Car Stories aneb Zážitek ze života s autem

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Bobek

Re: Car Stories aneb Zážitek ze života s autem

Příspěvek od Bobek »

Ritchma zabiják :lol:

Btw souhlasím s Gooderem 8)
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

Napadají mě dvě zajímavé věci, co se mi staly....

1. Jedu po své oblíbené okresce v neděli nad ránem, blížím se k ostrému horizontu, který trochu kope, ale ten den jsem si to nějak neuvědomil a značně to přehnal, takže na vrcholu se náhle ve volantu ztratil cit a já cítěl průser... koukám v protisměru nějaká šmouha - tu se čas náhle zastavil. Periferním viděním pozoruju, jak kolem skáče tmavý Leon nebo Toledo, taky odlepený od země, prosvištěli jsme kolem sebe, pak se ve stejnou dobu ozvaly 2 tupé kovové rány, jak jsme si břichama hrábli do asfaltu a už jsme se nikdy nikde neviděli.... to je vše... zážitek při kterém se mi zatajil dech, takhle na papíře ale asi o ničem :mrgreen:

2. loňskou zimu jsem jel odpaňovat v noci čerstvě zasněžené zatáčky a v tom jsem dostal chuť na burgera, nu což, zajedem do města do non-stopu. Ve městě bylo kupodivu taky všechno zasněžené a liduprázdné, takže jsem jel bezcílně a jako prase, tu zatáčka bokem, tu kruháč bokem, až mi to v jedné utáhlejší nevyšlo a já skončil na štorc - jelikož se z dálky blížilo auto, tak jsem nechtěl zavázet otáčením se do původního směru, odjel jsem směrem opačným při divoce se zmítající zádi a dále bezstarostně kravil a přejel pár křižovatek způsobem ne zcela korektním, až náhle uzřel jsem za sebou blížící se diskotéku... A kurva...

Takže jsem zpomalil u krajnice, Octávka se nestandardně postavila přede mě a na štorc, vyskákali hbitě 4 bouchači a já začal cítět průser...

stahuju okýnko...
Já: Dobrý ve...
P1: ruce na volant dej, ruce na volant!
P2: Co to jako bylo?
P1: Neprohledáme ho?
Já: nechápavý výraz
P2: vystupte z auta! Ruce na kapotu! Ruce!
P3: Tak co? chlast? Drogy?
Já: Cože? Ne, nic..
P2: prohmatává měJste ochoten se podrobit dechové zkoušce?
P4: Ať nám ještě otevře kufr předtím...
Já: Jsem ochoten otvírám kufr a foukám
p2: Nic, nula nula
p3: To není možné, ještě jednou a dej mu líznout! p4 a p3 prohrabávají kufr
p2: Jste ochoten se podrobit testu na přítomnost psychotropních látek?
Já: Jsem. Co jako je? Nechápu... lížu papírky jak ocas
p1: Proč jsi ujížděl? Začíná mi docvakávat, že to auto v dáli byli oni
Já: Mi to uklouzlo, na sněhu... A proč mi tykáte?
p1: Nekecej vole, uklouzlo a proto jsi pak odjel jako hovado druhým směrem, když jsi nás viděl?
p2: ukažte mi doklady potřebné k řízení vozidla...
Já: No, uklouzlo, sníh, zadokolka... dávám doklady, klepu se kosou jen v mikině
p4 na p3 a p1: Romane, Pavle, to asi nebude on...
p2: Pane řidiči, veškeré doklady i výbavu vozidla máte v pořádku, ale důrazně vám doporučuji, aby jste přizpůsobil vaši jízdu podmínkám na vozovce a nedělal nám tady z města finskou rally
já: OK
p1: Nevím, jak jsi to udělal, ale taky mám rád fet!

zalezli, odjeli, já ještě chvilku vstřebával situaci, ale jediné ponaučení co jsem si vzal bylo to, že když se někde přetočím, nemám se otáčet, ale jet v původním směru :mrgreen: :mrgreen:
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

finská rally ... dobrý :lol:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Berry - to už si ani nepamatuju že si byl se mnou.
To jsem měl papíry krátce, netušil jsem že se dá vymluvit na osobou blízkou.
On mi totiž ukázal fotku oktávky zezadu, která jela na oranžovou. Tak jsem si oddech že nebudu nic platit a oznámil mu že na fotce je oktávka a ne saxo. Tak se začal divit proč mi poslali předvolání a posouval fotky. Na dalších fotkách dlouho nic nebylo až po delší době kousek saxa. Oznámil mi, že ty fotky jdou rychle za sebou a jet ještě o maličko rychleji, vešel bych se přesně mezi záběry a byl bych v klidu. Pak se chvíli zarazil a oznámil mi, že ví kde to je, že je to tam z kopce a jelikož jsem jel docela šíleně na červenou (rozuměj červená už svítila celkem dlouho) a navíc ve špičce a pořád jsem jí stačil projet, znamená to, že jsem musel jet opravdu hodně, hodně rychle. Nic jsem neříkal a pán se rozpovídal, že tam to svádí a že už tam taky jednou na červenou projel, ale že je to můj první prohřešek a tak mi to nechá za tisíc :lol:

Akorát jsem si vzpomněl jak jsem nedal přednost ve sjezdu z magistrály na jižní spojku policejní felícii. Měl jsem tam ještě místo a byl jsem celkem rozjetej. Sotva jsem jim vletěl před auto, okamžitě majáčky. Ignoroval jsem je a letěl jsem honem rychle domu. Bleskově zaparkoval a doslova letěl do vchodu. Doma jsem si oddech že už jsem v klidu. Kouknu z okna a u saxa stojí dvě policejní auta a policajti chodí kolem a něco řeší. No tehdy jsem si málem nadělal do kalhot, ale naštěstí se to nikdy neřešilo... S tím autem mam mraky zážitků, stálo to auto za to :lol:

Ono musím říct, že i když jsem po čr najezdil přes 200tis km nikdy jsem neměl s policií problém. Nikdy jsem z nich nedělal blbce, přiznal chybu a možná právě proto, že viděli že jsem si vědom co jsem udělal a nebráním se pokutu zaplatit, vždycky se mi snažili maximálně vyjít vstříc nebo si přilepšit do vlastní kapsy...

Btw takhle jsem otevřel toho transita z minulýho příspěvku, takže je pochopitelný, že policista ohlásil do vysílačky při žádosti o záchranku nehodu jako vážnou...
Nejlepší byl pán, co ještě ten den převez auto z místa nehody do Prahy a druhý den se mě zeptal, jestli řidič přežil :lol:
http://i.imgur.com/OyJCf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i.imgur.com/gPDGr.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

xciba

Příspěvek od xciba »

uz chapu proc si tam kde si :lol: :lol:
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Ritchma píše: Akorát jsem si vzpomněl jak jsem nedal přednost ve sjezdu z magistrály na jižní spojku policejní felícii. Měl jsem tam ještě místo a byl jsem celkem rozjetej. Sotva jsem jim vletěl před auto, okamžitě majáčky. Ignoroval jsem je a letěl jsem honem rychle domu. Bleskově zaparkoval a doslova letěl do vchodu. Doma jsem si oddech že už jsem v klidu. Kouknu z okna a u saxa stojí dvě policejní auta a policajti chodí kolem a něco řeší. No tehdy jsem si málem nadělal do kalhot, ale naštěstí se to nikdy neřešilo... S tím autem mam mraky zážitků, stálo to auto za to :lol:
Jo proto shořelo... :lol:
KEHO rennsport

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ritchma - jj byli jsme tam spolu, myslím že jsi měl tu červenou mikinu (Dakine ??) a říkal jsi že zrovna máš tu samou,co na té fotce, když jsme šli od nich :lol:

Jinak o "tranďákovi" asi netřeba mluvit, hlavně, že to dopadlo, jak to dopadlo 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Odpovědět

Zpět na „Pokec“