crocjirka píše:ale taky by se mel odtucnit jezdec ne?
to už by se jezdec ztratil
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
tak po dlouzhé době a čekání, a spoléhání se na ču*áky, kteří jen naslibovali a pak jim tam auto akurát hnilo na zahradě se opět auto dotalo k FilipoviGtti, a už se na něm opět zapracovalo , gumy přezuty, ještě sníženo,geometrie a odklony udělány, teď jen výfuck a pár drobností a bude to v cajku
místo 0.01mm
"příruba" na kterou jsem čekal 2 měsíce
příprava na lauf, laďák z moto nakonec z důvodu váhy dávat nebudu, zjistili jsme že s trubkou co má min. 2 kolena je po hluku
uz jen seridit ventyly pohrat si s turbem na rozumny tlak 2 bary jsou uz fakt moc ... pak jen resit detaily ...
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
paráda... tahle nasraná krabička mě fakt bere... těším se, až to uvidím frčet příští rok třeba na Šímovi
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
tak má byt hezky, tak to vidím na šímu v říjnu , tlak seřízen na 1bar, teď to denně zajíždím ať si to vše sedne, jen brzdy jsou bída bídoucí chce to silnější posilovač a lepší desky až se zajedou ty kotouče
tak brzdy na vrchy zas až tak třeba nebudou... znám jednoho, co tam jezdil s ustříhanýma brzdovýma trubkama vzadu
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
jaro se nám blíží , tak jsem pořídil silnější posilovač brzd z daihatsu Aplause, komplet těsnění spodku (na podzim se utrhlo z vany ) a dnes si z PL dovezl dárek nejpodstatnější
ja ja poloci jsou v remontu machři , jen mě kurva dostala cena těch Toyo R888 ve 13" 205/45, 6500ks , ty 14" staly 2200kuwa , logika, tak musím pořešit nějaké gumesa a brzy se stavím indiáne
no je to nouzovka, jeden chuj nasliboval hory doly, stálo to tam u něho snad půl roku a výsedek vidíš sám , ale nějak jsem to nepoznal na výkonu, bez grafu z brzdy těžko říct ale pár jízd s otevřeným turbem a pak s výfukem se mi to zdálo výkonově stejné, ona original příruba s katem byla skoro to samé
No jestli tam byl starej cat, idelane specenej, tak to byla brzda samozrejme taky. Nicmene proste tohle je fakt prasarna, tam je videt, ze turbo tam vyvali proud spalin, ten dojde na konec a musi se vracet zpatky, aby odesel pryc do laufu dirou nekde v pulce te krabice... To proste chce plynulej ohyb a nic jinyho.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
na tomto turbu ta origo příruba s katem nebylo, tohle je z Troopera 3.1TD, no několik měsíců jsem sháněl výfukáře který by to udělal, všichni mě poslali do prdele že to je dupačka , jestli někoho znáš, dej vědět
Mhm, to sis nevybral dobre... resp. teda nema to zrovna standardni priruby a to je tvuj problem, nejde na to nic koupit. Nicmene dve kolinka z nerezu, vypalit prirubu podle sablony a je po problemu. Chtej po nich postavit toto:
ale i to se da vyresit . na T25tku jsem si nechal vypalit mezikus do vyfukovy casti, prirubu sem sehnal s oddelenejma kanalama z UK za 400,- vcetne postovnyho a downpipe a screampipe mi vyfukar urobil k obrazu memu pokud je to atyp, tak tvar priruby mas podle tesnsni a pak to vypali uz snad kazdej
vsechno jde a
jj je to spojené v jednom , problém je teď u mě čas, auto stojí v garáží a já makám 18h denně a věčně v prdeli , takže pro mě ideal stav to někomu hodit celé i s autem a ten dotyčný se s tím může bavit , jenže tady okolí jsem nikoho nenašel, no našel ale nikdo to nechce dělat
to zmakne kazdy kdo nema v hlave nasrano nebo nastláno doufam ze tomu co ti delal to co mas na aute jsi za to nedal ani korunu a do huby jsi mu to nenarval jen proto ze to bylo moc maly...
http://www.nissanclub.cz/graphics/owner ... ag0451.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; moje verze za par korun a cca hodnunu casu. dnes bych svod z wastu udelal trosku delsi a pozvolnejsi ale slo o misto a jednoduchost nechtel sem to tam cpat v oblouku. zevnbitr to vypada lepe kde jsou prechody udelane vcetne radiusu a slicovane.