Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Jo chlapce, tak si porovnej ceny v Praze a v Brne a budes mozna prekvapenej.rallik píše:Ano, v Praze berou všichni min. pade čistýho a například ceny bytů jsou taky naprosto stejný jako na Moravě.
Nerad Ti beru iluze, ale nemáš pravdu.rallik píše:Ano, v Praze berou všichni min. pade čistýho a například ceny bytů jsou taky naprosto stejný jako na Moravě.
tak podle me ma Ivan pravdu stoprocentni, ale BIGAPAPA tentokrat taky trefil docela hrebicek na hlavicku. Nemyslim si, ze by situaci vyresilo jen vyreseni komunalni politiky, to se samozrejme musi zmenit vechno, ale pravda je, ze i na ty urovni komunalni, toho muze clovek zmenit opravdu hodne. Narozdil od kecani v hospode. Takovej krasnej priklad prakticky dokonalyho politika je pro me Vít Rakušan, starosta Kolína. Je to muj bejvalej ucitel, coz na jednu stranu znamena, ze ho znam dost osobne. Na druhou stranu je mi jasny, ze ti dementi, ktery podle hovna hned neomylne poznaj ktera prdel ho vysrala, aniz by zjistovali dalsi informace, tuhle informaci pochopej jako automatickou diskreditaci toho jakej mam na toho cloveka nazor. Takze pokud nekdo o nem neco uz slysel, nebo cetl, tak mi urcite da za pravdu, ze presne takovy politiky potrebujem. Dementi s predsudkama dal ani nectete a jestli jo, tak hlavne neragujte, nejsem na to zvedavej. A vy rozumnejsi vezte, ze zasadni plus tohohle cloveka je jeho zebricek zivostnich hodnot. Hlavne to, ze penize pro nej osobne nic vyraznyho neznamenaj a nema nejmensi potrebu je hromadit, protoze proste nema nazor, ze mu nejak dokazou zprijemnit zivot. Proste mu staci bohate kdyz nema financni problemy, to je cely. Nema zadny potreby kupovat si drahy auta, domy atd, takovy veci pro nej proste nemaj hodnotu. Ono uz jen to jeho puvodni povolani ucitel pro soudnyho sloveka o ledascem vypovida... Kazdopadne jsem na nej moc zvedavej, jestli vytrva presne v tom trendu kterej nastolil, drzim mu palce. Jestli o tomhle politikovi nekdo neco vite, rad si poslechnu vas nazorIvan píše:Nikoli, zacit by mel kazdy sam od sebe...BIGPAPA píše:nejhorší je že všichni se mužou posrat z rozkrádání vlády, ale to že se rozkrádá už na urovni obcí nikdo nevidí a to je místo jak by se mělo postupovat Obce - Kraje - celá republika
no jako staci se podivat na predchozi stranku,ayb clovek zjistil, ze s tim zacal sova, kterej to myslel ale prakticky stoprocentne ze srany, dalsi jsi byl ty, z cehoz uz bylo jasne cejtit ze to myslis dost vazne a pak teprv reagoval Kentoya a to zpusobem naprosto adekvatnim tomu tvymuGlobus píše:Kentoyo: nějak jsi opoměl to že jsem s tim nezačal. Mě je celkem u prdele odkud kdo jste a předhazovat vám to nebudu, do tý doby než do mě začnete rejt že jsem z Prahy.
Je zajímavý že ta zášť, averze, nebo nevim jak to chcete nazývat je větší směrem ku Praze, než od Prahy.
pokud si všimneš mého dalšího příspěvku, tak tam jsem napsal, že blbců je všude stejně, jen těch zaslepených je v praze víceGlobus píše:Kentoyo: nějak jsi opoměl to že jsem s tim nezačal. Mě je celkem u prdele odkud kdo jste a předhazovat vám to nebudu, do tý doby než do mě začnete rejt že jsem z Prahy.
Je zajímavý že ta zášť, averze, nebo nevim jak to chcete nazývat je větší směrem ku Praze, než od Prahy.
jo a jen pro pořádek, já 17 listopadu 89 na rozdíl od tebe na náměstí byl a jediná chyba té doby byla, že se uvěřilo že to jde sametově, střílet se mělo, to je můj názor po 23ti letechwesly.TDI píše:já bych tohle téma zavřel, je to o ničem, zakladatel sledoval nevím co, jestli chce revoluci, ať si pronajme stroj času a maže štěrkat klíčema do roku 89
to stejně nikdo nepochopí, že morava prahu živila, doly, ropa, hutě vlastní automobilka, snad kromě uranu a montmorilonitického jílu naleziště všeho a nejúrodnější půda na hané, lepší byla jen na slovensku, doly zavřely, hutě prodaly, tatrovku vytunelovali, škoda slov, ale stejně to nikdo nepochopí a ted to dělit, když už je to zničeno je asi fakt pozděblázen píše:dělit čechy od moravy..dnes nesmysl,kdy každá firma sídlí v praze.. udělat se to mělo po revoluci..kdy morava prahu živila. Morava čechy nikdy nepotřebovala,byl to pro ní parazit,opak ano... od tý doby,co ti lumpi z prahy vše na moravě špatně prodali a nechali zničit,jsme my závislí na těch firmách,které sídlí v praze.
ve všem souhlasím s kentoyou..
v mém odvětví živení si v praze vydělaj o 40% víc... a cihla tam stojí stejně a parcela ve vesnici u prahy taky..takže![]()
westly...zeptám se tě takhle..za kolik hodin má ta tvá 35 čistýho? a nevěřím,že za 150.. a dělat 300h měsíčně..musel bych bejt debil
ber to pozitivne. Vem si, ze takovej typickej clen tuningfora je 19ti letej typek, jehoz priority a zajmy jsou bejt pro svy okoli co nejkrutoprisnejsi a mit nejhustsi auto. Ale je fakt, ze je docela smutny cist tu naprosto dementni nazory lidi, kterejm devatenact bejt nemuze uz podle toho jak dlouho jsou na TF. Kdyz takovy tema zalozis na nejakym webu napriklad s politickou tematikou, urcite uspejes diametralne jinakkentoya píše: ad wesly sledoval jsem jedno, jestli si lidé už zaslouží změnu, a nebo ještě mlátit po tlamách a nechat z nich vyždímat vše až na poslední kapku krve, a jak to tu sleduji, zatím je ždímat, protože ještě mají peněz dost a svobody a demokracie taky, když je jim tahle situace u prdele, to je celé co zakladatel sledoval
jj a polovina v nich sidli dokonce v tom samym baraku, ne-li ve stejny kancelari, par jich znam co tam jsou takyIvan píše: A důvod, proč všechny společnosti sídlí v Praze (ideálně na Praze 1)? Daňová kontrola a její pravděpodobnost...
Jasně, ale jsou typy činností, pro které se sídlo v tzv. office housu prostě nehodí, protože to nepůsobí seriózně. Ale jinak to považuji za vhodný tah.NeviM píše:jj a polovina v nich sidli dokonce v tom samym baraku, ne-li ve stejny kancelari, par jich znam co tam jsou takyIvan píše: A důvod, proč všechny společnosti sídlí v Praze (ideálně na Praze 1)? Daňová kontrola a její pravděpodobnost...zas na druhou stranu o tom taky docela uvazuju, nez cekat, kdy si u nas na vesnici nejakej jouda z financaku vsimne ze mam hezci auto nez on a zacne se po me vozit... tohle se me konkretne nastesti jeste nestalo, ale par podobnejch pripadu od nas z venkova znam, tady maj casu na kontroly vic nez dost...
presne z toho duvodu o tom zatim jen uvazuju, tezko rict, co se vyplati nakonec vic... Jako v pripade nepratelskejch vztahu se svym financakem se urcite vyplati radsi odradit par klientu pochybnym sidlem, si myslim, teda aspon v mym pripade..Ivan píše: Jasně, ale jsou typy činností, pro které se sídlo v tzv. office housu prostě nehodí, protože to nepůsobí seriózně. Ale jinak to považuji za vhodný tah.
tu diskuzi osamostanit moravu započal sovaIvan píše:Vaše starosti na moji hlavu, pánové. Vždy jedna část země je na tom ekonomicky lépe než druhá, ale to ještě není důvod zemi rozdělovat... Navíc každé hlavní město má v daném státě výsadní postavení (jako extrém se podívejte třeba na Island, kde je v hlavním městě 70% všech obyvatel), ale to je snad přirozené, ne?
A důvod, proč všechny společnosti sídlí v Praze (ideálně na Praze 1)? Daňová kontrola a její pravděpodobnost...
Běžte si raději ven zaběhat
A koukal jsi třeba kolik stojí v Praze klasickej 2+1 v novostavbě a kolik stojí v Ostravě ? To samý pronájem.blázen píše: v mém odvětví živení si v praze vydělaj o 40% víc... a cihla tam stojí stejně a parcela ve vesnici u prahy taky..takže![]()
ses snad kurva z Prahy a ne z Teplic, kde neumej sklonovat privlastnovaci zajmena (coz jsem dodnes nepochopil) a vsechny pouzivaj jen ve strednim rode, tak se to nauc vole a netahej tyhle dementni moresy do strednich cech, staci mi kroutit hlavou pri cteni severocechu, kterejch je tu vic nez dostTrhyy píše: A řekl bych že rallikovo příspěvek byl těžce ironickej