Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
takže na brůdra kim čonga kašlu... objednám to BGS. teď jsem na to koukal u kámošů v servise a prej to drží a jsou spokojený..Dobrý den, bohužel je to tak, zhruba 99% výrobků v katalogu Bruder Mannesmann je vyráběno v Asii. Pravdou je, že konkrétně bity s dírou přesností neoplývají. Vše se odráží v nízké ceně výrobků.
žluté dělají rákosnícistevee píše:A jak je to tedy s těma zelenýma a žlutýma ráčnama aby jsme vědeli?
BGS je v pohodě..ale věci od narex a tona mi přijdou pevnější .. ikdyž ta poslední tona co mám.. no uvidímebóďa píše:tak jsem asi uplnej dement, ale z mannesmann.cz mi po objednání napsalitakže na brůdra kim čonga kašlu... objednám to BGS. teď jsem na to koukal u kámošů v servise a prej to drží a jsou spokojený..Dobrý den, bohužel je to tak, zhruba 99% výrobků v katalogu Bruder Mannesmann je vyráběno v Asii. Pravdou je, že konkrétně bity s dírou přesností neoplývají. Vše se odráží v nízké ceně výrobků.
Markusi, jak jsi spokojený s tímhle profilem ořechů? Lidi na to dost nadávají, že to kurví hlavy šroubů a že se šroub/matice často zasekne v ořechu ... jakou máš zkušenost ty?maRkus píše:Mam v praci dve tyhle... jednu 6 let, druhou dva roky... vsechno drzi, vsechno puvodni a v autoservisu se s tim nikdo nemazli, nemeje, nesetri... trubky sou bezna vec.. a tak...
mam toto presne... stalo to 2,800
Já používam to i to a je to podle mě celkem fuk, spíš to je o rukáchSimmy píše:Markus: a spatřuješ v tom nejakou special výhodu proti obyč šestihranu? nebo jsi prostě jen ten štastlivec, v jehož rukách pod tím neřvou hlavy šroubů, ale jinak je to stejné jako šestihran?
No já nad tim nikdy nepřemejšlel, páč při práci se vždycky soustředím spíš na to co dělám, než jak to dělám, ale když se nad tím zamejšlím, tak to tak asi je, to nasazování určitě. Ono je to možná o tom, že špatně nasaditelné ořechy bývají na špatně povolitelné šrouby a takový nasazuju rovnou kladivem, abych je rovnou poťukal "odlepil", tak proto jsem si týhle výhody asi ještě nevšimmaRkus píše:ja v tom vyhodu spatruju a to v tom ze to narves i na spinavy, nebo zrezly matice, protoze to nejde nadoraz na ty hrany matic a presne jak tu je napsany povoluje to za ty plochy a ne hrany.... super je mit oboje a kdyz jednim nejde, pouzijes druhy typ![]()
a muj osobni pocit je ze se to lip nasazuje
jako tohle?BIGPAPA píše:tenhle "spesl" tvar je stejnej jako klasickej prstynkovej klic.....
tak to se Papa trochu seklSimmy píše:jako tohle?BIGPAPA píše:tenhle "spesl" tvar je stejnej jako klasickej prstynkovej klic.....![]()