www.rentcarsupersport.cz - Vaše zkušenosti?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: www.rentcarsupersport.cz - Vaše zkušenosti?

Příspěvek od hattori_hanzo »

Já jo, akorát ten si ho pak doopravdy koupil. :D
✠Luftwaffle✠

ERKO21

Příspěvek od ERKO21 »

No hale já trošku vim jak to vypadá uvnitř firmy od kámoše a je to pěknej shit. Auta sou opravdu vraky tak jak říkáte, páč opravy sou drahý tak se spytlíkuje to nejnutnější a jede se a nikdy ani to! Pak se občas něco rozsype za jízdy. Standart je, že auta nebrzděj, podvozek je rozsypanej z těch úžasnejch silnic co tam kolem sou a podobně... no jak píšete, že instruktoři jsou na hovno a podobně....no taky by jste byly nasraný kdyby vám neplatily, dlužily prachy a za každou hovadinu nebo škodu, kterou zákazník udělá dostaly pokuty. Jako provozovat takovou firmu určitě neni snadný a zavděčit se každýmu nejde....ale ve ,,vedení firmy" jsou očividně samý "odborníci" přes auta :o) ... Jinak co se týče firmy která opravdu za touto firmou stojí je tzv. společnost Kilpal s.r.o. a ta má velmi pestrou historii ... no ještě že máme googl že...

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

fakt me tady bavi ti lidi s jednim prispevkem jak se snazi recenzivat :lol:

OT: Cesta za Sanci je naprosto fenomenalni ! Jak v zime(poud mate Imprezu nebo neco podobneho - letos v zime jsem v protismeru tak potkal Imprezu a za ni v tesnem zavesu Mercedesa a oba tomu davali kotel jak cyp :D ), tak v lete, ale to je lepsi zajet si trochu dal smerem na slovensko, smerem tam si to projet a zpatky tomu dat kotel - perfektni trat na zavod do vrchu.
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Přátelé, byl jsem také obdarován voucherem, tak jim tam půjdu nějaký vůz pořádně protáhnout :-) Snad to vše proběhne bez problémů, co byste mi z těch jejich vraků doporučili na půjčení? Jak je to s pojištěním, netušíte?

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

LiberaleMiguel píše: OT: Cesta za Sanci je naprosto fenomenalni ! Jak v zime(poud mate Imprezu nebo neco podobneho - letos v zime jsem v protismeru tak potkal Imprezu a za ni v tesnem zavesu Mercedesa a oba tomu davali kotel jak cyp :D ), tak v lete, ale to je lepsi zajet si trochu dal smerem na slovensko, smerem tam si to projet a zpatky tomu dat kotel - perfektni trat na zavod do vrchu.
JO, když tam jede člověk v rozumnou dobu a nebrzdí ho provoz, tak to je moc pěkný kus silnice.. a kopec na Bílou obzvlášť!
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

Ivan píše:Přátelé, byl jsem také obdarován voucherem, tak jim tam půjdu nějaký vůz pořádně protáhnout :-) Snad to vše proběhne bez problémů, co byste mi z těch jejich vraků doporučili na půjčení? Jak je to s pojištěním, netušíte?
už je to tu všechno napsané 8)
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ivan píše:Přátelé, byl jsem také obdarován voucherem, tak jim tam půjdu nějaký vůz pořádně protáhnout :-) Snad to vše proběhne bez problémů, co byste mi z těch jejich vraků doporučili na půjčení? Jak je to s pojištěním, netušíte?
Co jsem se bavil s tim chlapcem, ktery teda byl uplne v pohode, tak rikal, ze nej je asi Nissan GT-R a Porsche 911 Turbo, ale tak uvidis, co bude bliz k tvemu srdci.
U me to byla jasna volba Audi R8 :D
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

xciba

Příspěvek od xciba »

ja jel v bilo cernem GTR a musim rict ze instruktor fakt super a auto jelo a brzdilo taky dobre a dokonce nikde nic nebouchalo 8)
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

http://www.actionrace.cz/kalendar/prihl ... =cs&id=136" onclick="window.open(this.href);return false;
neznáte to někdo,nikde jsem nenašel cenu,takže asi zadarmo poježdění s m3 :) ??

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

uz jsem se o to driv zajimal a tusim ze za to chtej cca 40.tis
KEHO rennsport

Odpovědět

Zpět na „Pokec“