Ritchma: Lexus zajimavej neni, ale ze stary A4 ti malem praskla zilka

Diky ISu se zacaly mnozit ty ciry lampy na ostatni auta, ne?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Takže Pulsar GTi-RRitchma píše:Beaver - dokud to auto nebude, tak to nikde nechci rozhlašovat. Nechci být jako ostatní tady co vybírali mezi desítkama zajímavých aut a nakonec koupili nějakou levnou hrůzu. Jsem na tom nějak tak podobně, zatím jsem můj výběr změnil asi třikrát, postupem času jak roste zůstatek na účtu. Nicméně všechny auta co jsem měl zatím v hledáčku mají jedno společný - japonec, awd, turbo![]()
A4 není špatný auto. Fwd rohodně není zábavná a vzhledově v sérii naprosto průměrná. Nicméně je pohodlná a jelikož jsem řídil opravdu hodně aut, mám s čím srovnávat a i přesto jsem se do ní rád vracel. Dal bych přednost staré A4 v dobrém stavu než většině korejců, opelů, fordů apod... A s 1.8t byla i přes svoje stáří a hodně km naprosto spolehilvá
Lexus se tim myslim nikdy moc netajilBeaver píše:Nikoliv klona ale konkurentaButcher píše:A proto sis koupil e46 klonaKdyby to byl klon, tak se to sere a nemá to výbavu v základním provedení
jojo ... taky mě to nebaví , dneska jsem se byl projet,najel jsem 60 km a sežralo to 18 litrů ccaSPEEDY píše:S6? To by mi asi ani nevadilo....jen by mě to sralo živit
Lukine to je S6+? Nebo jen S6? Vypada moc hezky a zachovaleluke.bean píše:ne,dělám si srandu![]()
![]()
jel jsem Praha - Hr. Králové a zpět , nejel jsem dálnici , rychlost 80-100 , vzal jsem za to asi tak 3x za cestu a měl jsem myslím 17.7![]()
![]()
Ne, ze Citigo, voleBIGPAPA píše:to maš krytky z fáčka![]()
ten novej znak je pekelně hnusnej