Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
feličita píše:a maš rad chlpaté mindže![]()
No pravě, že koupili doma, třeba rodiče si nikdy nekoupili ojeté autoLiberaleMiguel píše:budu hadat: NETomasUL píše:Koupil jste si někdo nový auto?Typicke Cechacstvi, nemam na to, tak budu tvrdit, ze bych to nikdy nechtel
Milosi to mas pravdu a melo by to byt na zamyslenou jak se tupci v ČR chovaji.milosh píše:V ČR je bohuzel stale jeste meritkem "bohatstvi" nove auto, vsude jinde v cizine to je spotrebak, ale u nas je nova skodovka dukaz toho ze na to mam. Kolega jezdil 10 let v corse (kupoval novou a jezdi doted bez nejmensiho problemu), kazdy mu rikal co to ma za kram a ti sami lidi ho ted poplacavaji po zadech kdyz si koupil roomstera s 1000km na tacho za 250t.Z toho je mi na bliti.
Mám opla, přítelkyně Kiu a ani jedno bych nevyměnil za VW.Berry píše:To je, ale pravda. Ta ztratová hodnota vozu, kterou trpí Opeli, ale také tento trend zasahnul hodně vychvalované (právem či neprávem si udělá obrázek každý sám) korejske vozy.
Určitě nevyměňuj, když jsi spokojenStarlet píše:Mám opla, přítelkyně Kiu a ani jedno bych nevyměnil za VW.Berry píše:To je, ale pravda. Ta ztratová hodnota vozu, kterou trpí Opeli, ale také tento trend zasahnul hodně vychvalované (právem či neprávem si udělá obrázek každý sám) korejske vozy.
Možná Multivan by mě přesvědčil, ale jinak nic zajímavýho
Mi povídej, v Mezu jsem teď taky za exota u příbuzných, zvlášť když jsem dojel autem o kterým ani netušili, že taková značka existujeJardafox píše:na mě se dívá okolí divně, že mám během 1 roku už třetí auto, přitom je to dycky krám za + - dvacku
myslíš toho Luxuse jo?Beaver píše:Mi povídej, v Mezu jsem teď taky za exota u příbuzných, zvlášť když jsem dojel autem o kterým ani netušili, že taková značka existujeJardafox píše:na mě se dívá okolí divně, že mám během 1 roku už třetí auto, přitom je to dycky krám za + - dvacku
to skôr ty, keď tu rozoberaš kto má na nove auto a kto nie..LiberaleMiguel píše:Markus: to tak spis vypada, ze jediny s pochroumanym egem jsi tu, kdyz musis vsem nadavat
no já nevim, ale 1,4 16V má u VW i 74kWkubeSRi píše: navíc astra 1.4 má 66kw což posraná vw 1.4 jen 55kw![]()