nn stoji as 9kcBerry píše:Asi kvůli ceně, viď![]()
Hodně lidem v ČR by chutnala voda z "bůh ví" z jakého původu, ale hlavně, když by stála 1,90CZK, možná i tak by remcali jestli to není drahý

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
nn stoji as 9kcBerry píše:Asi kvůli ceně, viď![]()
Hodně lidem v ČR by chutnala voda z "bůh ví" z jakého původu, ale hlavně, když by stála 1,90CZK, možná i tak by remcali jestli to není drahý
Tak shodou okolnosti byl ted kolega koupit pití na fotbal a "slavná" saguaro nebo jak se to jmenuje, tak 1,5L stála 3,90CZK, takze nevim zda je cena odlisna v jednotlivych prodejnach, ale kde jsi vzal 9CZk mozna tak za "baleni" necrocjirka píše:nn stoji as 9kcBerry píše:Asi kvůli ceně, viď![]()
Hodně lidem v ČR by chutnala voda z "bůh ví" z jakého původu, ale hlavně, když by stála 1,90CZK, možná i tak by remcali jestli to není drahýa neni to to nejlevnejsi co se da koupit
s tim vytrou podlahu, aby to melo nakou chut ne?crocjirka píše:my berem ty ochucene
a jak myslíš, že to vyřeší stát? až přestane prohibice, tak stejně pochcípou další lidi než se rozprodaj zásoby, který se nesměj prodávat teď. Možná by byla lepší prevence, když už se dávno vedělo, jaký je černý trh s alkáčem. Btw, docela demence lidí, který věděj, že je v oběhu chlast s metanolem a stejně chlastaj dál jak o životblázen píše:a jak jinak bys to řešil? nechal dál umírat lidi jen proto aby ti nezavřeli obchod? není to trošku na hlavu? Máš právo bejt vzteklej,ale ne na to ,že to zakázali prodávat,ale na to proč tady je tak volnej trh.. dej ruku na srdce a zamysli se nad tím,co v těch flaškách doma máš, kde bereš tu jistotu,že jsou v pořádku.. Taky mám doma hromadu lahví a když na nějakou narazím,tak ji jednoduše vyleju a vyhodím.. stím zákazem naopak zaspali. Mělo to bej po první mrtvole,která požila chlast s kolkem,ne po první mrtvole v praze.wesly.TDI píše:no jakožto živnostník, co žil jen z alkoholu jsem od pondělka na pracáku, patoky do 20% tady na severu nikdo nepije, plný barák a prodejna chlastu tak se v tom mužu max koupat
![]()
![]()
, u známých vypadám jak piča, protože to prostě prodávat nebudu, lidi jsou dnes svině, a za těch pár kč co z toho mám mi ta pokuta nyní i odnětí svobody nestojí
,aneb lék na ekonomickou krizi? Zakázat státu jistý příjem do rozpočtu a zvýšit nezaměstnanost, gratulace pane ministře
, jen tím že jsem šel na pracák, jsem stát připravil o 3tis z mého soc.pojišzění měsíčně,nehledě na DPH a daň z příjmu
, za oplatu teď stát stojím cca 4tis na odvodech zdrav a soc., a cca 6000 podpory v nezaměstnanosti
nekolkovanej schová majitel hospody někam kde to nikdo hledat nebude a do kolkovanejch lahví se naleje pančovanejRudi píše:Ať naopak udělaj zátah na hospody a noční podniky, jakmile něco nekolkovanýho, okamžitě bez milosti zavřít a napařit tučnou pokutu...
ten rodinnej znamej se jmenuje Statni tiskarna cenin statni podnikbiohazard píše:tim opatřenim myslíš ty nový kolky co chce Kalousek nechat udělat?Píčovina,na jejíž výrobě si zase nějakej rodinnej známej nahrabe a hlavně jsem zvědavej kde se asi tak odrazí ta ztráta na dph apod díky prohibici.Tenhle stát jde do sra*ek