Koho plánujete volit? Našel jsem na netu tuhle věc a vyhazuje mi to docela zajímavý výsledky... http://volebnikalkulacka.cz/
Vyšlo mi až překvapivě jasně ODS

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
asi mi vadí starý stromy okolo cestKane13 píše:I ty jeden malej nacistoV čem se s nima shoduješ? Dá se to tam docela hezky najít....
kterým pomůžeš nevíc těm,který nejvíc nenávidíšTomasUL píše:Tohle je normální neplatnej hlas. Nic jinýho.
ano byl,ale at tam je,nicméně at před ně dají svodidlaSova píše:Republikány volit nepůjdu ale hned s druhou možností sem se skutečně 100% trefil, koho chci jít volit...
Stromy u silnice mi vůbec nevadí...i kdybych se o něho měl zabít...jde o princip. Strom tu byl dříve než auto a auto neprodukuje kyslík...
tohle může napsat jen přiblbej pražák,kde je strom možná uprostřed parkubiohazard píše:zas na druhou stranu pokud je někdo tak blbej,že mu překáží strom mimo silnici,tak problém bude jinde.To by jsme taky za chvíli mohli zbourat baráky u silnic aby se o ně někdo náhodou nezabil
Ne, proč? Jen by ses mohl zamyslet nad tím, kolik lidí přišlo nevině o život o strom. Ale to se dostaví až s věkem a rozumem. Nebo až ti umře blízkej.. Pak budeš přemýšlet nad tím, proč tam nedají svodidla. Dveře ti rozkopu až mi něco provedeš svým vozem úmyslněbiohazard píše:rozkopeš mi dveře?
Vocas jsi ty,já se nebavím o stromech mezi domy ve městě, ale o těch alejích mimo. Kde se nejezdi 50. Kde jsou stromy přímo u silnice a kde stačí třeba trochu náledí... Přijdou ti ty svodidla tak drahý? Mě ne.biohazard píše:aha takže vlastně ty sviňský stromy zabíjej řidiče.Co si vůbec dovolujou lézt do cesty viď?Proto řikám ... kolik lidí už přišlo o život při čelňáku do budovy třeba?Nedáme kolem baráků taky svodidla?![]()
ty seš hroznej vocas fakt