Ztracené ozdoby České stylingové scény
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Jirka.Kolouch
Re: Ztracené ozdoby České stylingové scény
Klíďo píďo nové, ale na funglovku bych měl takovou, že bych se za to musel stydět
Tak si radši pořídím ojeté normální a neříkám nic 
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
ja primo ne, ale par lidi okolo me a rodina jo.... a novy bych si mohl vzit na uver kdybych chtel, ale nevidim duvod...
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- LiberaleMiguel
No tak vidite, takze proste na auto podle svych predstav nemate
To ale pak clovek nemuze tvrdit, ze nove auta jsou na pytel. Jenom jsou peoste na pytel ty, na ktere staci vas omezeny rozpocet
Abych nevypadal tak arogantne
Tak za me, jedine NOVE auto co bych si koupil by byl Nissan GT-R
Abych nevypadal tak arogantne
ja bych proste ZADNE nove auto nechtel... nenavidim je, vsechny do jednoho
proste miluju pravek... doma mam pc, ne notebook, internet taham kabelem, ne wifi, mam obyc televizi, nemam internet v mobilu a mohl bych asi pokracovat este dlouho....
proste miluju pravek... doma mam pc, ne notebook, internet taham kabelem, ne wifi, mam obyc televizi, nemam internet v mobilu a mohl bych asi pokracovat este dlouho....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
a maš rad chlpaté mindže

- LiberaleMiguel
feličita píše:a maš rad chlpaté mindže![]()
Rovnou říkám, že na nove auto nemám, ale kdych měl tu možnost vzit si v bance úvěr 300 litrů tak bych si nove auto nekoupil, šel bych do nějakeho staršího, prostě proto, že radší než nějakou novou plečku tak si koupim něco staršího co má koule.
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No pravě, že koupili doma, třeba rodiče si nikdy nekoupili ojeté autoLiberaleMiguel píše:budu hadat: NETomasUL píše:Koupil jste si někdo nový auto?Typicke Cechacstvi, nemam na to, tak budu tvrdit, ze bych to nikdy nechtel
A reknu vam, jak tady mluvite o ruznych financnich castkach, tak treba 300 nebo 500tis za novy auto, pro nekoho ma smysl pro nekoho ne, pro me treba ne, protoze treba "roční vozy" se dají sehnat s 1/3 slevou oproti novým objednaným ze salonu a mají nájezd do 30.000Km.
Ale Markus ma pravdu auta po roce 2000 +-, tak je to fakt bida, proste auta se nedelaji tak poctive jako driv, ale tak je to se vsim, protoze se ekonomika musi otacet, protoze urciti lide a skupiny a zeme, to tak nastolili, ze se musi vyrabet, prodavat, veci nemaji dlouho vydrzet, aby se mohli vyrabet nove a nove a lide aby kupovali porad do kola, je to zacarovany kruh.
Driv se tolik aut neprodavalo, chapu nebyla velka poptavka v Asii, ktera dneska je enormni a nektere automobilky do drzi pri zivote, a tak se mohli delat kvalitneji, dneska musi byt vsechno rychle hotove a co nejlevneji, pak stejne poslouchate kecy, jak se zachova kvalita, ale nezachova.
Kazdy mame asi jiny nazor, tak nekdo tohle bude brat za vyplod bujne fantazie, ale jen se trosku zamyslet.
Neni to o tom, ze by nekdo chtel premlouvat lidi at nekupuji novy auta ani aby se neco s tou ekonomikou jak je nastavena neco delalo, to musi rozmyslet jini, zda ekonomika v takovem systemu jakym je ma perspektivu, ale spis jde o to neodsuzovat starsi auta a neodsuzovat lidi kolem nich.
Treba fakt nesnasim a na to jsem dost alergicky, kdyz povrchni čecháčci posuzují lidi kolem sebe podle toho jaký mají auto nebo jaký mají mobil atd. Myslím, že jsou jiné priority a hodnotnější podle čeho člověka posuzovat.
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Z vlastní zkušenosti můžu říct, že souseda nenasere novej plot kolem baráku, nová střecha nebo novej kotel. (Vše v řádech statícíců)
Nejvíc souseda nasere nový auto (směšnejch 220 000 Kč) - a musíte ho pěkně postavit před barák s převozkama a když se ptá, tak říct, že má najeto 10 km.
Bohužel jsme se pak po roce museli odstěhovat, protože sousedský vztahy se změnily v peklo.
Nejvíc souseda nasere nový auto (směšnejch 220 000 Kč) - a musíte ho pěkně postavit před barák s převozkama a když se ptá, tak říct, že má najeto 10 km.
Bohužel jsme se pak po roce museli odstěhovat, protože sousedský vztahy se změnily v peklo.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
V ČR je bohuzel stale jeste meritkem "bohatstvi" nove auto, vsude jinde v cizine to je spotrebak, ale u nas je nova skodovka dukaz toho ze na to mam. Kolega jezdil 10 let v corse (kupoval novou a jezdi doted bez nejmensiho problemu), kazdy mu rikal co to ma za kram a ti sami lidi ho ted poplacavaji po zadech kdyz si koupil roomstera s 1000km na tacho za 250t.
Z toho je mi na bliti.
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je to o čem přesně mluvím, co se týká vlastnosti čechů, tohle je tak šílená demence, že to je občas opravdu na hlavu.
A ono je to jedno kde člověk zrovna je, jelikož jsme poznali, že je jedno jestli v Praze nebo mimo Prahu, měli jsme byt v Praze a barák kousek za Prahou a když se přijelo vždy s novýma autama, tak se čumělo divně všude
Teda je pravda, že kde se koupil další a poslední barák, tak tam jsou lidi v pohodě, asi je to i tím, že tam nikdo moc finanční stránku neřeší a takové chování se tam nevidí nebo nepociťujě.
A ono je to jedno kde člověk zrovna je, jelikož jsme poznali, že je jedno jestli v Praze nebo mimo Prahu, měli jsme byt v Praze a barák kousek za Prahou a když se přijelo vždy s novýma autama, tak se čumělo divně všude
Teda je pravda, že kde se koupil další a poslední barák, tak tam jsou lidi v pohodě, asi je to i tím, že tam nikdo moc finanční stránku neřeší a takové chování se tam nevidí nebo nepociťujě.
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Milosi to mas pravdu a melo by to byt na zamyslenou jak se tupci v ČR chovaji.milosh píše:V ČR je bohuzel stale jeste meritkem "bohatstvi" nove auto, vsude jinde v cizine to je spotrebak, ale u nas je nova skodovka dukaz toho ze na to mam. Kolega jezdil 10 let v corse (kupoval novou a jezdi doted bez nejmensiho problemu), kazdy mu rikal co to ma za kram a ti sami lidi ho ted poplacavaji po zadech kdyz si koupil roomstera s 1000km na tacho za 250t.Z toho je mi na bliti.
A lidé mají jiné priority než auta, ale to většině povrchním debilům nevysvětlíš. Bavil jsem se před lety se známým, co dělal u Porsche a říkal že musí mít k lidem stejný přístup a neposuzují potencionálního kupce dle toho s čím tam přijede. Přijel tam pán měl Fabii a chtěl si koupit Porsche 911, svezl se tím, co tam měli a řekl "Že by ho chtěl" a koupil si ho na víkendy. Pak si řekneš, že chlap, co jezdí jako daily car Fabkou, tak má doma v garáži toto, zní to divně, ale prostě odpoutali se tam od předsudků posuzovat lidi dle toho jaký vlastní vůz.
Mám opla, přítelkyně Kiu a ani jedno bych nevyměnil za VW.Berry píše:To je, ale pravda. Ta ztratová hodnota vozu, kterou trpí Opeli, ale také tento trend zasahnul hodně vychvalované (právem či neprávem si udělá obrázek každý sám) korejske vozy.
Možná Multivan by mě přesvědčil, ale jinak nic zajímavýho
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Určitě nevyměňuj, když jsi spokojenStarlet píše:Mám opla, přítelkyně Kiu a ani jedno bych nevyměnil za VW.Berry píše:To je, ale pravda. Ta ztratová hodnota vozu, kterou trpí Opeli, ale také tento trend zasahnul hodně vychvalované (právem či neprávem si udělá obrázek každý sám) korejske vozy.
Možná Multivan by mě přesvědčil, ale jinak nic zajímavýho
Jinak já měl dva Opely, dvě Škodovky a dvě Audiny (i jednu Suzuki, která zanechala příjemný dojem dodnes) a možná do toho bude zahrnuto i dva Peugeoty brzo
Každý auto mělo svoje a nic není "Nadauto"
na mě se dívá okolí divně, že mám během 1 roku už třetí auto, přitom je to dycky krám za + - dvacku 
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to řečeno, že na nové auto nemám, proto říkám, že bych ho nechtěl. Je to fajn, že to říká někdo, kdo mě v životě neviděl, nezná mé postoje k životu, prioroty atp. Ale neberu vám to, myslete si co chcete....mě je to jedno.
Ono třeba už jen to, jak zachovalé staré auto vyčnívá z řady nových oblud na parkovišti je fajn... a to ani nepotřebuje tuning. Já to auto mám, protože mě nějakým způsobem dostalo...kdo nezažil, nepochopí.
Jinak mám kolem sebe auta, co jsou kopena nová... a že by to bylo v něčem lepší... věcně s tím jezdí na prohlídky, věčně se na tom něco mění (ikdyž to jsou auta s dosti malým nájezdem), stále jsou nuceni platit nějaký servis.... možná u aut dražích, řekněme milion a výš, to bude jiné, ale to už neznám.
Ono třeba už jen to, jak zachovalé staré auto vyčnívá z řady nových oblud na parkovišti je fajn... a to ani nepotřebuje tuning. Já to auto mám, protože mě nějakým způsobem dostalo...kdo nezažil, nepochopí.
Jinak mám kolem sebe auta, co jsou kopena nová... a že by to bylo v něčem lepší... věcně s tím jezdí na prohlídky, věčně se na tom něco mění (ikdyž to jsou auta s dosti malým nájezdem), stále jsou nuceni platit nějaký servis.... možná u aut dražích, řekněme milion a výš, to bude jiné, ale to už neznám.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Marty věř, že ani u těchto aut to jiné není
V rodině jsme kupovali nové BMW E60 530d v roce 2005, cena tenkrát byla necelé 2mil CZK a taky se s tím jezdilo na mimořádný servis a to nehledě pak o nástupci, když se BMW prodalo tak se koupil nový MB M-classe 320 CDI a žádný šlágr, to na BMW vzpomínám dodnes, bylo to dobré, jen ta elektronika pořád něco (sedačky, atd.)
marty debilum to nevysvetlis... oni potrebuji co nejnovejsi aby meli nejaky socialni postaveni a aby meli ego namasirovane na uroven ze sem doma alespon postavi.... ja miluju svyho 23 let staryho kombika a kdyz mam jet i jen v praci nevim novim nekam tak se na to vyslovene netesim a pokud to de tak proste rad jedu kombikem.
ale podle techto individui sem asi teda socka ve starym aute, co slynta po tech novych spotrebicich

ale podle techto individui sem asi teda socka ve starym aute, co slynta po tech novych spotrebicich
já sem taky ta socka co jezdí ve starejch bídách a na nový jen kouká a říká si' ''sou to ale mrtky'' !
poznámka k ekonomice: Dnes je všee spotřební, koupíš rozbije se,vyhodíš a jdeš koupit nové. Jedině tak je možné udržet ekonomiku....myslím si že dodnes se všechny automobilky proklínaj za to jak kvalitní auta udělali dříve. Mi kterým to stačí jsme nadmíru spokojený a i kdyby sme na to nový auto měli, tak ho nekoupíme,protože vlastně není důvod kupovat..klimatizaci mám,el. vokýnka taky,centrál na DO taktéž,jízdní komfort dostačující a ani to nemám schnilí nebo nějak zničený...tak proč bych vyhazoval půl míče za nový když to starý má a umí vše co si představuju....páč blbosti typu parkovacích asistentů,bambilion způsobů jak se připojit k internetu,nebo jiným multimediálním zařízením,dvacetizonovou klimu atd..jsou nepotřebný kokotiny.
poznámka k ekonomice: Dnes je všee spotřební, koupíš rozbije se,vyhodíš a jdeš koupit nové. Jedině tak je možné udržet ekonomiku....myslím si že dodnes se všechny automobilky proklínaj za to jak kvalitní auta udělali dříve. Mi kterým to stačí jsme nadmíru spokojený a i kdyby sme na to nový auto měli, tak ho nekoupíme,protože vlastně není důvod kupovat..klimatizaci mám,el. vokýnka taky,centrál na DO taktéž,jízdní komfort dostačující a ani to nemám schnilí nebo nějak zničený...tak proč bych vyhazoval půl míče za nový když to starý má a umí vše co si představuju....páč blbosti typu parkovacích asistentů,bambilion způsobů jak se připojit k internetu,nebo jiným multimediálním zařízením,dvacetizonovou klimu atd..jsou nepotřebný kokotiny.
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
Mi povídej, v Mezu jsem teď taky za exota u příbuzných, zvlášť když jsem dojel autem o kterým ani netušili, že taková značka existujeJardafox píše:na mě se dívá okolí divně, že mám během 1 roku už třetí auto, přitom je to dycky krám za + - dvacku
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
myslíš toho Luxuse jo?Beaver píše:Mi povídej, v Mezu jsem teď taky za exota u příbuzných, zvlášť když jsem dojel autem o kterým ani netušili, že taková značka existujeJardafox píše:na mě se dívá okolí divně, že mám během 1 roku už třetí auto, přitom je to dycky krám za + - dvacku
je fakt že v mezu snad nevím o nikom kdo by nějakýho měl
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Marty konkretne kadett v cabru je jedno z tech aut ktery cloveka asi budou bavit vzdycky
.....kamarad ma treba kadetty 3 kabria a astru G,mohl by si klidne koupit bmw 5er v novotě...ted stavi barak za temer 5 mega a stejne rikal ze by jina auto nez kabrose nechtel....ne vzdy kazdy chce novy auto.... ja osobne bych ho nechel uz kvuli tomu ze by mi bylo lito mych tezce vydelanych penez ktery bych nakupem auta prosral a jeste bych musel chodit na garancni prohlidky za kupu penez do vetsinou ne prilis kvalitniho original servisu,kdyz si na aute vsechno delam sam....
.....kamarad ma treba kadetty 3 kabria a astru G,mohl by si klidne koupit bmw 5er v novotě...ted stavi barak za temer 5 mega a stejne rikal ze by jina auto nez kabrose nechtel....ne vzdy kazdy chce novy auto.... ja osobne bych ho nechel uz kvuli tomu ze by mi bylo lito mych tezce vydelanych penez ktery bych nakupem auta prosral a jeste bych musel chodit na garancni prohlidky za kupu penez do vetsinou ne prilis kvalitniho original servisu,kdyz si na aute vsechno delam sam....
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- LiberaleMiguel
tady fakt nejde nikde diskutovat bez urazek a nadavek, ze ? 
Markus: to tak spis vypada, ze jediny s pochroumanym egem jsi tu, kdyz musis vsem nadavat
Ja byl taky spokojeny s Favoritem, ktery byl skoro tak stejne stary jako ja, ale kdyz jsem s nim jel za den 500km, tak jsem z toho vylez spraskany jako pes. Kdezto s Coupeckem muzu najet za den 1000km a furt jsem v pohode. Jasne, ze s nejakym lepe vybavenym autem treba stejne starym jako to Facko to muze byt uplne o necem jinem
Ale kdyz uz nic, tak aspon bezpecnost za ty roky je uplne nekde jinde a kdyz te smete kamion v 20 let starem aute, tak fakt budes vypadat trochu jinak, nez kdyz te smete kamion v pet let starem aute
Markus: to tak spis vypada, ze jediny s pochroumanym egem jsi tu, kdyz musis vsem nadavat
Ja byl taky spokojeny s Favoritem, ktery byl skoro tak stejne stary jako ja, ale kdyz jsem s nim jel za den 500km, tak jsem z toho vylez spraskany jako pes. Kdezto s Coupeckem muzu najet za den 1000km a furt jsem v pohode. Jasne, ze s nejakym lepe vybavenym autem treba stejne starym jako to Facko to muze byt uplne o necem jinem
Ale kdyz uz nic, tak aspon bezpecnost za ty roky je uplne nekde jinde a kdyz te smete kamion v 20 let starem aute, tak fakt budes vypadat trochu jinak, nez kdyz te smete kamion v pet let starem aute
sorry ale prirovnavat poradny auto zlate ery s favoritem neni uplne košer...
ja kdyz treba sednu do 20 let stare audi 80 tak se cejtim uplne jinak nez v 20 let starym facku
jsou auta a "auta"
ja kdyz treba sednu do 20 let stare audi 80 tak se cejtim uplne jinak nez v 20 let starym facku
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
když tě smete kamion stejně asi chcipneš...ono to není o tom co vydrží auto ale o tom co lidské tělo......jojo radši staré auto,nové vám lidi závidí a začíná to třeba chlebem ve výfuku
....vwčkáři a obecně ti velcí milovníci tohoto koncernu mají často pocit že jsou něco víc a mají nadstroje.právě toto mě tehdy odradilo od koupě golfaIV a taky to že ho má každý
navíc astra 1.4 má 66kw což posraná vw 1.4 jen 55kw
pokud nové auto tak cayman s atd. něco s čím je sranda
ty šity a nafouklé kabely s eko motorama jsou nahovno!!!
pokud nové auto tak cayman s atd. něco s čím je sranda
ty šity a nafouklé kabely s eko motorama jsou nahovno!!!
KEHO rennsport
to skôr ty, keď tu rozoberaš kto má na nove auto a kto nie..LiberaleMiguel píše:Markus: to tak spis vypada, ze jediny s pochroumanym egem jsi tu, kdyz musis vsem nadavat
no já nevim, ale 1,4 16V má u VW i 74kWkubeSRi píše: navíc astra 1.4 má 66kw což posraná vw 1.4 jen 55kw![]()
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
kubeSRi: pravej milovník VW má TDI, uč se