blázen píše:kentoya píše:
to kluzné vydrží déle, než kuličkové
ještě nějaký dotaz?
ano,jak pak mám rozumět tomuto,pak by výrobce lhal.
The GT designation refers to Garrett's state-of-the-art turbocharger line. GT-series turbos use redesigned bearing systems and modern compressor/turbine aerodynamics. These new compressor and turbine wheels represent huge efficiency improvements over the old T2, T3, T3/T4, T04 products. The net result is increased durability, higher boost, and more engine power over the older T-series product line.
tomu rozuměj tak, že já se bavím o voze a ty o koze
a v tom že kuličková vydrží více, výrobce záměrně uvádí lidi v omyl, je to napsáno že vydrží více, ale ne že vydrží déle, jako není jasně psána životnost, chce se to naučit číst mezi řádky, a mít trošku zkušeností s životností turbín a vůbec ze strojařiny znát rozdíl mezi kluzným a kuličkovým uložením, jeho výhody při jakém použití, teplotě a tak
ale vidím že máš extrémní touhu ukázat že jsi v tomhle ohledu chytřejší, tak si znovu přečti co jsem psal na začátku a OPAKUJI pokud je stejná turbínová mapa je to šumák a je to stejné, už nevím jak to napsat, je to to samé, jako když mám úsečku o délce 6cm, a druhou také 6cm, jsou prostě stejné, jestliže je jednou 2+2 čtyři, tak i podruhé, nebo dokonce i potřetí a tipnul bych že i počtvrté, ale pokud máš pocit, že popáté vyjde něco jiného, klidně ještě odepiš, já to už vzdávám