Na foru se pracuje, uz je to vyresene a do 15 dnu bude na jinem systemu ktery je vice chraneny proti spamu.
Ohnostroj... ano je to zoom, to neni samozrejme natacene GoPro

Moderátor: Jardafox
nemel jsem to v planu, ale jeden clovek nabidl zajimavy obchod, nicmene jeste neni nic jisteho a po dnesni komunikaci to ani mozna neprodam, uvidim.Globus píše:proč to chceš prodat?
Zalezi jak moc to pak zrychlis nicmene ve videu co jsem delal cca 5-10 minut (jedno misto, sekvence).Globus píše:Hele jak dlouho se tak točí ta chvilková sekvence v reálnym čase?
Vice podrobnosti PMGlobus píše:Ještě mě napadlo, co používáš za program na video, Ty se tim živíš, nebo to je jen koníček? případně to můžem řešit přes PM.
Tomu říkám názorGlobus píše:Hele, Ty si nežij jako prase a radši konečně nahoď to forum
nefunguje proej podle pravidel emiJohny55 píše:Šílených videí točících se aut na sněhu bude ještě hodně, pojal jsem to trochu víc v klidu a s rozumem. http://youtu.be/_A06lWC93go?hd=1
Jak bylo receno, lepsi svetelnost, 120 fps pri 720p a 60fps pri 1080p je vazne super, lehčí, lepší tvar ! Takze u me rozhodne fajn zlepseniGlobus píše:Co rikas na tu gopro 3?
Mame jich par a prohazujeme vselijako po druhem aute.Globus píše:Co rikas na tu gopro 3?