Na rovinkách ho poklepeš ale na okreskách si myslim že bys neměl moc šancí...Lukin_GSi píše:http://www.youtube.com/watch?v=cHVk88Etx7k
http://www.youtube.com/watch?v=umEPyYevRVw" onclick="window.open(this.href);return false;
hm, tak mám zas po náladě.. ani pan péžo mi ji nezvedne![]()
..:Oplí pokec:..
Re: ..:Oplí pokec:..
Astra F 1,6Si 74kW
NEW Astra G Caravan 2,0 DI ROPA POWER
NEW Astra G Caravan 2,0 DI ROPA POWER

chlapy hlavně kadeťáci potřebuju všechny dveře na kaďoura nejlépe z 5dvířka za dobře
nejlépe za lahvinku stejně ten odpad nemá žádnou cenu, potřebuju z každých dveří uříznout určitou část zbytek si můžete nechat
plus můžete mi někdo změřit jak jsou na tom dveře šířkově děkuji napadla mě další volovina 

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Lukine, tak tady je to žluté GSi. Vypadá to, že je dotažené od sousedů. Z dálky teda vypadala lépe
jen mi přijde, že moc nejezdí, naposled totiž stálo taky na tomto místě. Kdyby třeba byla na prodej za dobrou cenu...
Jinak mi přijde, že ani nějak není rezavé.

zajímavé no.. ale ta barva vypadá tragicky 

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
žlutá je dobrá

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Nejtragičtější jsou ty zadní světla, zrcátka a volant
Mně ta žlutá nepřijde tak hrozná, viděl jsem i horší zjevy. Mu asi dám za stěrač lístek, co s tím má v plánu...

Mně ta žlutá nepřijde tak hrozná, viděl jsem i horší zjevy. Mu asi dám za stěrač lístek, co s tím má v plánu...

- petanek192
Zluta je dobra jen kdyby ji lukin mel
Pecka jsou ty dobove hadry na snure

Pecka jsou ty dobove hadry na snure

Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
ne, nelíbí se mi proto, že žluté GSi ani nebylo

C20XE inside
C20XE inside

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
chlapi neviete nahodou zcoho su tie disky ?
Irmscher 'Speedline' 15''
http://www.vauxhallownersnetwork.co.uk/ ... 00.277319/" onclick="window.open(this.href);return false;
doniesol som tigru na dieli a boli nanej tie iste co v odkaze akurat 7J
Irmscher 'Speedline' 15''
http://www.vauxhallownersnetwork.co.uk/ ... 00.277319/" onclick="window.open(this.href);return false;
doniesol som tigru na dieli a boli nanej tie iste co v odkaze akurat 7J
Tyto Irmscher speedline se dával především na Kadetta E Irmscher
EDIT obrázku pro Vélkého Tátu

EDIT obrázku pro Vélkého Tátu

Naposledy upravil(a) Lukin_GSi dne 24 pro 2012 11:39, celkem upraveno 1 x.
C20XE inside
C20XE inside
nic není vidět 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Tak otevři oči
Já vidím vše.
Jinak všem přeju hezké Vánoce

Jinak všem přeju hezké Vánoce

stejně nic nevidim

a super chlapci dakujem
skoda len ze uz ich dakto zohavil budem ich musel dat lakovat
skoda len ze uz ich dakto zohavil budem ich musel dat lakovat
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
ze je tam urcita podoba? tvare, ne charakteru.
http://www.novinky.cz/domaci/289824-uda ... estii.html" onclick="window.open(this.href);return false;

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

Mě tak napadlo, je normální, že se mi tlumič vytáhne tak, že kolo je stále na zemi, ale auto padá z heveru?
Na doma jsem koupil hever na kolečkách, ale jestliže píchnu, tak to kolo nevyměním na klasickém heveru
Na doma jsem koupil hever na kolečkách, ale jestliže píchnu, tak to kolo nevyměním na klasickém heveru

maš to rozbitý

na co u Corsy hever?
to je jako miz hever u cinque 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Asi ty zadní tlumiče koupím nové časem. Jedná se o starší sérii Koni Sport, nová série už třeba bude lepší
Juraj: Corsa je skoro 2x tak těžká
Nevím, kolik může mít, 900kg?

Juraj: Corsa je skoro 2x tak těžká

Netušíte náhodou, z kterého auto může být ten brzdič? Kotouč by měl být 284mm, tak mě napadá z Calibry Turbo, jen mi přijde dost placatý. Ovšem brzdič jsem v reálu neviděl 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Calibra V6 nebo turbo, starší model brzd.... novější mají pak 288 mm. Jen nevim, kde vzal čtyřdírové 284 mm kotouče, tyhle brzdiče se dávají na ty 280 mm.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Co vím, tak není první, co používá brzdiče z Calibry Turbo. Kolega na CC je bude taky dávat na Corsu. Čtyřdírové asi existují, nevím, jestli se dají sehnat u nás, ale už jsem jich pár viděl.
Edit: Tak k sehnání jsou, jen ne u nás. Buď se dají koupit v Holandsku u MATHIJSSEN-TECHNICS, což je firma, co prodává spoustu věcí na Opely a mimojiné mají i kotouč 4x100 za 6000Kč. Případně přes ebay, tam vychází na 5000Kč.
Edit2: Nedal by se použít kotouč z Merivy? Ta 4x100 280mm kotouč má a tam je ta cena přijatelnější.
Calibra Turbo 4x100 MTech

Mimochodem, tohle by měl být taky brzdič z Turba, ale přijde mi celkem malý

Edit: Tak k sehnání jsou, jen ne u nás. Buď se dají koupit v Holandsku u MATHIJSSEN-TECHNICS, což je firma, co prodává spoustu věcí na Opely a mimojiné mají i kotouč 4x100 za 6000Kč. Případně přes ebay, tam vychází na 5000Kč.
Edit2: Nedal by se použít kotouč z Merivy? Ta 4x100 280mm kotouč má a tam je ta cena přijatelnější.
Calibra Turbo 4x100 MTech

Mimochodem, tohle by měl být taky brzdič z Turba, ale přijde mi celkem malý

Gooder> kotouče z Merivy, můžeš vidět v projektu mojí Astry.. psal jsem to i tady do "Tunynku"
Jinak kotouče 284/288 4*100 se dají bez problémů sehnat třeba na ebayi 

C20XE inside
C20XE inside
Na Německém ebayi jsem je našel, ale přijdou mi docela drahé oproti těm z Merivy. Sám ani nevím, jestli to dělat, to bych musel sehnat 15" zimáky a mít na tom pneu 195/50 a nevím, jak by si to rozumělo se silnicí v zimě.
Co to je? 

opel enigma
http://www.youtube.com/watch?v=BBllPkntuws" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=BBllPkntuws" onclick="window.open(this.href);return false;

Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
jde to nechat zapsat i u nás ?Lukin_GSi píše:Od jednoho slovenského kolegykoupil ji tady od nás z čech.. je to dovoz z DE, v papírech má C20LET
Opel Astra F C20XE