>>Naši oplíci sem<<
Re: >>Naši oplíci sem<<
vždyť mají pravdu prosimtě, dej sem fotku auta jak jsi ho koupil a jak vypadá teďka
Každý správný "český" tuner svým zásahem to auto akorát d*j*b* na funkčnosti a udělá z něj kýčovité těžítko na srazy.. Co to je za sr*čku nějaké laminátové nárazníky, širší prahy, velké křídla.. NA CO?? k čemu jako?? univerzální výfuky, kuželové filtry.. asi těžko tím něco dosáhneš. Tím videem se každý účinkující "tuner" zesměšnil sám.. obzvlášt celý tuning club Břeclav. Vždyť už je doba úplně jinde, dneska se odlišíš Tím, že vlastníš opravdu nějakou pilu, která se jen tak nevidí, ale né že prodloužíš nárazníky a uděláš nádor na střeše. Takový ten "tuning" 80" let je stejně jen mindrák majitelů slabých motorů

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
mona i mindrák z něčeho jinýho 
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky za link, docela zážitek. Musím souhlasit s těmi redaktory a za ty expemláře vybraných "tunerů" se stydím - toto je také ostatně důvod, proč se vyhýbám komerčním tuning srazům...kubeSRi píše:http://www.ceskatelevize.cz/porady/1100 ... ost/video/ proste zmrdi...tuzing tuning to je jedno prostě sestříhané tak aby ponižovali lid...prasím no a? ale baví mě to ..radši toto než si píchat do žíly!
Červenkovi hlavu pošlapat...Tvrdil jsem to při odvisílání a tvrdím to i teď
Dacia 1300 "75
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
Corsica píše:Červenkovi hlavu pošlapat...Tvrdil jsem to při odvisílání a tvrdím to i teď
s tim souhlasim...
K tomu ale tebe vrátit na základku,aby ses naučil psát správná ,,i,, a ,,y ,, ......
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
mě samo o sobě je jedno do čeho lidi cpou nesmyslně peníze, chápu že to má někdo jako koníček ale souhlasím s tím, že si takoví ti rádoby tuneři měli uvědomit do čeho můžou zasahovat
těch upravcu co si doma ladí podvozky a zasahujou do karoserie a pak skonči někde na sračky rozmazli o strom protože si myslí, že mají tímto excelentně nadupanou káru ze škodovky je hafo
těch upravcu co si doma ladí podvozky a zasahujou do karoserie a pak skonči někde na sračky rozmazli o strom protože si myslí, že mají tímto excelentně nadupanou káru ze škodovky je hafo
Řidič
sorry ,ale když jsem v nervu se*u na gramatikuqpc píše:Corsica píše:Červenkovi hlavu pošlapat...Tvrdil jsem to při odvysílání a tvrdím to i teď
s tim souhlasim...
K tomu ale tebe vrátit na základku,aby ses naučil psát správná ,,i,, a ,,y ,, ......
Dacia 1300 "75
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
S čím konkrétně nesouhlasíš?Corsica píše:Červenkovi hlavu pošlapat...Tvrdil jsem to při odvisílání a tvrdím to i teď
chlap je mě krajně nesypmatický ale má recht 
- petanek192
Kdyz se zminil o nemecku tak zapomel dodat ze spoustu uprav v pohodě dostanou do tp . Tudíž v D maji velkou motivaci si koupit kvalitni vec s homologaci a hlavne oni na to maji . Vlastne sme vsichni gauneri pac vsecko tak jak ma byt nemame nikdo .
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zase tu budeme básnit o zemi německé, kde je všechno dobré? Ono to taky není všechno tak jednoduché a supr, jak si čecháček myslí.... Jinak u nás úpravy zapisovat jsou, sice né tak jednoduše jako v DE, ale jde to (http://www.dekra-automobil.cz/index.php ... tuning.php" onclick="window.open(this.href);return false;).
Co mi nejvíce vadí je to, že tuning je v čechách doménou především lidí, co na to nemají ani znalosti, ani technické vybavení a konec konců ani peníze. Každý "tuner" si myslí, že postaví svépomocí srazovku na parkovišti před panelákem a že ho to vyjde na 25 tisíc. Těm pár lidem, co to myslí vážně a staví si opravdu kvalitní auta pro sebe je to jedno (né kvůli tomu aby byli "kůl" před kámošema) je to v celku jedno jak to ostatní bastlí, jen z nich mají srandu (třeba jako mě přijdou vtipné nějaké snahy a následné řeči, zde na foru). Je jedno jestli se jedná jen o styling nebo o komplexně upravené auto nebo o čistý závoďák, ale pokud to není kvalitně zpracované, tak věřte, že to nemá smysl. Tato práce "pro oko" je v ČR daná asi nějakým genem, protože nemusíme chodit daleko - stačí zajít na náměstí v téměř každém městě a podívat se na domy zepředu a pak to obejít a podívat se zedadu... přesně podle stejného "myšlení" se staví i "tuningové káry".
Co mi nejvíce vadí je to, že tuning je v čechách doménou především lidí, co na to nemají ani znalosti, ani technické vybavení a konec konců ani peníze. Každý "tuner" si myslí, že postaví svépomocí srazovku na parkovišti před panelákem a že ho to vyjde na 25 tisíc. Těm pár lidem, co to myslí vážně a staví si opravdu kvalitní auta pro sebe je to jedno (né kvůli tomu aby byli "kůl" před kámošema) je to v celku jedno jak to ostatní bastlí, jen z nich mají srandu (třeba jako mě přijdou vtipné nějaké snahy a následné řeči, zde na foru). Je jedno jestli se jedná jen o styling nebo o komplexně upravené auto nebo o čistý závoďák, ale pokud to není kvalitně zpracované, tak věřte, že to nemá smysl. Tato práce "pro oko" je v ČR daná asi nějakým genem, protože nemusíme chodit daleko - stačí zajít na náměstí v téměř každém městě a podívat se na domy zepředu a pak to obejít a podívat se zedadu... přesně podle stejného "myšlení" se staví i "tuningové káry".
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
dost kecání
trošku jsem dneska čistil

a rovnou jsem vzal i kola

trošku jsem dneska čistil

a rovnou jsem vzal i kola

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
ta skura se úplně leskne, nevzal jsi na to indulónu?? jak mi tady jeden člen o ní cosi mluvil 
C20XE inside
C20XE inside
neee indulonu opravdu nee
nejdřív utěrky W5 na kůži z lídlu a pak Elaskon

nejdřív utěrky W5 na kůži z lídlu a pak Elaskon

- petanek192
Vzdyt je porad cerna

Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
co to blekete

to byl asi pokus o vtip, panáček má béžovou kůži.
C20XE inside
C20XE inside
já nevím ta bežová nic moc, spíš tu co má lordík

- petanek192
No nevim hoši za me jednoznačně
- Přílohy
-
- rps20121007_193521.jpg (27.01 KiB) Zobrazeno 1162 x
-
- rps20121007_193407.jpg (32.16 KiB) Zobrazeno 1162 x
za mě když už tak černou a prostředky nejlépe broušené 
C20XE inside
C20XE inside
- petanek192
Takovy skoro polokuze ?
ty vado dady... ono je z toho auto
interiér je taky dobrej a už jenom vyplnit tu hroznou mezeru mezi lemama většíma kolama

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
- petanek192
A motor aby snima otocil 
nejlépe V6 a velký třmeny a pak jsi kinder maxi KING 
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
petanek> jo tohle, i ty bezove prostredky brousene byly super

C20XE inside
C20XE inside
- petanek192
To uz by byl moc velkej luxus pro takoveho zavodnika jako ty
právě že to je po závodnicku
než aby se to tvářilo jako bílá kůže ze 7. bawora za dva mega ve starém Oplu za 30tis 
C20XE inside
C20XE inside
- petanek192
Jen to nezakecavej ses vrah malejch deti a babicek .
Me se libi to co mam za 30 bych koupil jeste jednu jestli o nejakej vis kdyz nad tim premyslim tak klidne vic
Me se libi to co mam za 30 bych koupil jeste jednu jestli o nejakej vis kdyz nad tim premyslim tak klidne vic