šedá metla.
:thumbs:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
já se taky těším na výsledek, na tu práci ale ne... nejhorší je že mě tlačí čas. stojim teď na 3 zimákách a unikající rezervě
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
u Lefiho je pokrok že vůbec konečně vyjel, má to snížený a zahodil to hustokrutěpřísný křídlo
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Keskiny? prodáno.... už to chtělo změnu a navíc jsem je neměl v papírech.....
Keskiny? prodáno.... už to chtělo změnu a navíc jsem je neměl v papírech.....
Škoda. Byly supr
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
jojo, mrzelo mě to, byly to moje první alu kola ale byrokracie téhle země vítězí....
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.