jajiN: Za to ty jsi prispel velice smysluplne, klidne si rypej
Kamos ma prave na Golfovi 17" a snizene co to slo a porad to je desne vysoko. Nemuzu si pomoct, ale na Golfy jsem zvykly tak 4cm nad zemi a cokoliv co je vys mi pripada divne
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
LiberaleMiguel píše:jajiN: Za to ty jsi prispel velice smysluplne, klidne si rypej
Kamos ma prave na Golfovi 17" a snizene co to slo a porad to je desne vysoko. Nemuzu si pomoct, ale na Golfy jsem zvykly tak 4cm nad zemi a cokoliv co je vys mi pripada divne
děsně vysoký golf na 17" kolech
(lízátko 5cm od země. stejně nápravnice)
tak se nedohadujte, samo že to jde složit na 17 třeba i takhle images
Ale to se mi nepovede
Lordík jj musím dát podložky, Vzadu chci stejně kolo trochu ven a ani nemám moc na výběr, když mi lícuje vnější límec přesně s blatníkem tak vnitřní dře o pružinu.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
čirou náhodou jsem našel... máš několik možností buď se na to vykašlat NEBO dát podložky na změnu rozteče vytáhnout lem a gumu do A + se k tomu modlit jak to bude vypadat protože se změnou rozteče dělají podložky 22mm? což není málo NEBO převařit a vytáhnout lem ještě více NEBO přelisovat náboje na 5x100 či 5X112 nevím jakou roztečč kola mají a pak to řešit minimální průchozí podložkou pak se dají ještě ubrušovat o pár milimetrů vnitřní strany límců
Přílohy
32367_289643794484348_649270068_n.jpg (104.11 KiB) Zobrazeno 10003 x
tak se daly dozadu kotouče a udělaly se decánko odklony
Vzadu půjde kolo ještě o cenťák a půl ven a bude pasovat.
Předek jsem ještě nezkoušel ale tuším průser. Ty 8" plechy co tam mám mi při tomhle odklonu decánko dřou o tlumič takže to vypadá že půjdou kola ven i vepředu což jsem nechtěl
dikec ale kdoví co bude, odjel jsem asi 1000kiláků od domu za prací a možná dojedu na vánoce a pak nejspíš zase pryč. Golfík bude asi chvíli stát před domem...
vyleštit středy a gumu s nižším profilem rozhodně 40tku ať to nějak vypadá a budeš spokojenej pokud je to stále ještě monžý s nižším profilem budeš moc opět dolů a zase to změní podobu