Čerpadlo je ok - nafta byla natlačená všude a jeho jednotka komunikuje a nevykazuje žádnou chybu...
Čidlo teploty udělá takovejhle bordel??
Váha vzduchu se mi nezdá, ale můžu to zkusit...
Co dál??
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
přihlaš se na Astra G forum tam jsou větší borci na zafiry
a co se týče čidla teploty tak mě to dělalo, že auto nejdřív chytlo na 3 hrnky a než se rozeběhlo tak se skoro udusilo, pěkně vyskočila spotřeba protože jednotka si myslela, že je auto pořád studený
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Lidi kdo umíte shánět díly. Sháním pro tátu na merivu 2004 1,7cdti 74kw vnitřní prachovku na pravou poloosu. Nikdy v náhradách jí kámoš nesehnal a za origo opláckou dávat 1300? To se nám fakt moc nechce Umíte někdo splašit???
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
zkusím vám nastínit můj problém.. měl jsem Astru 2.0 16V C20XE M2.5.. jednoho dne jsem ji nenastartoval.. měnilo se všechno možné.. nic nepomohlo, jednou chytla.. měla volnoběh 3tis.. kuřilo to jak sviňa.. vypnul jsem to a už zase nic.. nakonec to dopadlo tak, že jsem ten motor dal do jiné karoserie s elektronikou M2.8 a motor chytnul na první brnknutí.. pak jsem si ten motor i s tou elektronikou dal do té bílé.. ale vzhledem k tomu, že mi odešly 2 zapalovací moduly, jsem se rozhodl ten motor dát do originálu na M2.5 elektroniku.. tudiž vrátit rozdělovač.. po 4 dnech čarování jsem to stejně nakonec nerozchodil.. stejný scénář jako v původní karoserii.. při startu neháže jiskru.. musím šlapat po plynu, pak to záhadně chytne a běží chviličku na nepravidelný chod, než se to přechlastá a zdechne.. podotýkám že elektronika je úplně z jiného auta.. a díly jako váha, rozdělovač a jednotky jsme měnili ještě z Kadetta.. nic, pořád stejný problém.. může mi tohle někdo vysvětlit??? Tak já zas vemu.. přehodím to zpět na M2.8, koupím nový modul zapalování a bude to lítat jak je*lé
ta je právě z té červenobíle astry co jsem tu ukazoval.. normálně to nedávno jezdilo to mi říkej, že jsem měl dva špatné svazky.. a dělalo to úplně stejnou chybu
akurat keby si sa bol skorej ozval..
tak zapalovaci modul ide napasovat z Daewoo ...
takmer Plug'n'Play.. ..
prepinuje sa jeden konektor... a frcii to....
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
keby len potenciometer...
cidlo teploty moze byt ine... (pri nizkych teplotach to je kur\/a rozdiel)
a vlastne sme sa onehda s pet007 pri nastavovani VEMSu zhodli, ze aj cidla na kluke su "trosku" ine...
(jak som tak pidil ,ze preco, tak je to rozdielna konstrukcia vo vnutry)
v kazdom pripade, viem jak tam napasovat iny modul, ktory nema taku poruchovost....(a je za facku)
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
bloky by měly být stejný ,měl bych ale strach,že se potkají ventily XEčka s písty SZtka, XE by mělo mít na pístech prolisy kvůli ventilům. zkus to a uvidíš
Děkuju vám. U mirase jsem se trochu informoval. Ještě je tam pár neznámých(rozvody, mazací kanálek), tak uvidím, jestli mi s tím někdo neporadí. Zrovna takové možnosti nemám, abych si to jen tak vyzkoušel
našel jsem nějaký ten obrázek ohledně té hlavy(strašná kvalita,ale nic lepšího jsem nenašel),dosedací plochy vypadají stejně,ty menší vodní kanály v hlavě bych nějak neřešil,... na obrázcích jsou vyznačené ty mazací kanálky(červeně). na XE je vidět mazací kanálek,který vede k šroubu pro utažení hlavy,olej proudí právě kolem tohoto šroubu,kde je udělaný kanálek pro rozvod oleje do hlavy. jen se musí profrézovat ,jak psal Juraj (žlutá šipka)
Hoši má cenu se o tom vůbec dál bavit?? Než do bloku dávát písty z jiného motoru, frézovat kanálek na hlavě a vymýšlet další šílenosti tak, aby to bylo vůbec dobré.. tak bych ten X16XE tam dal raději celý