Lukin_GSi píše:no jo.. sliky, ale mas je zahrate na spravnou teplotu? pochybuju o tom...
To jestli je mam, nebo nemam spravne zahrate, si myslim ze uz je muj problem, ja jsem se ptal na rozmer disku, zda to tam dostanu nebo ne, a my se tady zaciname bavit o zahrati pneu
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
Lukin_GSi píše:tak protoze kdyz zacnu o zahrati pneu, tak treba dojdes k tomu, ze je uplne zbytecne resit rozmer disku
Jak jeste jednou rikam, ptal jsem se na disk, a teorii zahrati pneu si mužes nechat pro sebe, tu mam dostatecne zvladlou, ale v praxi to clovek bez potrebneho vybaveni stejne nemuze provest, a jine pneu resim jen proto, jelikoz se na tech starych udelala boule a je to celkem problem drzet v primem smeru, a ten start, taky neni idealni, kdyz ti jedno kolo odskakuje od asfaltu. A bohuzel na novy slicky nemam, jelikoz to je otazka minimalne 10000 tisic. proto shanim nejake jete za zlomkovou cenu.
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
Jasan, diky za rady.
Mam co delat je toho dost na vymenu prakticky celej podvozek
Akorat ten Lukyn mi dela starosti nejak nereaguje na PM
Kdyby jste nekdo mel slusny pruziny a eFko z GSI tak bych se nezlobil 60/40 nebo 40/40.
A jeste neco, mate nejakej typ na dobrej shop s dilama ?
Pánové, potřeboval bych radu. Máme opět problém s vectrou 1,6 16v. Když to napíšu tak nějak jednoduše, tak auto prostě nemá výkon a netáhne. Dá se stím celkem normálně rozjet, ale jakmile se přidá plyn, tak to řve, ale skoro nejede. Na rovince nebo z kopečka je to samozřejmě znát míň, ale do kopců to je katastrofa.
Auto už bylo 2x na diagnostice a nic to neukázalo, EGR byl vyčištěnej, pak zaslepenej, tlaky jsou v pořádku. Nedávno byly měněný pístní kroužky.
Máte někdo s něčím podobným zkušenost nebo tušíte na co se zaměřit?
Díky
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Pokud diagnostika nic neřekne tak hledej mechanickou závadu... Zkusil bych zajet na emise změřit hodnotu směsi a koukni na svíce, začalo to z ničeho nic nebo se to postupně zhoršovalo ?
mě to dělala vadná lambda.... řvalo nejelo.... i když jednatři nejela ani když měla dobrý den
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
No předtím, než se dělali kroužky, to jezdilo spíš na tři. Řekl bych, že to začalo dělat až potom. Jel jsem s tím asi před měsícem a to se s tím nedalo skoro ani rozjet, teď bych řekl, že je to o něco málo lepší.
Nejdřív bylo auto na diagnostice v Táboře u nějakýho týpka, kterej se prý vyzná v oplech a ten pak řekl, že to vidí na špatnou ŘJ. Pak měl auto tátův známej vedle ve vesnici a právě svíčky dávali nový, zkoušeli ten EGR atd., lambdu snad taky zkoušeli vyměnit, byl sundanej i kat, jestli neni zalepenej, jak to žralo olej, taky nic...
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
pánové ve středu si jedu pro komplet světle pískovej interiér do mé VB.. nevíte o nějakým návodu jak vymontovat komplet palubku z auta ven? dělal jste to někdo na co si dát pozor co by se mohlo ulomit a tak foto návod by byl nejlepší
ne mám je jen kvůli těm zimákům páč ty jsou uplně nový (ještě maj špunty z formy na vzorku) o ty plechy mi nejde. (mám přece litáky). jen jsem se ptal, páč matiggy bejvaly s cenama trochu jinde ale je pravda ze toto jsou prostě obyč plechy a ne žádný límce
jo a jsou to 14"
Vzhledem ke stavu žádnou velkou cenu nečekej, každopádně ty středové pokličky by se mi hodily
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly