Konec tvrdýho alkoholu v ČR

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Re: Konec tvrdýho alkoholu v ČR

Příspěvek od crocjirka »

Berry píše:Asi kvůli ceně, viď :lol:
Hodně lidem v ČR by chutnala voda z "bůh ví" z jakého původu, ale hlavně, když by stála 1,90CZK, možná i tak by remcali jestli to není drahý :lol:
nn stoji as 9kc :D a neni to to nejlevnejsi co se da koupit :D
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

crocjirka píše:
Berry píše:Asi kvůli ceně, viď :lol:
Hodně lidem v ČR by chutnala voda z "bůh ví" z jakého původu, ale hlavně, když by stála 1,90CZK, možná i tak by remcali jestli to není drahý :lol:
nn stoji as 9kc :D a neni to to nejlevnejsi co se da koupit :D
Tak shodou okolnosti byl ted kolega koupit pití na fotbal a "slavná" saguaro nebo jak se to jmenuje, tak 1,5L stála 3,90CZK, takze nevim zda je cena odlisna v jednotlivych prodejnach, ale kde jsi vzal 9CZk mozna tak za "baleni" ne :lol:
Ale tak asi dost OT at je tema u alkoholu, i kdyz jestli v te vodě z Polska taky neco nebude :lol:
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

my berem ty ochucene :D
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

crocjirka píše:my berem ty ochucene :D
s tim vytrou podlahu, aby to melo nakou chut ne?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

grepova je fajne :D nebo lesni plody :D

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

blázen píše:
wesly.TDI píše:no jakožto živnostník, co žil jen z alkoholu jsem od pondělka na pracáku :( , patoky do 20% tady na severu nikdo nepije, plný barák a prodejna chlastu tak se v tom mužu max koupat :lol: :lol: :lol: , u známých vypadám jak piča, protože to prostě prodávat nebudu, lidi jsou dnes svině, a za těch pár kč co z toho mám mi ta pokuta nyní i odnětí svobody nestojí :wink: ,aneb lék na ekonomickou krizi? Zakázat státu jistý příjem do rozpočtu a zvýšit nezaměstnanost, gratulace pane ministře 8) , jen tím že jsem šel na pracák, jsem stát připravil o 3tis z mého soc.pojišzění měsíčně,nehledě na DPH a daň z příjmu :wink: , za oplatu teď stát stojím cca 4tis na odvodech zdrav a soc., a cca 6000 podpory v nezaměstnanosti :hlazeni
a jak jinak bys to řešil? nechal dál umírat lidi jen proto aby ti nezavřeli obchod? není to trošku na hlavu? Máš právo bejt vzteklej,ale ne na to ,že to zakázali prodávat,ale na to proč tady je tak volnej trh.. dej ruku na srdce a zamysli se nad tím,co v těch flaškách doma máš, kde bereš tu jistotu,že jsou v pořádku.. Taky mám doma hromadu lahví a když na nějakou narazím,tak ji jednoduše vyleju a vyhodím.. stím zákazem naopak zaspali. Mělo to bej po první mrtvole,která požila chlast s kolkem,ne po první mrtvole v praze.
a jak myslíš, že to vyřeší stát? až přestane prohibice, tak stejně pochcípou další lidi než se rozprodaj zásoby, který se nesměj prodávat teď. Možná by byla lepší prevence, když už se dávno vedělo, jaký je černý trh s alkáčem. Btw, docela demence lidí, který věděj, že je v oběhu chlast s metanolem a stejně chlastaj dál jak o život :lol:
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

myslím,že to tak jednoduchý už nebude. nikdo si to nelajzne jen tak prodat,protože zavedou patřičná opatření k distribuci a prodeji. Demence je cokoliv nevylít do hajzlu a chtít to prodat nebo vypít. Pokud to není vlastní chlast z pálenice.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

tak na ty "patřičný opatření" jsem fakt zvědavej :D
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

tim opatřenim myslíš ty nový kolky co chce Kalousek nechat udělat?Píčovina,na jejíž výrobě si zase nějakej rodinnej známej nahrabe a hlavně jsem zvědavej kde se asi tak odrazí ta ztráta na dph apod díky prohibici.Tenhle stát jde do sra*ek

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

kolky ne,ty logicky musely přijít,měli by zpřísnit distribuci. Pokud ten chlast bude prodávat každá budka u zastávky nebude to nikdy kontrolovatelný.. = bezpečný.
zkuste vymyslet,co by jste v tomto případě dělali vy ? Prodávali vesele dál? to snad ne

Johny_X

Příspěvek od Johny_X »

ty jeden socanskej blázne, tak si to v tý budce u zastávky prostě nekoupím. ne? :mavani:
johnyperez#KEHOrennsport

awaj12

Příspěvek od awaj12 »

Hihi, tak to prostě nepiju ne :D, někteří dělaj, jakoby jim stát měl diktovat co maj dělat, tož su piiiip ? :D To nemám svoji hlavu či co?

Ta prohibice je hloupost, jak řekl Klaus, silácké a zbrklé rozhodnutí. Kdo se chce napít vždy si pití najde (o to víc nelegální, když ho v obchodě nekoupí :lol: ) a za další ,,lék´´ na začínající příznaky je se na smrt zlít z prověřeného alkoholu, takže například urgentně skočit pro metaxu a nalít ji do sebe... což už teď taky nikdo nemůže udělat :lol:. Co se finanční stránky týká, to jako rači no coment.

A propo, moc to nesleduju ale jak to chcou řešit? Resp. jak chcou vrátit do prodeje uskladněné flaše, když tvrdí, že to může být všade, jedině že by bandu cekánů jako ochutnávače ne :lol:

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

:D
Přílohy
zakaz.jpg
zakaz.jpg (32.16 KiB) Zobrazeno 2238 x
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

blazen: proč nezavřeli všechny jaktka a řeznictví, když byla aféra s prasečí atd. chřipkou a taky umírali lidi? Víš kolik lidí měsíčně zemře na to že se upijou ethanolem, a kolik lidí umře měsíčně na chřipku atd??? Stovky :wink: Navíc většina z těch obětí byli mega alkáči a kupovali litr cca po 70kč :wink:, takže to, že vypili pulku a lehli, tomu nevěřím.

je to svinstvo které udělala určita skupina aby se obohatila, dělám v tom už dlouho a vím, jak to chodí :wink: , já za chlast co mám doma nebo na prodejně v 6l baleních dám ruku do ohně :wink: , a lidi u mě kupovali ikdyž bylo všude nekupujte to, prostě vím co prodávám, mám na tom legální kolky a dokonce i faktury z místní likérky, tak nevidím důvod, proč mě někdo omezuje zákazem jako za komančů :roll: , navíc si představ, že platíš 10tis nájem, k tomu cca 5tis odvody a k tomu musíš mít minimálně cca 10.000 na to abys měsíčně vyžil (inkaso,telefon,jídlo,palivo) a najednou vystoupí v TV strejda a nařídí ti zákaz prodeje alkoholu :wink: , a co teď? Dokážeš si to představit? Typuji že buď neděláš nic, nebo si zaměstnanec, že máš takové řeči. A vem si, že to dělám v malém, mít likérku, mega sklad a mít xxx lidí atd. tak je to na mašli...

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

já tě chápu..ale stejně jako u prasečích chřipek a ptačích morů nebo naopak :lol: zavírali a vybíjeli celé chovy udělali i tohle. komančský mi přijde třeba nákup toluenu na živnostenský list.. kdo kde přišel na to,že všichni co nemaj živnosták čuchaj? tohle mi přijde daleko horší,než to,že si alkohol koupím v prodejně na alkohol a ne ,že mi někdo dá k narozeninám flašku z budky ze zastávky 2km od polska po který oslepnu. :wink:

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

vidíš, a to je ta skupina lidí, kteří si tohle koupí v trafice za pár :wink: , jen místo toho aby stát udělal tu prohibici částečnou, jak byla, takže žádné trafiky, stánky apod, jen kamenné spec. obchody tak to zakázal všem i hospodám, obchodům atd. :roll: , kolega má na stodolní bar, platí skoro 200tis měsícně nájem a teď měl celý víkend pár lidí :evil: , nevíc ta prohibice nevyřeší nic, absolutně nic :wink: , až se vymění všichni politici a myšlení čechů, bude alkohol v česku opravdu nezávadný :wink: , ale to se nikdy nestane :mavani:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Když si nemůžu koupit alkáč, tak mi ho prodá známej jako podpultovku, čili ošidí se stát, když mi to neprodá on, ujedu pár kilometrů a udělám hald kšeft němcům a ČR stát z toho má opět kulový...měli by to okamžitě obnovit a hotovo. Beztak si za to lidi můžou dost často sami, když to kupujou bůh ví kde. Ať naopak udělaj zátah na hospody a noční podniky, jakmile něco nekolkovanýho, okamžitě bez milosti zavřít a napařit tučnou pokutu...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Podle mě sou votrávený lidi co si kupujou sračkovej chlast a muselo jim bejt jasný že 1L vodky za 60kč nemůže bejt legální, normální člověk si takovejdle patok prostě nekoupí, to si koupí někdo kdo je vožrala, nezaměstnanej a ročně stojí stát xy desítek tisíc na socce a zdrávce. Normálně uvažující člověk co normálně společensky funguje si prostě takovej patok v budce nekoupí, koupí si normální chlast v Tescu, Kauflandu apod., normálně s kolkem a za normální tržní cenu.
Zákazem se vyřeší hovno, špíny si ten chlast stejně seženou někde bůhvíjak.
Ted si mnou ruce prodejci míchanejch drinků v plechovce, který sou legál :D
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Rudi píše:Ať naopak udělaj zátah na hospody a noční podniky, jakmile něco nekolkovanýho, okamžitě bez milosti zavřít a napařit tučnou pokutu...
nekolkovanej schová majitel hospody někam kde to nikdo hledat nebude a do kolkovanejch lahví se naleje pančovanej
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

bleach

Příspěvek od bleach »

biohazard píše:tim opatřenim myslíš ty nový kolky co chce Kalousek nechat udělat?Píčovina,na jejíž výrobě si zase nějakej rodinnej známej nahrabe a hlavně jsem zvědavej kde se asi tak odrazí ta ztráta na dph apod díky prohibici.Tenhle stát jde do sra*ek
ten rodinnej znamej se jmenuje Statni tiskarna cenin statni podnik

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

a kdo asi sedí v "čele" ? 8)

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi »

:evil: mě je akorát strasně divné že vždycky na sklonku léta nebo na podzim se objeví nějaká ''pohroma'' at' už je to chřipka,sračka atd.....připadá mě to jako uměle vyvolaná věc na ovládnutí (vystrašení) populace,viník se vždy najde na někoho se to přece svede ne?...prostě to smrdí politikou....najednou všeci zapomněli na vojenské kauzy,daně,parkanovou,drahá paliva.....eště že mám doma demižony slivky,mám fakt strach a ani kdyby to skončilo tak ani v tescu bych po chlastu nešáhl,panika opadne časem ale myslím že tento konkrétní problém potrvá a otravy budou v průběhu dalších let.........

Jarbi

Příspěvek od Jarbi »

To budou ti ilamináti ne ?

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

Kdo nevydrzi nepit, tak si pro tvrde muze chodit do drogerek. Francovka a okena je porad k mani :mrgreen:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Zlatý hulení :D
✠Luftwaffle✠

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

pro provozovatele pohostinství, barů atd. je to likvidační. Už v takhle dost blbé době přišli s něčím, co položí na kolena další část lidí. Prvotní zákaz ve stáncích byl rozumný a byl na místě. Teď, když brání serioznímu podníkání, se mi to ani trochu nelíbí. Sám jsem se od informace o prvních několika mrtvých "tvrdého" alkoholu ani nedotknul, paradoxně jsme v den vyhlášení prohibice byli na prodlouženém víkendu s přítelkou a o ničem nevěděli. Večer v klubu jsme si objednali lahev vína. Až pak jsme se od sevrírky dozvěděli, že stejně si toho moc jiného asi nevybereme.
Rozumný spotřebiltel zdravým úsudkem rozhodne o tom, co pít a co ne. Pro ty ostatní to "strejda ministr" musí zakázat.
Je to opravdu divadlo.
Nafta & benzín

Jirka.Kolouch

Příspěvek od Jirka.Kolouch »

Konec tvrdého? :D Akorát bude u každého doma víc zádveřické :lol: :wink:
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo

Český sen a pár dalších krámů

Mr.Bean

Příspěvek od Mr.Bean »

Hattoori, radši ticho ať to tady nerozbouříš. :D Ale kdyby byl zakázanej alkohol a hulení bylo se stejnýma podmínkama jako je teď chlast, tak by to dávalo větší smysl. Jenom díky tradici se už chlast bere jako sunar. A teprve teď do toho dávají jed. Prdlačky leda. Je to jed už tak a zabíjí denně daleko víc lidí než nějakej methanol... Je čas na zvrat, jdeme skandovat za legalizaci trávy pro záchranu státu. :potlesk:
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

:?

Johny_X

Příspěvek od Johny_X »