www.rentcarsupersport.cz - Vaše zkušenosti?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: www.rentcarsupersport.cz - Vaše zkušenosti?
Já jo, akorát ten si ho pak doopravdy koupil. 

✠Luftwaffle✠
No hale já trošku vim jak to vypadá uvnitř firmy od kámoše a je to pěknej shit. Auta sou opravdu vraky tak jak říkáte, páč opravy sou drahý tak se spytlíkuje to nejnutnější a jede se a nikdy ani to! Pak se občas něco rozsype za jízdy. Standart je, že auta nebrzděj, podvozek je rozsypanej z těch úžasnejch silnic co tam kolem sou a podobně... no jak píšete, že instruktoři jsou na hovno a podobně....no taky by jste byly nasraný kdyby vám neplatily, dlužily prachy a za každou hovadinu nebo škodu, kterou zákazník udělá dostaly pokuty. Jako provozovat takovou firmu určitě neni snadný a zavděčit se každýmu nejde....ale ve ,,vedení firmy" jsou očividně samý "odborníci" přes auta
... Jinak co se týče firmy která opravdu za touto firmou stojí je tzv. společnost Kilpal s.r.o. a ta má velmi pestrou historii ... no ještě že máme googl že...

- LiberaleMiguel
fakt me tady bavi ti lidi s jednim prispevkem jak se snazi recenzivat 
OT: Cesta za Sanci je naprosto fenomenalni ! Jak v zime(poud mate Imprezu nebo neco podobneho - letos v zime jsem v protismeru tak potkal Imprezu a za ni v tesnem zavesu Mercedesa a oba tomu davali kotel jak cyp
), tak v lete, ale to je lepsi zajet si trochu dal smerem na slovensko, smerem tam si to projet a zpatky tomu dat kotel - perfektni trat na zavod do vrchu.

OT: Cesta za Sanci je naprosto fenomenalni ! Jak v zime(poud mate Imprezu nebo neco podobneho - letos v zime jsem v protismeru tak potkal Imprezu a za ni v tesnem zavesu Mercedesa a oba tomu davali kotel jak cyp

- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, byl jsem také obdarován voucherem, tak jim tam půjdu nějaký vůz pořádně protáhnout
Snad to vše proběhne bez problémů, co byste mi z těch jejich vraků doporučili na půjčení? Jak je to s pojištěním, netušíte?

JO, když tam jede člověk v rozumnou dobu a nebrzdí ho provoz, tak to je moc pěkný kus silnice.. a kopec na Bílou obzvlášť!LiberaleMiguel píše: OT: Cesta za Sanci je naprosto fenomenalni ! Jak v zime(poud mate Imprezu nebo neco podobneho - letos v zime jsem v protismeru tak potkal Imprezu a za ni v tesnem zavesu Mercedesa a oba tomu davali kotel jak cyp), tak v lete, ale to je lepsi zajet si trochu dal smerem na slovensko, smerem tam si to projet a zpatky tomu dat kotel - perfektni trat na zavod do vrchu.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
- LiberaleMiguel
už je to tu všechno napsanéIvan píše:Přátelé, byl jsem také obdarován voucherem, tak jim tam půjdu nějaký vůz pořádně protáhnoutSnad to vše proběhne bez problémů, co byste mi z těch jejich vraků doporučili na půjčení? Jak je to s pojištěním, netušíte?

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem se bavil s tim chlapcem, ktery teda byl uplne v pohode, tak rikal, ze nej je asi Nissan GT-R a Porsche 911 Turbo, ale tak uvidis, co bude bliz k tvemu srdci.Ivan píše:Přátelé, byl jsem také obdarován voucherem, tak jim tam půjdu nějaký vůz pořádně protáhnoutSnad to vše proběhne bez problémů, co byste mi z těch jejich vraků doporučili na půjčení? Jak je to s pojištěním, netušíte?
U me to byla jasna volba Audi R8

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
ja jel v bilo cernem GTR a musim rict ze instruktor fakt super a auto jelo a brzdilo taky dobre a dokonce nikde nic nebouchalo 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
http://www.actionrace.cz/kalendar/prihl ... =cs&id=136" onclick="window.open(this.href);return false;
neznáte to někdo,nikde jsem nenašel cenu,takže asi zadarmo poježdění s m3
??
neznáte to někdo,nikde jsem nenašel cenu,takže asi zadarmo poježdění s m3

- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
uz jsem se o to driv zajimal a tusim ze za to chtej cca 40.tis
KEHO rennsport