Gola Mannesmann
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Gola Mannesmann
Já si koupil kdysi dávno střední čínskou Golu na aukru za asi 160 Kč, k tomu jsem v akci sehnal ráčnu Tona za 299,- (fakt pravou
) a k tomu zavařený momenťák z Globusu za 199,- a povolil jsem s tím i poloosy které nikdo asi dvacet let nepovoloval (stáli jsme na tom momenťáku dva
) jen ty ořechy z té Gola sady po prvním dešti zoxidovaly, holt pravý chrom vanadium
ale jinak to drží... asi měli číňani zrovna dobrou šichtu 
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
tak jsem asi uplnej dement, ale z mannesmann.cz mi po objednání napsali
takže na brůdra kim čonga kašlu... objednám to BGS. teď jsem na to koukal u kámošů v servise a prej to drží a jsou spokojený..Dobrý den, bohužel je to tak, zhruba 99% výrobků v katalogu Bruder Mannesmann je vyráběno v Asii. Pravdou je, že konkrétně bity s dírou přesností neoplývají. Vše se odráží v nízké ceně výrobků.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
to se dalo čekat.....ona ta původní je totiž opravdu originální...
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Opel Vectra B Sport OPC 2.2 DTi 16V-prodáno
Opel Vectra GTS OPC line
Opel Astra H TWINTOP Cosmo
!!!DIAGNOSTIKA OPEL OP-COM !!!
Opel Vectra GTS OPC line
Co ten zvedlej prostředníček? 
Opel Vectra GTS OPC line
Opel Vectra GTS OPC line
asi tak to samý co tvůj ukazováček, palec a dva prostedníčky 
tak mě hned nemlať pls
tak mě hned nemlať pls
A jak je to tedy s těma zelenýma a žlutýma ráčnama aby jsme vědeli?
Opel Vectra GTS OPC line
Opel Vectra GTS OPC line
žluté dělají rákosnícistevee píše:A jak je to tedy s těma zelenýma a žlutýma ráčnama aby jsme vědeli?
pánové,hodně se toho ted vyrobí v Číně a jinak už to nebude.A ani u zavedených značek.Pořád ale platí,že nejlepší jsou zkušenosti ostatních.Takže spíše se napřed poptat,než koukat jen na cenu a pak se divit,popřípadě kamenovat obchodníka 

Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
BGS je v pohodě..ale věci od narex a tona mi přijdou pevnější .. ikdyž ta poslední tona co mám.. no uvidímebóďa píše:tak jsem asi uplnej dement, ale z mannesmann.cz mi po objednání napsalitakže na brůdra kim čonga kašlu... objednám to BGS. teď jsem na to koukal u kámošů v servise a prej to drží a jsou spokojený..Dobrý den, bohužel je to tak, zhruba 99% výrobků v katalogu Bruder Mannesmann je vyráběno v Asii. Pravdou je, že konkrétně bity s dírou přesností neoplývají. Vše se odráží v nízké ceně výrobků.
Tohle je ta bestie ....
Jako zatím vše šlo poloosy trubkou a jiný zvrhlosti .... Ráčny drží.... Zpracování je hold čína.
- Přílohy
-
- PB010469.JPG (221.66 KiB) Zobrazeno 3344 x
Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
Best GTi is GSi
nj, tak ty díry v bitech apod. bych asi přežil, ale že třeba na trháku nic nedrží, to je pak k nasrání něco dělat...
bity už chytaj rez.... není to výhra tahle gola, ale něco zvládne.
Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P
Best GTi is GSi
Best GTi is GSi
Já předminulou zimu kupovat Extol Premium 155ks sadu v eva.cz v akci za 3500 a nemůžu si stěžovat...
Navíc teleskopická velká ráčna opravdu drží i když se na ní houpu s mejma 130kg

Navíc teleskopická velká ráčna opravdu drží i když se na ní houpu s mejma 130kg

Astra F 1,6Si 74kW
NEW Astra G Caravan 2,0 DI ROPA POWER
NEW Astra G Caravan 2,0 DI ROPA POWER
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
mno vidite kucí ja mam golu z globusu za 1000 kč....

furt to drží už 4tym rokem jenom ráčnu mám novou protože nevydržela demontaz PP pana ar166 ...ale je z ni hezkej zavařenej trháček...

furt to drží už 4tym rokem jenom ráčnu mám novou protože nevydržela demontaz PP pana ar166 ...ale je z ni hezkej zavařenej trháček...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Toto je kvalitka.. 

Markusi, jak jsi spokojený s tímhle profilem ořechů? Lidi na to dost nadávají, že to kurví hlavy šroubů a že se šroub/matice často zasekne v ořechu ... jakou máš zkušenost ty?maRkus píše:Mam v praci dve tyhle... jednu 6 let, druhou dva roky... vsechno drzi, vsechno puvodni a v autoservisu se s tim nikdo nemazli, nemeje, nesetri... trubky sou bezna vec.. a tak...
mam toto presne... stalo to 2,800
delam s tim 9 hodin denne a nemuzu na to rict ani jedno krive slovo, prave naopak
srouby to nenici, matice taky ne, neproklouzne to a nic se mi v tom nezasekava....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Brácha má tuhle sadu nařadí Mannesmann(údajně kupovaná v Německu kolem Vánoc) a zatím nemohu říct křivého slova

Tak to ja zas pouzivam osvedcenou starou kvalitu - made in czechoslovakia
Zbytek se vali asi nekde doma nebo po aute

Zbytek se vali asi nekde doma nebo po aute

Markus: a spatřuješ v tom nejakou special výhodu proti obyč šestihranu? nebo jsi prostě jen ten štastlivec, v jehož rukách pod tím neřvou hlavy šroubů, ale jinak je to stejné jako šestihran?
Já používam to i to a je to podle mě celkem fuk, spíš to je o rukáchSimmy píše:Markus: a spatřuješ v tom nejakou special výhodu proti obyč šestihranu? nebo jsi prostě jen ten štastlivec, v jehož rukách pod tím neřvou hlavy šroubů, ale jinak je to stejné jako šestihran?
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
ja v tom vyhodu spatruju a to v tom ze to narves i na spinavy, nebo zrezly matice, protoze to nejde nadoraz na ty hrany matic a presne jak tu je napsany povoluje to za ty plochy a ne hrany.... super je mit oboje a kdyz jednim nejde, pouzijes druhy typ
a muj osobni pocit je ze se to lip nasazuje
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- LiberaleMiguel

ja koupil pred svatkama todle za 1200, ma to taky ten "spešl" profil orechu, tak jsem zvedavy jak se s tim bude delat
tenhle "spesl" tvar je stejnej jako klasickej prstynkovej klic.....
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
No já nad tim nikdy nepřemejšlel, páč při práci se vždycky soustředím spíš na to co dělám, než jak to dělám, ale když se nad tím zamejšlím, tak to tak asi je, to nasazování určitě. Ono je to možná o tom, že špatně nasaditelné ořechy bývají na špatně povolitelné šrouby a takový nasazuju rovnou kladivem, abych je rovnou poťukal "odlepil", tak proto jsem si týhle výhody asi ještě nevšimmaRkus píše:ja v tom vyhodu spatruju a to v tom ze to narves i na spinavy, nebo zrezly matice, protoze to nejde nadoraz na ty hrany matic a presne jak tu je napsany povoluje to za ty plochy a ne hrany.... super je mit oboje a kdyz jednim nejde, pouzijes druhy typ![]()
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
jako tohle?BIGPAPA píše:tenhle "spesl" tvar je stejnej jako klasickej prstynkovej klic.....

441, proc ???

- LiberaleMiguel
tak to se Papa trochu seklSimmy píše:jako tohle?BIGPAPA píše:tenhle "spesl" tvar je stejnej jako klasickej prstynkovej klic.....![]()