Jinak M52 sani je z 328 nebo 323 a sani M50 je z 325
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
stojí nestojí imho čína a ledky na staré auto = tuzingMasa píše:Origo M se nehodi vzhledem k tomu ze cele auto je tmave a Mkovy svetla maji bily blinkr. ( co sme zatim koukal tak ty stejne svetla co mam stoji ty stejny penize co tyhle ledkovy)
Pravý M3 se mi tam prostě nehodí ( navíc sedanový se mi moc nelíbí)j3ykobim píše:děj klasiky co mám já![]()
http://img710.imageshack.us/img710/8183 ... 191308.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ostatní nic moc
Kluk u kteryho sem byl je z BMW klubu a rikal ze umi vsechny baworaky do roku cca 2006.Juraj píše:tak to mas jeste starsi jednotku nez jaja potreboval nakodovat immo u jednotky z E39 ale 4.4 V8 a proste to neumi ani v BMW
ani jinde
Chlape ty jsi rikal ze se to bude dusit (coz se nedusilo a nedusi).LiberaleMiguel píše:ehm....výfuk....a já to co, no já to říkal
Diky za nazor ale asi opravdu necham ty co tam mam jen se pokusim nekde levneji sehnat svetla co budou v poradku.kucik píše:E36 není žádný classic car, aby se na něj nemohly dávat moderní technologie. Lwedkový světla vypadají super na všech autech - samo záleží na designu, protože některý vypadají jak od kolotočářů,ale tyhle plánované jsou úplně v poho.