Co jsem pochopil tak ta 1.5.Ritchma píše:Co v tom teda je?
Jak na to tak koukám, tak holt neny dýra neny tunink! TF jde do sraček.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Co jsem pochopil tak ta 1.5.Ritchma píše:Co v tom teda je?
To jste pane riknul moc hezkyRitchma píše:Ono je něco jiného to mít na autě, který se snaží srazit poslední setinky z času a něco jiného to udělat na zdechnutý hondě, u který to prostě za žádných okolností poznat nebude a ještě tu z nás dělat blbce, když mimo je tu někdo jiný...
velmezbiker píše:zemi: po D1 od Brna na Prahu, kus za mcd s shellkou, ale co je u toho za obec nikdy nevim.
Ritchma píše:Si měl u saxa v prdeli zadní nápravu, jinak by nikam neskákala. Já jí měl komplet vyházenou a bez problémů...

Venco urcite to bylo tema "dirkama", nebyl to ten spravny "racing performance"Venca Brody píše:Ritchma: Myslíš že to bylo těma dírkama? Ty jsem bohužel neměl. V té době to tu nikdo neměl, abych to odpozoroval![]()
Bart34 píše:Zemi SZNevim ale...mam pocit, ze tu neni nikdo, krome par jedincu, kdo by se opravdu motal okolo zavodu
![]()
Takze panove....radsi nez se tu nekomu budete vysmivat jakej je teoretik, tak aspon v googlu zadejte "drag" a dejte tomu aspon 2 minutuy. Nazdar. Tady se opravdu nema smysl dal o tom bavit.
No, spíš se vysmíváš ty ostatním. Že má někdo díry na dragu chápu, že to máš na 1.5 nebo čem mi je úplně jedno, akorát je vážně strašně vtipné, jak tady z děr děláš monstr improvement, honíš teoretické setinky, ale že ti reálné desetiny unikají kvůli kolům, to už ti je úplně jedno...Bart34 píše:Desetiny nahanim, protoze je to slabyMam to proste pro prdel, jo a tyhle kola tam byly
Vsem, i me se libi.

Teď ale nevim jestli ve stylingu nebo v tuningu?Bohuš píše:A už dost pobavili jste se jestli chce ještě někdo debatovat o funkčnosti děr v nárazníku nechť se založí téma v příslušné sekci.
Berry píše:Venco urcite to bylo tema "dirkama", nebyl to ten spravny "racing performance"Venca Brody píše:Ritchma: Myslíš že to bylo těma dírkama? Ty jsem bohužel neměl. V té době to tu nikdo neměl, abych to odpozoroval![]()
![]()
Ritchma píše:No jasně že to bylo tim, jak nemáš dírky, tak to chce hodně velkej skill udržet auto na silnici... A hlavně je auto bez dírek o 200% pomalejší. Je vidět, že odborník jsem tu jenom já....