17 listopad

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Re: 17 listopad

Příspěvek od crocjirka »

:D :D ty diskuze o platech me vzdy dostavaj... a energie jako plyn a elektrinu dostavame zadarmo jako benefit, ze jsme z prahy :D :D :D ja nevim jak vy, ale nemit v praze kamarady a rodinu, tak klidne tahnu treba do ostravy za praci... a je mi to jedno.. a treba si i vydelam vic nez v praze :D
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

tak moja ma 23 let a v Ov si vydělá přes 35.OOO měsíčně (strojař-konstrukér) :lol: , pry je.e celou prahu :D , takže i tady se dá vydělat, práce je tu dost, ale musíš být strojař :wink:

kentoya

Příspěvek od kentoya »

já bych do prahy nešel, a taky nechápu, proč každej hledí na platy, je pravda že na moravě je stejně draho jak v praze, je pravda že průměrné platy jsou rozdílné, ale blbost lidí je stejná jak tady tak v praze, jen v praze je více zabedněných a nemyslím to ve zlém, ti zabednění tam jsou proto, že mají trošku lepší životní poměry, než v chudých krajích, proto se více lidí začíná ozývat z chudších lokalit než ze samostatné prahy, ale ani tohle není až tak zcela pravda, protože v praze žije desetina populace a pokud napočítáte v diskuzích z 10ti příspěvků od 10 ti přispěvovatelů s názorem že je něco špatně, většinou tam ten jeden pražák je, ovšem když vezmeme 12 příspěvků celkem, tak je tam 9 z chudších oblastí, 1 pražák se stejným postojem, ale dva pražáci, co zežrali kybl zeleniny a myslí si že tento stav je jediný a dobrý, a že žijeme v demokracii, takže problém je spíše v tom že sytý hladovému nevěří, ale blbců je stejně všude
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Beaver

Příspěvek od Beaver »

rallik píše:Ano, v Praze berou všichni min. pade čistýho a například ceny bytů jsou taky naprosto stejný jako na Moravě.
Jo chlapce, tak si porovnej ceny v Praze a v Brne a budes mozna prekvapenej.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

rallik píše:Ano, v Praze berou všichni min. pade čistýho a například ceny bytů jsou taky naprosto stejný jako na Moravě.
Nerad Ti beru iluze, ale nemáš pravdu.

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Ivan píše:
BIGPAPA píše:nejhorší je že všichni se mužou posrat z rozkrádání vlády, ale to že se rozkrádá už na urovni obcí nikdo nevidí a to je místo jak by se mělo postupovat Obce - Kraje - celá republika
Nikoli, zacit by mel kazdy sam od sebe...
tak podle me ma Ivan pravdu stoprocentni, ale BIGAPAPA tentokrat taky trefil docela hrebicek na hlavicku. Nemyslim si, ze by situaci vyresilo jen vyreseni komunalni politiky, to se samozrejme musi zmenit vechno, ale pravda je, ze i na ty urovni komunalni, toho muze clovek zmenit opravdu hodne. Narozdil od kecani v hospode. Takovej krasnej priklad prakticky dokonalyho politika je pro me Vít Rakušan, starosta Kolína. Je to muj bejvalej ucitel, coz na jednu stranu znamena, ze ho znam dost osobne. Na druhou stranu je mi jasny, ze ti dementi, ktery podle hovna hned neomylne poznaj ktera prdel ho vysrala, aniz by zjistovali dalsi informace, tuhle informaci pochopej jako automatickou diskreditaci toho jakej mam na toho cloveka nazor. Takze pokud nekdo o nem neco uz slysel, nebo cetl, tak mi urcite da za pravdu, ze presne takovy politiky potrebujem. Dementi s predsudkama dal ani nectete a jestli jo, tak hlavne neragujte, nejsem na to zvedavej. A vy rozumnejsi vezte, ze zasadni plus tohohle cloveka je jeho zebricek zivostnich hodnot. Hlavne to, ze penize pro nej osobne nic vyraznyho neznamenaj a nema nejmensi potrebu je hromadit, protoze proste nema nazor, ze mu nejak dokazou zprijemnit zivot. Proste mu staci bohate kdyz nema financni problemy, to je cely. Nema zadny potreby kupovat si drahy auta, domy atd, takovy veci pro nej proste nemaj hodnotu. Ono uz jen to jeho puvodni povolani ucitel pro soudnyho sloveka o ledascem vypovida... Kazdopadne jsem na nej moc zvedavej, jestli vytrva presne v tom trendu kterej nastolil, drzim mu palce. Jestli o tomhle politikovi nekdo neco vite, rad si poslechnu vas nazor ;)
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

jeste upozorneni, pokud byste nekdo neco cetli o tom Rakusanovi, nejspis vam vetsina jeho slov prijde jako pupulisticky kecy a snaha zalibit se obcanovi, kdy se neboji uprimne rict svuj nazor na politiky typu Rath (myslim jeste daleko pred jeho "problemem" i v dobe, kdy byl Rakusanuv nadrizeny, se do nej Rakusan nebal oprit a nazvat veci pravymi jmeny) ale kdyz zacnete patrat po hmatatelnejch vysledkach toho, co uz dokazal za svoji kratouckou politickou karieru zmenit k lepsimu, zjistite, ze na rozdil od ostatnich, to od tohodle cloveka nejsou populisticky kecy, ale veci podlozene jeho skutky a ze opravdu mnohem vic maka nez keca 8)

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Kentoyo: nějak jsi opoměl to že jsem s tim nezačal. Mě je celkem u prdele odkud kdo jste a předhazovat vám to nebudu, do tý doby než do mě začnete rejt že jsem z Prahy.
Je zajímavý že ta zášť, averze, nebo nevim jak to chcete nazývat je větší směrem ku Praze, než od Prahy.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Globus píše:Kentoyo: nějak jsi opoměl to že jsem s tim nezačal. Mě je celkem u prdele odkud kdo jste a předhazovat vám to nebudu, do tý doby než do mě začnete rejt že jsem z Prahy.
Je zajímavý že ta zášť, averze, nebo nevim jak to chcete nazývat je větší směrem ku Praze, než od Prahy.
no jako staci se podivat na predchozi stranku,ayb clovek zjistil, ze s tim zacal sova, kterej to myslel ale prakticky stoprocentne ze srany, dalsi jsi byl ty, z cehoz uz bylo jasne cejtit ze to myslis dost vazne a pak teprv reagoval Kentoya a to zpusobem naprosto adekvatnim tomu tvymu ;) Jinak v tyhle vecny picovine samozrejme nemaj pravdu ani vydlaci ani prazaci, kazdej ma neco, nechapu jak nekdo muze myslet vazne nejaky globalni srovnavani mestaku vs. venkovanu.

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

já bych tohle téma zavřel, je to o ničem, zakladatel sledoval nevím co, jestli chce revoluci, ať si pronajme stroj času a maže štěrkat klíčema do roku 89 :lol:

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Globus píše:Kentoyo: nějak jsi opoměl to že jsem s tim nezačal. Mě je celkem u prdele odkud kdo jste a předhazovat vám to nebudu, do tý doby než do mě začnete rejt že jsem z Prahy.
pokud si všimneš mého dalšího příspěvku, tak tam jsem napsal, že blbců je všude stejně, jen těch zaslepených je v praze více
a ted upřímně bez urážek zatím mám na tebe názor že nevidíš co se tu děje (nemyslím na foru)
a že se ani nesnažíš pochopit fakta
jen je ti jasné že se krade

a jinak sova napsal jen kam to pánové z prahy dopracovali nebo tak nějak, a ty jsi začal s debilama, kdybych u tebe neviděl debila, nepustil bych se do blbečků, domnívám se že moje reakce byla zcela adekvátní tvému spamu

ad wesly sledoval jsem jedno, jestli si lidé už zaslouží změnu, a nebo ještě mlátit po tlamách a nechat z nich vyždímat vše až na poslední kapku krve, a jak to tu sleduji, zatím je ždímat, protože ještě mají peněz dost a svobody a demokracie taky, když je jim tahle situace u prdele, to je celé co zakladatel sledoval
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

kentoya

Příspěvek od kentoya »

wesly.TDI píše:já bych tohle téma zavřel, je to o ničem, zakladatel sledoval nevím co, jestli chce revoluci, ať si pronajme stroj času a maže štěrkat klíčema do roku 89 :lol:
jo a jen pro pořádek, já 17 listopadu 89 na rozdíl od tebe na náměstí byl a jediná chyba té doby byla, že se uvěřilo že to jde sametově, střílet se mělo, to je můj názor po 23ti letech

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

To s těma debilama máte vysvětlený v dotyčnym postu.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

dělit čechy od moravy..dnes nesmysl,kdy každá firma sídlí v praze.. udělat se to mělo po revoluci..kdy morava prahu živila. Morava čechy nikdy nepotřebovala,byl to pro ní parazit,opak ano... od tý doby,co ti lumpi z prahy vše na moravě špatně prodali a nechali zničit,jsme my závislí na těch firmách,které sídlí v praze.

ve všem souhlasím s kentoyou..

v mém odvětví živení si v praze vydělaj o 40% víc... a cihla tam stojí stejně a parcela ve vesnici u prahy taky..takže :x

westly...zeptám se tě takhle..za kolik hodin má ta tvá 35 čistýho? a nevěřím,že za 150.. a dělat 300h měsíčně..musel bych bejt debil
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

kentoya

Příspěvek od kentoya »

blázen píše:dělit čechy od moravy..dnes nesmysl,kdy každá firma sídlí v praze.. udělat se to mělo po revoluci..kdy morava prahu živila. Morava čechy nikdy nepotřebovala,byl to pro ní parazit,opak ano... od tý doby,co ti lumpi z prahy vše na moravě špatně prodali a nechali zničit,jsme my závislí na těch firmách,které sídlí v praze.

ve všem souhlasím s kentoyou..

v mém odvětví živení si v praze vydělaj o 40% víc... a cihla tam stojí stejně a parcela ve vesnici u prahy taky..takže :x

westly...zeptám se tě takhle..za kolik hodin má ta tvá 35 čistýho? a nevěřím,že za 150.. a dělat 300h měsíčně..musel bych bejt debil
to stejně nikdo nepochopí, že morava prahu živila, doly, ropa, hutě vlastní automobilka, snad kromě uranu a montmorilonitického jílu naleziště všeho a nejúrodnější půda na hané, lepší byla jen na slovensku, doly zavřely, hutě prodaly, tatrovku vytunelovali, škoda slov, ale stejně to nikdo nepochopí a ted to dělit, když už je to zničeno je asi fakt pozdě

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

moravu prodat slovákům 8) zase by se jednou měl líp jak češi :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Vaše starosti na moji hlavu, pánové. Vždy jedna část země je na tom ekonomicky lépe než druhá, ale to ještě není důvod zemi rozdělovat... Navíc každé hlavní město má v daném státě výsadní postavení (jako extrém se podívejte třeba na Island, kde je v hlavním městě 70% všech obyvatel), ale to je snad přirozené, ne?

A důvod, proč všechny společnosti sídlí v Praze (ideálně na Praze 1)? Daňová kontrola a její pravděpodobnost...

Běžte si raději ven zaběhat :D

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

kentoya píše: ad wesly sledoval jsem jedno, jestli si lidé už zaslouží změnu, a nebo ještě mlátit po tlamách a nechat z nich vyždímat vše až na poslední kapku krve, a jak to tu sleduji, zatím je ždímat, protože ještě mají peněz dost a svobody a demokracie taky, když je jim tahle situace u prdele, to je celé co zakladatel sledoval
ber to pozitivne. Vem si, ze takovej typickej clen tuningfora je 19ti letej typek, jehoz priority a zajmy jsou bejt pro svy okoli co nejkrutoprisnejsi a mit nejhustsi auto. Ale je fakt, ze je docela smutny cist tu naprosto dementni nazory lidi, kterejm devatenact bejt nemuze uz podle toho jak dlouho jsou na TF. Kdyz takovy tema zalozis na nejakym webu napriklad s politickou tematikou, urcite uspejes diametralne jinak :wink: Jak jsem Ti psal, zas tak extremne hrozny, jako to vypada tady v tom topicu, to celkove s naivitou lidi neni, fakt se zacinaj probouzet. Dalsi vec je, ze si to tu treba aspon par lidi mohlo precist a neco jim to mohlo dat, jenom Ti tu ty lidi proste nenapisou, ze o tomhle nikdy nepremejsleli a ze o tom zacnou premejslet. Nejakej pozitivni smysl tohle tema stoprocentne ma 8)

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Ivan píše: A důvod, proč všechny společnosti sídlí v Praze (ideálně na Praze 1)? Daňová kontrola a její pravděpodobnost...
jj a polovina v nich sidli dokonce v tom samym baraku, ne-li ve stejny kancelari, par jich znam co tam jsou taky :lol: zas na druhou stranu o tom taky docela uvazuju, nez cekat, kdy si u nas na vesnici nejakej jouda z financaku vsimne ze mam hezci auto nez on a zacne se po me vozit... tohle se me konkretne nastesti jeste nestalo, ale par podobnejch pripadu od nas z venkova znam, tady maj casu na kontroly vic nez dost...

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

NeviM píše:
Ivan píše: A důvod, proč všechny společnosti sídlí v Praze (ideálně na Praze 1)? Daňová kontrola a její pravděpodobnost...
jj a polovina v nich sidli dokonce v tom samym baraku, ne-li ve stejny kancelari, par jich znam co tam jsou taky :lol: zas na druhou stranu o tom taky docela uvazuju, nez cekat, kdy si u nas na vesnici nejakej jouda z financaku vsimne ze mam hezci auto nez on a zacne se po me vozit... tohle se me konkretne nastesti jeste nestalo, ale par podobnejch pripadu od nas z venkova znam, tady maj casu na kontroly vic nez dost...
Jasně, ale jsou typy činností, pro které se sídlo v tzv. office housu prostě nehodí, protože to nepůsobí seriózně. Ale jinak to považuji za vhodný tah.

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Ivan píše: Jasně, ale jsou typy činností, pro které se sídlo v tzv. office housu prostě nehodí, protože to nepůsobí seriózně. Ale jinak to považuji za vhodný tah.
presne z toho duvodu o tom zatim jen uvazuju, tezko rict, co se vyplati nakonec vic... Jako v pripade nepratelskejch vztahu se svym financakem se urcite vyplati radsi odradit par klientu pochybnym sidlem, si myslim, teda aspon v mym pripade..

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Ivan píše:Vaše starosti na moji hlavu, pánové. Vždy jedna část země je na tom ekonomicky lépe než druhá, ale to ještě není důvod zemi rozdělovat... Navíc každé hlavní město má v daném státě výsadní postavení (jako extrém se podívejte třeba na Island, kde je v hlavním městě 70% všech obyvatel), ale to je snad přirozené, ne?

A důvod, proč všechny společnosti sídlí v Praze (ideálně na Praze 1)? Daňová kontrola a její pravděpodobnost...

Běžte si raději ven zaběhat :D
tu diskuzi osamostanit moravu započal sova
já se jen vyjádřil, že ted už je pozdě, a nemám pocit že by to byla nějaká má starost

mě spíše zaráží, jak se všichni naváží do okamury, ne že bych ho žral se vším všudy, ale podívejme se na jednu maličkost a tou je budoucnost, okamura momentálně rozdmýchává obrovskej ohen, a za dva roky máme parlamentní volby, a pokud ty llidi nezklame, a za dva roky párkrát vleze do televize, národe český povstan, zásluhou těchto stran se dočkáme lepších zítřků a ted je vyjmenuje, tak ty parlamentní volby by mohly znamenat konec této pseudodemokracie, a v podstatě nic jiného od okamury neočekávám a v podstatě tohle je hlavní bod, proč jsem ho zařadil mezi možné kandidáty, i když není můj favorit, ale fakt si myslím, že pokud není zkorumpovanej, tak pohne národem

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

blázen píše: v mém odvětví živení si v praze vydělaj o 40% víc... a cihla tam stojí stejně a parcela ve vesnici u prahy taky..takže :x
A koukal jsi třeba kolik stojí v Praze klasickej 2+1 v novostavbě a kolik stojí v Ostravě ? To samý pronájem.
Sice hezký že je v Praze o něco větší plat než v OV apod., ale prostě ten nájem a celkově cena bydlení tu je vyšší ať se to někomu líbí, nebo ne :wink:
A řekl bych že rallikovo příspěvek byl těžce ironickej :D
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Sova

Příspěvek od Sova »

nezačal...nemluvil jsem o osamostatnění, ale o zemském uspořádání, zemské samosprávě, zemském sněmu...tak jak to bylo před rokem 1948 respektive 1918 (sněm)

Já sem o odtrhnutí nemluvil...

No je pravda, že moc nám toho na Moravě životaschopného nezbylo...nicméně to tu bylo, případně je stále , ale rozprodané, nebo živořící...

Namátkou Baťa, Tatra Kopřivnice, Vítkovice alias ocelové srdce republiky, dále takový Wikov z Prostějova /velmi silný podnik jak ve výrobě zemědelských strojů, tak i automobilů/ dále pak Zbrojovka Brno /zbraně, auta/
Našlo by se toho více...hlavně Tatra a Baťa by "stačily" to byly podniky s obrovským, i světovým potenciálem co se týče globálního trhu...pokud mužu použít slovo globální v tomto historickém období

Morava byla hlavně zemědělství že :wink: Vídíme jak ti rakouští sedláci sice dřou (dřou maďaři, jugoši a češi za ně dneska :lol: )ale na toho novýho Passata, případně Golfa vždycky mají...a taky se nají nez aby chodili kupovat sračky do lídlu ...nadnaseně řečeno

Haná to byl dřív nejbohatší Moravan. Samej sedlák, bohatství...plný sýpky...Olomouc byla v historii centrem Moravy...
Co je dnes Olomoucký kraj? Je to kraj s nejnižší životní urovní v republice...

Kde je Moravské zemědelství? Není třeba odpovídat...

Celou dobu se to prostě řídilo všechno z Práglu...

Takže mám právo mít tento názor...

Horší je že lidé na Moravě mají vymytý palice za těch XXX let...

Skot by nikdy neřekl že je Angličan, nicměně člověk který se narodil na Moravě ti řekne že je Čech...bohužel je to brainwash...protože je to puvodně Moravan...
...do roku 1948 to byla země Moravsko-Slezská
Naposledy upravil(a) Sova dne 14 lis 2012 01:04, celkem upraveno 2 x.
Cléon & Fonte

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Sovo, tak já jako jeden rodilý Moravák s vymytou palicí si myslím, že v Tvém dlouhém příspěvku bych marně hledal něco inteligentního, ale Tvůj názor Ti neberu.

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Praha je satan cernej, chlupatej! :lol: zacinam se naramne bavit :D

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Trhyy píše: A řekl bych že rallikovo příspěvek byl těžce ironickej :D
ses snad kurva z Prahy a ne z Teplic, kde neumej sklonovat privlastnovaci zajmena (coz jsem dodnes nepochopil) a vsechny pouzivaj jen ve strednim rode, tak se to nauc vole a netahej tyhle dementni moresy do strednich cech, staci mi kroutit hlavou pri cteni severocechu, kterejch je tu vic nez dost :lol:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Sova

Příspěvek od Sova »

nechci rozdmýchavat žádné ohně...mám rád jak lidí z čech, tak z moravy i slezska...
nicméně znám i historii a od toho se odvijí i mé názory na náš stát...

Jamkmile vyhrála Kvitová Wimbledon, byla to hned česká lvice která pokořila all england club
pokud mám být separatisticky radikálně rýpalský, tak jen dodám že Kvitová pochází z Fulneku...
Na co teda máme ty orlice ve znaku?? (na hovno asi...fotbalisti to už "pochopili" :roll: )

jakmile je to good a je to z Moravy...tak je to automaticky např. Česká Lvice Kvitová
ale pokud je to špatný tak to už český není...je to Moravská likérka :lol:
Morava jako zem neexistuje, lidé na Moravě se považují za čechy, Moravský národ neexistuje...
Ta proč je to Moravská likérka? :lol:

Proč není česká? :lol:
Proč neřeknou Česká likérka na Moravě
?
Seru na to...boj s větrnými mlýny...
Ivane, ty jsi ten poslední s kým bych se tu chtěl přít...
hezký den
Cléon & Fonte

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

no nic, i když to s tématem zdánlivě nesouvisí.... Kdo ma rád UFO, kruhy v obilý a takový podobný píčoviny? tak čumte na tohle... A vy co nemate radi ufo ani obili, tak cumte taky, jestli jste jeste nevideli. Zaručuju, že se bude líbit a každýmu to něco dá (každýmu podle zásluh) http://uloz.to/x4V9x94/2012-mayska-pror ... 88-net-avi

Odpovědět

Zpět na „Pokec“