neviem co vam na tejto teme a pytajucom sa.. je take zabavne...
ja osobne som mal na skringu par vyletov do strku, kym som sa naucil zvladnut smyk, a ostat stat na asfalte...
a hooodne dlho mi trvalo kym som prisiel na to, ako to moje auto udrzat v smyku v zatacke..
takze mne to tu az take zabavne nepride...
sam neviem presne popisat, kedy jak pracovat z plynom, ako a kolko tocit volantom a pod.
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
Člověk co má auto schopný driftu, umí alespoň rámcově řídit, se neptá na TF, jak se to dělá, nýbrž sedne do toho auta a zkouší...tudiž sklidit takový úspěch, jak pan tazatel, je celkem logické...
Jinak další video pro inspiraci Tak se dělá!!!!!!!
Jestli má tazetel nějaký malí auto s malím obsahem i výkonem vzádu nefunkční bubny, tak mu to asi moc do driftu nepude. Chtěl by se zklouznout tak se ptá ale proč se nezeptat.
Mě bylo řečeno že mam se jéct na letiště a snažit se auto rozhodit a rázoven i srovnat alespon tě to potom nepřekvapí
To sice né ale bokem se s ní dá taky něco najezdit, ne že ne. A i to může bejt prdel. S ručkou není problém jet bokem to samý jako se zadokolkou jakkoliv dlouho to v tom boku udržet, když je dostatek krouťáku oproti adhezi.
Ale se zadokolkou nebo čtyřkolkou (s dobrym poměrem předek/zadek) je to větší prdel a dá se s nima driftovat i bez uvozovek, o tom žádná.
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
to jo no ale na snehu klouze o obycejne kolo
ja jsem ted byl ale misty uz to je jen na 4x4 protoze je pod snehem led a to uz moje slaba zadokolka nema podtrebnou adhezi, takze to vypado fakt trapne
ale na slinici kde to bylo ujezdene to byla uz pak jina pohadka:)
xciba píše:to jo no ale na snehu klouze o obycejne kolo
ja jsem ted byl ale misty uz to je jen na 4x4 protoze je pod snehem led a to uz moje slaba zadokolka nema podtrebnou adhezi, takze to vypado fakt trapne
ale na slinici kde to bylo ujezdene to byla uz pak jina pohadka:)
všechno klouže všude, je to jen otázka rychlosti a dalších detailů
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Stemelividět deneska jak napat snich ti powrslajty a drifety na Tocni, hééén tssss!!! Heenn tssss!!! A to sou sracki ze se neda dryftovat s predkolym autem ste me mely vdet jak sem to tam rval bokem do zatacek pyco... vi tady stejnem banda ubohech amateru co nevedi o autech ani bobek! Proste na drifety je potreba poradne sestelovat rucku a cim delsi tim lepsi!!!!
NeviM píše:...S ručkou není problém jet bokem to samý jako se zadokolkou jakkoliv dlouho to v tom boku udržet, když je dostatek krouťáku oproti adhezi...
Vyborne, tak to se zkus tocit kolem sloupu s FWD furt dokola. Schvalne jestli to udrzis "jakkoliv dlouho".
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Kein píše:Světová měna nemůže ani teoreticky fungovat líp. viz R. Mundell a jeho teorie optimálních měnových oblastí
No to ja si taky myslim, tu teorii neznam, ale už jen z důvodu markantních rozdilů produkce všeho, v různejch oblastech, to fungovat prostě nemůže. Jenže když vidim ten vývoj, tak se obávám, že většina lidí bude nakonec jinýho názoru a ještě ráda tu měnu, potažmo vládu a její diktaturu přijme ve vidině spásy, jako řešení všeho a přesně na to oni hrajou
Hlavně se dost obávám realizace 3. světový, jako vrcholnýho argumentu.
jak rekla Padme v Epizode 3. "Tak takhle umira demokracie.....za bourliveho potlesku"
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook