BIGPAPA píše:už je to jedno.... tady každej trpí těžkou paranoiou, že chci jen flejmovat

ale nedostal jsem jasnou odpověď proč jsou ty auta považovaný za super užasný
buď všichni trpěj paranojou nebo jí má ten jeden člověk, ale nechce si to přiznat, těžko říct
BIGPAPA píše:
už nazev tématu napovídá proč koncern vyrábí tak užasný auta, že jsou pro každého vzorem a strašně je touží mít tak proč se tu nenapíše z jakýho duvodu jste je zvolili a koupili si je?
ukaž mi spolehlivou dodávku od Opelu, která má tažný na 2 tuny, klimu, je schopá jet po dálnice tempomatově 150, má dostupný díly a vydrží? Kopie Renault - Movano nebo Vivaro? Řekl sem snad jasně spolehlivý a cenově dostupný díly, né nový čerpadlo za 40litrů a repas za 25
Aha, ono takový neexistuje, tak to sem asi fanatik do VW
BIGPAPA píše:no kdyby si to lidi nemysleli tak si je nekoupí a natož ojetiny s buhvijakým nájezdem se sice velkou zustatkovou hodnotou,ale ta realná hodnota je daleko jinde
Ano, radši zaplatim 200tis. za 11let starou dodávku, ale furt lepší, když pořád jezdí a chce běžnej servis než Vivaro, který bude stát každej měsíc, zaplatim 6x odtah do roka a shánět po okolí, kdo mi to napíchne a určí jasnou závadu, né styl pokus-omyl, jak se to děje v autorizáku, na to prachy a čas fakt nemám....
A v tu chvíli mi je jedno, jestli sem za tu věc zaplatil 100 nebo 200tis., když s tím půjdu zpátky na trh a cena bude stále stejná, čili 100 a 200.
Chápu, ale že pro člověka, kterej je totál zarytej Opelista a málo co, je lepší než Opel, VW ale určitě ne, je těžký si to přiznat, možná je to dáno i místní kulturou, kdy potkáváš 10x za den dementy v přebasovaným a položeným Golfu, kdežto v Opelu potkáš akorát starýho nadrženýho německýho dědka, kterej si ho právě nechal přeprat v hubě u 60ti letý vyjetý cikánky za 10Eur a spokojeně odjíždí zpět směr Pirna. Dědek ti nic nedělá a fakt mu nemáš, co závidět, spíš dal navíc práci ještě český "kolegyni"...