Proč koncern vyrábí ty nejlepšejší auta na světě???

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč koncern vyrábí ty nejlepšejší auta na světě???

Příspěvek od BIGPAPA »

Berry píše:kdyz se clovek vezme kdo to zalozil a jakym umyslem, tady umyslny "flame" Koncern vs. Opel nebo jiny
jakej flejm? nikdy jsem tu žadnej flejm vyvolat nechtěl 8) to je jasná paranoia 8)

bylo založeno na popud milionu přispěvku kup si VW vše ostatní sou sračky když se někdo zeptal jaký auto koupit
fonz píše:treba pan mirek chce ten wv taky, jenom na neho zatim nema a musi jezdit v opelu, tak chce sam sobe dokazat, ze je to k hovnu :lol:
nene VW nechci a ani po těm netoužim 8) spíš mě láká Ford nebo Hjondé, Honda nebo nějaká C-Klasse od M-B

už nazev tématu napovídá proč koncern vyrábí tak užasný auta, že jsou pro každého vzorem a strašně je touží mít tak proč se tu nenapíše z jakýho duvodu jste je zvolili a koupili si je?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Sova píše:
Bohuš píše:
To co dělali japonci před deseti lety neumí evropa dodnes :x
co třeba...jmenuj
jenom jsem cekal az dojedu na konec abych se mohl zeptat stejne
KEHO rennsport

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Jo, to s těma Japoncema bude určitě kec protože i Okamura jezdí Astonem a Superbem a Tomio, ten ví vše :D
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

BIGPAPA píše:tak proč se tu nenapíše z jakýho duvodu jste je zvolili a koupili si je?
Já už nemusim viď že ne :smich2:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

ty ne :wink:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

bigpapa: máš dojem že třeba já bych ti měl sdělit proč? nebo proč je měl speedy, nebo hatori, mikemad, svacinkář...john, lukebean..a ostatní?
" www.autowerks.cz "

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

už je to jedno.... tady každej trpí těžkou paranoiou, že chci jen flejmovat :roll: ale nedostal jsem jasnou odpověď proč jsou ty auta považovaný za super užasný

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

BIGPAPA píše:už je to jedno.... tady každej trpí těžkou paranoiou, že chci jen flejmovat :roll: ale nedostal jsem jasnou odpověď proč jsou ty auta považovaný za super užasný
Na druhou stranu to že je máme prostě neznamená že si o nich myslíme že jsou super-úžasný, já si to třeba o svym autě nemyslim ale i přesto sem spokojenej :D

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

no kdyby si to lidi nemysleli tak si je nekoupí a natož ojetiny s buhvijakým nájezdem se sice velkou zustatkovou hodnotou,ale ta realná hodnota je daleko jinde

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Butcher píše:
Sova píše:
Bohuš píše:
To co dělali japonci před deseti lety neumí evropa dodnes :x
co třeba...jmenuj
jenom jsem cekal az dojedu na konec abych se mohl zeptat stejne

auta která i po 20ti letech nejsou rezavá
po statisících kilometrech nemusíš měnit kuláky, ani silentbloky náprav
a ne nadarmo se mezi odtahovkářema říká, že když někde zůstal viset japonec, tak mu zdechla baterka

to je jediné co se dá napsat k japoncům, ale je pravda, že kvalita japonských aut jde posledních 10 let do prdele, jen proto, aby byly konkurenceschopné, ale koncernu zvládá konkurovat i dacia, tak ho zbytečně nevychvalujte, aby někomu zbytečně nestouplo ego
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Já teda nevim, ale většina s13tek jsou zrezlý šroty, o tom by si zrovna ty mohl něco vědět... Takže to zobecnit, že japonský auta nereznou ani po 20 letech je vcelku mimo
KEHO rennsport

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

kentoya píše:auta která i po 20ti letech nejsou rezavá
O tom bych si rad poslechl :lol:
Jen o par let starsi AE86
Obrázek
KEHO rennsport

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

auta která i po 20ti letech nejsou rezavá
po statisících kilometrech nemusíš měnit kuláky, ani silentbloky náprav
a ne nadarmo se mezi odtahovkářema říká, že když někde zůstal viset japonec, tak mu zdechla baterka

to je jediné co se dá napsat k japoncům, ale je pravda, že kvalita japonských aut jde posledních 10 let do prdele, jen proto, aby byly konkurenceschopné, ale koncernu zvládá konkurovat i dacia, tak ho zbytečně nevychvalujte, aby někomu zbytečně nestouplo ego
:poklona:

Uz vidim, ze si tu ted VWckari vylejou srdicko :lol: :lol:

Johny_X

Příspěvek od Johny_X »

jen se tu dal utvrzujte jak moc jste kazdej nad veci :smich: ...a ze nekejhate jak potrefeny husy
johnyperez#KEHOrennsport

kentoya

Příspěvek od kentoya »

rallik píše:Já teda nevim, ale většina s13tek jsou zrezlý šroty, o tom by si zrovna ty mohl něco vědět... Takže to zobecnit, že japonský auta nereznou ani po 20 letech je vcelku mimo
však já nepsal že každý japonský auto, taky jsem měl rezavou hondu, i toyotu
ale protože mám dílnu, tak když porovnám 20let starý japonský auta, tak jsou na tom lépe jak koncerny
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

BIGPAPA píše:už je to jedno.... tady každej trpí těžkou paranoiou, že chci jen flejmovat :roll: ale nedostal jsem jasnou odpověď proč jsou ty auta považovaný za super užasný
buď všichni trpěj paranojou nebo jí má ten jeden člověk, ale nechce si to přiznat, těžko říct :D
BIGPAPA píše: už nazev tématu napovídá proč koncern vyrábí tak užasný auta, že jsou pro každého vzorem a strašně je touží mít tak proč se tu nenapíše z jakýho duvodu jste je zvolili a koupili si je?
ukaž mi spolehlivou dodávku od Opelu, která má tažný na 2 tuny, klimu, je schopá jet po dálnice tempomatově 150, má dostupný díly a vydrží? Kopie Renault - Movano nebo Vivaro? Řekl sem snad jasně spolehlivý a cenově dostupný díly, né nový čerpadlo za 40litrů a repas za 25 :D

Aha, ono takový neexistuje, tak to sem asi fanatik do VW :D
BIGPAPA píše:no kdyby si to lidi nemysleli tak si je nekoupí a natož ojetiny s buhvijakým nájezdem se sice velkou zustatkovou hodnotou,ale ta realná hodnota je daleko jinde
Ano, radši zaplatim 200tis. za 11let starou dodávku, ale furt lepší, když pořád jezdí a chce běžnej servis než Vivaro, který bude stát každej měsíc, zaplatim 6x odtah do roka a shánět po okolí, kdo mi to napíchne a určí jasnou závadu, né styl pokus-omyl, jak se to děje v autorizáku, na to prachy a čas fakt nemám....

A v tu chvíli mi je jedno, jestli sem za tu věc zaplatil 100 nebo 200tis., když s tím půjdu zpátky na trh a cena bude stále stejná, čili 100 a 200.

Chápu, ale že pro člověka, kterej je totál zarytej Opelista a málo co, je lepší než Opel, VW ale určitě ne, je těžký si to přiznat, možná je to dáno i místní kulturou, kdy potkáváš 10x za den dementy v přebasovaným a položeným Golfu, kdežto v Opelu potkáš akorát starýho nadrženýho německýho dědka, kterej si ho právě nechal přeprat v hubě u 60ti letý vyjetý cikánky za 10Eur a spokojeně odjíždí zpět směr Pirna. Dědek ti nic nedělá a fakt mu nemáš, co závidět, spíš dal navíc práci ještě český "kolegyni"...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

nahodou ja sem taky oplista i kdyz mam ted koncern :D me se opely libej tim, ze se umi samy lecit.. :D neco se mi na aute posralo, nechal sem to tejden a zazrakem se to opravilo :)
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Rudi přesně vystihl to proč většině vadí lidi od koncernu..protože nás srovnáváte s mladýma blbečkama co tuzní golfy..Ale ve finále jsme všichni stejní blázni do aut jako vy :wink:

Celý bych to tu smazal, serou se tu do sebe lidi co se jinde normálně baví :roll:

crocjirka: mám tě rád ale máš stejnou vadu jak já, moc píšeš a míň o tom přemýšlíš 8) Občas od tebe vyplyne hrozná sračka chlape..jako právě teď 8)
" www.autowerks.cz "

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Rudi píše: kdežto v Opelu potkáš akorát starýho nadrženýho německýho dědka, kterej si ho právě nechal přeprat v hubě u 60ti letý vyjetý cikánky za 10Eur a spokojeně odjíždí zpět směr Pirna.
uplne to zive vidim :lol:
:smich2:

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Subtera: A to nejseš u hranic, já kolikrát za těma zmrdama jedu, páč jedou 30 a vybírají štětku. Je sranda je vyblikat, zatroubit a jak pak ujíždějí pryč :lol: Většinou jezdí zafirou, sharanama nebo voyagery...prdel..přes den v tom vozí děti a na noc do toho posaděj nejšpinavější cigošku :savle:
" www.autowerks.cz "

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

tholis: ale ono to tak fakt je.... :D mel jsem 4 roky opely :D ted pul roku francouze a mesic seata :D a cekam kdy se i seat zacne zazracne uzdravovat a furt nic :( tohle fakt umel jen opel.. :D
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T

SubTera

Příspěvek od SubTera »

To je nechutny...ja to vzdycky vidim, kdyz jedu do Italie pres Kaplici (Budejky), probiha to uplne stejne, jen potkavam E-classe, E60/E39 apod. kary...pekna vizitka jen co vjedes do CR.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

crocjirka píše:tholis: ale ono to tak fakt je.... :D mel jsem 4 roky opely :D ted pul roku francouze a mesic seata :D a cekam kdy se i seat zacne zazracne uzdravovat a furt nic :( tohle fakt umel jen opel.. :D
pak už tě ty cigny přestali bavit? :smich: ?
SubTera píše:
Rudi píše: kdežto v Opelu potkáš akorát starýho nadrženýho německýho dědka, kterej si ho právě nechal přeprat v hubě u 60ti letý vyjetý cikánky za 10Eur a spokojeně odjíždí zpět směr Pirna.
uplne to zive vidim :lol:
:smich2:
to si ani nepřej vidět bo pohled na cignu vylejzající z Gčkový Astry a plivající jesenku do trávy a otírajíc si kapesníkem hubu a v autě typickej spocenej helmut...
Obrázek
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

subtera: co otevřeli D8 je to mnohem lepší, ale i tak je příšerný co se tu kolikrát děje ještě za světla. :kladivo: Jo jo mergly, bmw tu taky jsou...natankují si u ona, zajedou k lidlu a pak vybíraj děvky..dobytci..já jezdím bohužel tou cestou do práce a proto ty špíny vidím furt :savle:

rudi: ale zase auta němci dělaj dobrý no :lol:
" www.autowerks.cz "

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

rudi: tvoji narazku sem nejak nepochopil.. :oops: :oops: asi to budes muset vysvetlit nejak jednoduseji..

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

Big papa> kup si koncern a buď tuctový ako šeci :D to je pro sortu lidí, kteří chtejí za pár korun auto, díly za pár korun a mít spotřebu 2.1l/100km (TDi), pro lidi.. kteří mají problém se ohnout pod auto a tak jen konstatují na fórech, že jejich koncern korozi netrpí :) ti zdatnější si koupí JOM za 2999,- na aukru, RSW disky za 4100,- s pneu, stočí to na zem a poskakujou po městě :roll: ti ostatní si vyberou dle svého gusta 8) Kdyby do Fely dávaly min. 150ti koňový motor.. taky bych si ji koupil a dělal repas náprav za 49,- každý měsíc 8)
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

Rudi> já jsem taky starý nadržený dědek co si ho nechal přeprat v hubě u 60ti leté cigánky, tak bacha abys nezažil středověk :zadek: :mavani:

C20XE inside

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

lukin: Nějak se v tom c píšeš nemohu najít a přesto koncern mám...kde je chyba?? :?
" www.autowerks.cz "

kentoya

Příspěvek od kentoya »

zbytečně to tu řešíte, spíše se podívejte, třeba jen na tomhle foru a porovnávejte

dejme tomu že je zde několik desítek lidí, o kterých by se dalo říci, že autům rozumí, nebo umí upravit či opravit, a že se vyznají
kolik z nich má koncern?
proč mají skoro všichni japonské auta
proč skoro všichni z nich když mají třeba i navíc dílnu, když tam někdo chce zajet s octou, nebo golfem mají průpovídku, že to je servis či opravna pro auta

koncern je nabubřelá bublina, kterou naduli němci hlavně tím
že za prvé, posledních 20let patří k té bohatější části evropy
a za druhé jsou řekněme vlastenci a kupují auta u nich vyrobená
a tím vlastně vytáhli koncern nahoru, protože mohl vyrábět, měl odbyt, a nikoho nesralo, že za pět let je to auto na sračky, protože si stejně koupili nové

za další
nejlepší úpravci aut jsou v AMERICE A JAPONSKU, proč sakra neupravují koncernová auta, když jsou tak vynikající, že by jim to nedošlo?

proč se v podstatě nejvíce upravují japonská a americká auta

proč i ve filmech o pořádných autech (pokud zapomenu na německou kobru 11) nejsou koncernová auta

tolik jen pro zamyšlení pro ty, kteří by chtěli obhajovat koncern

koncern je prostě auto pro přepravu z bodu A do bodu B a tomu odpovídá, jinak je v podstatě ....každý at si domyslí

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

tholis> jakto, že ne? cena a dostnupnost dílů, TDi, spotřeba.. :)

C20XE inside

Zamčeno

Zpět na „Pokec“