Tak TakRolljoin píše:jelikož se s nikým neshodnu tak nemám koho volit. špatně se mi nevede a nemyslím si že to můžou volby změnit.
Volby 2012 + zajímavá fíčura
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volby 2012 + zajímavá fíčura
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A to je ještě vysoká účastMirda píše:Já třebas koukal u nás na výsledky v obci a byla jen 43% účast, takže kdepa to jsme...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Pospíšil je v poho, ale když to vemu republikově, tak Nečase bych z toho státu vyhnal!!!L.A.M.A. píše:Aspon, ze u nas to ta rudooranzova luza nevyhrala...
G3 Variant 1,9 TDi Fratelli Bosio Sprint 764, EGR off 

Sám reprezentuju, takže v tu chvíli je to taky jinakRudi píše:u mě se to jenom při hokeji měníStarlet píše:Ty vole, skoro se někdy stydím, že jsem Čech
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Vzhledem k tomu jak je severočeskej kraj jeden velkej tunel se nedivim 
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- Sova
Drtivá výhra Pospíšila v plzenským kraji je znamení, že lidi, voliči prostě nejsou blbí /ačkoliv si to většina politiku myslí napříč stranami/ a dovedou i odpouštět, když si to člověk, respektive politik zaslouží...
mladí lidi a střední generace nemá tak vymytý mozky jako generace voličů KSČM A ČSSD
Já proti silnému sociálnímu státu nic nemám, ale 1. musím na to mít zdroje a za 2. mentalita národa musí mít myšlenku sociální soudržnosti zapsanou v DNA.
Každej si dokáže tím pádem spočítat že Česko zdroje nemá a mentalita Čechů, Moravanů a Slezanů chápe solidární sociální stát jen jako frázi, klišé, nálepku, se kterou si hned za rohem za pět korun českých vytře prdel...
mladí lidi a střední generace nemá tak vymytý mozky jako generace voličů KSČM A ČSSD
Já proti silnému sociálnímu státu nic nemám, ale 1. musím na to mít zdroje a za 2. mentalita národa musí mít myšlenku sociální soudržnosti zapsanou v DNA.
Každej si dokáže tím pádem spočítat že Česko zdroje nemá a mentalita Čechů, Moravanů a Slezanů chápe solidární sociální stát jen jako frázi, klišé, nálepku, se kterou si hned za rohem za pět korun českých vytře prdel...
Cléon & Fonte