Prezidentská volba - aneb koho?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět

Kdo by se dle vás měl stát Prezidentem Republiky

Karel Schwarzenberg
41
19%
Tomio Okamura
28
13%
Přemysl Sobotka
5
2%
Táňa Fischerová
3
1%
Zuzana Roithová
3
1%
Vladimír Franz
51
24%
Miloš Zeman
27
13%
Jiří Dientsbier
1
0%
Vladimír Dlouhý
1
0%
Jana Bobošíková
3
1%
Jan Fischer
17
8%
Ani jeden z uvedených kandidátů
32
15%

Celkem hlasů: 212

SubTera

Re: Prezidentská volba - aneb koho?

Příspěvek od SubTera »

NeviM: pokud narazis na me - ja jsem psal, ze jaci jsme my, takove mame i politiky - zkracene svoji ke svemu, nikoliv to, ze prezident je o reprezentaci naroda (samozrejme, ze je, narod reprezentuje). Mam takovej dojem, ze umyslne volime debily (dodnes nepochopim, jak nekdo mohl dat hlas VV), abychom pak na ne mohli nadavat.

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Subterra: No tak to máš naprostou pravdu, kdo líp, než spící prezident, může prezentovat spící lid 8)

Sova: už to rozebírat nebudu, chytáš se pořád nějakejch nepodstatnejch detailů, jenom zopakuju, že se mi na Franzovi nelíběj ty samý věci + nejaky navic akorat jim prikladam trochu jinou vahu a volit ho rozhodně nebudu, ale ze vycitat mu treba nespisovnou cestinu, nebo ze kdyz si neni uplne jistej nejakym svym nazorem, pac ma malo info, tak radsi rekne nevim, nejdriv bych se poradil s odbodnikem, mi přijde dost mimo.
A že třeba podle mě by měl bejt zase zbavenej volebního prava nekdo, kdo se chysta volit kokotzemana.
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

Sova

Příspěvek od Sova »

to může být prezidentem tedy leckterej zedník nebo instalater...ten se taky muže obklopit odborníky...
prezident má mít určitý politický názor, politický světonázor...
a pokud ho nemá a je mimo a nerozumí tomu, tak tento fakt odborníci nenahradí...

Odborník tam nemá být od toho aby, jeho přostřednictvím byl prezident hlásná trouba někoho...něčí ovce.
Odborník a kruh lidí kolem prezidenta tam má být k diskusi a otevírání jiných náhledu na věci politické i ekonomické
A né od toho aby prezidentovi našeptával jak nápověda v divadle...

Jestli si to Franz takhle představuje tak to si rovnou místo prezidenta mužeme dát losovačku názorů jak prezentovat českou republiku...něco jak loterie...a muže to táhnout pokerovanej franz :lol:
Protože to má uplně stejnej význam
Naposledy upravil(a) Sova dne 08 led 2013 14:01, celkem upraveno 1 x.
Cléon & Fonte

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

tjn :D bude na nejakem zasedani a rekne.. sry musim si odskocit abych se poradil s poradci jestli mam rict ano nebo ne.. :)
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

asi bych to videl tak, ze kazdy by mel volit podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi... a vysrat se na nejake agentury..

Obrázek
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T

Sova

Příspěvek od Sova »

Cléon & Fonte

DcSpeedi

Příspěvek od DcSpeedi »

politikou nežiju ale absolutně nechápu, co ty mladé vede k tomu, aby byl zvolen Franz ?
když jsem sledoval v tv jeho proslov, musel jsem se potutelně usmívat
navíc ten vzhled, celý svět by se smál co to máme za obludku na hradě :lol:
Řidič

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

SubTera píše:Vazne chcete volit Franze? Opravdu CHETE TOHLE??
(od 12:15 to fakt stoji za to a jeho posledni veta to krasne dovrsuje )
youtubebb3]http://www.youtube.com/watch?v=B8Ua2yqr5X0[/youtubebb3]
Po tomdle nevim, kdo to může myslet s Francem vážně. On by byl taková ideální loutka, udělej todle, udělej támdle to a vymlouvat se na to, že mu nepřišli otázky, kde to jsme? Nemusel odpovídat jako odborník, ale todle jsou problémy, který se tu řešej už nějakej měsíc a on to evidentně ani nepostřehnul, asi byl na tetování :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Sova píše:to může být prezidentem tedy leckterej zedník nebo instalater...ten se taky muže obklopit odborníky...
prezident má mít určitý politický názor, politický světonázor...
a pokud ho nemá a je mimo a nerozumí tomu, tak tento fakt odborníci nenahradí...

Odborník tam nemá být od toho aby, jeho přostřednictvím byl prezident hlásná trouba někoho...něčí ovce.
Odborník a kruh lidí kolem prezidenta tam má být k diskusi a otevírání jiných náhledu na věci politické i ekonomické
A né od toho aby prezidentovi našeptával jak nápověda v divadle...

Jestli si to Franz takhle představuje tak to si rovnou místo prezidenta mužeme dát losovačku názorů jak prezentovat českou republiku...něco jak loterie...a muže to táhnout pokerovanej franz :lol:
Protože to má uplně stejnej význam
jen tak pro zasmání, neber toi jako fakta nebo že bych se chtěl hádat
ale když může být ve sběmovně potápěč, přizdisráč, patolízal, klikuleštič, chrapoun proč by prezidentem nemohl být popelář
protože přesně to co popisuješ, že by nemělo být na hradě, máme ve sněmovně, a jestliže hlava státu prezentuje lid, prezentuje i poslance

osobně pro mě je lepší člověk bez politického názoru s rozumem v hrsti

ale upřímně k volbám, protože už mi nesedí ani franz, a okamuru vykopli, tak už k volbám nemusím, je tam mamrd vedle mamrda a vyhraje zeman
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Mě třeba baví, jak Schwarzenbergovi každý do zblbnutí vyčítá
1) věk
2) vadu řeči
3) že párkrát ve sněmovně usnul....

a úplně jim uniká, že má zkušenosti jako diplomat, má jméno i v zahraničí, a to myslím pozitivně, a když se k něčemu vyjadřuje, tak daleko příměji a pochopitelněji (po obsahové stránce) než Fischer, Franz a ostatní... a teď se ptám, jestli tohle není pro prezidenta důležitější?
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

Pravda.
Kníže by měl alespoň parádní služební pohřeb. :lol: joke

Fakt když nad tím přemejšlim, tak mi z těch kandidátů snad už nikdo nevychází.
Rád bych tam viděl jiný lidi.
Autoservis
Autodíly
STK + EM

Sova

Příspěvek od Sova »

Tohle je pro mě čtverka rozumných kandidátů...Schwarzenberg, Zeman, Dienstbier, Sobotka...ke každému mám vyhrády ale jako presidenty bych je respektoval.

Nějvětší šašek z kandidátů na prezidenta co byl pozvanej do medii byl Jakl :lol:
Cléon & Fonte

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

Ten Dientsbier vypadá slušně. Jeho táta taky snad nedělal ostudu. A je mladej.
Stejně to asi vyhraje Zeman.
Autoservis
Autodíly
STK + EM

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

sova: ehm proc?

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Sova píše:Schwarzenberg, Zeman, Dienstbier, Sobotka...
Takze takovej vyber, jako kdyz kupujes auto, ale vlastne nevis, jestli chces Veyron, Golfa V, Felicii nebo novy E-Classe...

Sova

Příspěvek od Sova »

SubTera píše:
Sova píše:Schwarzenberg, Zeman, Dienstbier, Sobotka...
Takze takovej vyber, jako kdyz kupujes auto, ale vlastne nevis, jestli chces Veyron, Golfa V, Felicii nebo novy E-Classe...
:D Já se jdu radši dívat na majora Zemana :lol:
Cléon & Fonte

Sova

Příspěvek od Sova »

crocjirka píše:sova: ehm proc?
prostě na mě tak pusobil...
kdyby byl V. Klaus pytlík čaje, tak Jakl by byl desetkrát použitej vyluhovanej pytlík čaje v litrový konvici :D
Cléon & Fonte

kentoya

Příspěvek od kentoya »

čím víc přemýšlím, k volbám půjdu, hodím tam lístek s nápisem okamura, jako nespokojenost, s tím co se tu předvádí, mě prostě žádný ze zbývajících nevyhovuje, pokud bych měl zavřít oči, zalepit uši a měl bych hodit lístek s platným jménem, byl by to kníže, a to jen proto, že se mi ze zbytku jeví jako jediný rozumný kadidát na prezidenta, šance mají dva a možná kníže, ale ti první dva jsou pro mě totálně nevyhovující, a přesto že mi nevyhovuje i kníže, je podle mě menší zlo jak ti dva, ale můj hlas si nezaslouží a než nejít k volbám, což je taky nesouhlas s volbami, raději tam půjdu a dám na lístek nápis okamura, protože podle všech indicií vyhraje zeman, je to asi nejlepší řešení

tohle vypadá zajímavě, i když tomu nevěřím
http://jednej.cz/petition.php?id=135" onclick="window.open(this.href);return false;
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

T.i.m.u.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.i.m.u.r »

kentoya píše:... tohle vypadá zajímavě, i když tomu nevěřím
http://jednej.cz/petition.php?id=135" onclick="window.open(this.href);return false;
Taktéž tomu nevěřím a navíc je to udělaný křivě,... Jinak abych nebyl úplně OT, mezi kandidáty si nevyberu, volit asi nepůjdu, abych mohl nadávat ať už tam bude kdokoli :lol: (joke)
Ale kdybych si vybrat musel, byl by to asi kníže nebo Zeman (Udělal docela dojem při tý debatě s Fischerem, kterou jsem nedávno postřehl; a taky má docela pěknou cérku. :?: )
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm

(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz

kony5

Příspěvek od kony5 »

za 4 roky nominujeme kandídáta na prezidenta za TuningForum.... kdo se hlásí dobrovolně? :-D :D :D

SubTera

Příspěvek od SubTera »

kentoya: kdyz to tak predem vzdavas a mas jasnyho viteze, kteryho nechces, nebylo by prave proto lepsi dat platny hlas jeho souperi? Nebo se taky ridis tim, ze tvuj hlas nic nezmeni? Proc teda vlastne jakekoliv volby a jakekoliv hlasovani je, kdyz jednotlivy hlas nema zadnou vahu? Nerozumim tomu, rad bych to pochopil.

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

kony: myslim si, ze ja nebo NeviM nebo kentoya bychom to vzali :D :Di kdyz ja sem tusim na to moc mladej.. :D

subtera: +1

Boháček

Příspěvek od Boháček »

TomasUL píše:Ten Dientsbier vypadá slušně. Jeho táta taky snad nedělal ostudu. A je mladej.
Stejně to asi vyhraje Zeman.
jenže nikdy "nedělal" jinde než v politice
a takových už je tam spousta

ale jsem překvapen, jak často tu padá sobotka, sem si myslel, že budu sám a vypadá to, že teda ne 8)

jinak jedinej druhej :lol: kdo by nad hradem nevyvěsil vlajku s hvezdami bez pruhů je bobo, takže o pan mudr dostane, ačkoli mám na doktory stejnej názor jako asi o 2 stránky vzad
vzdělání není zárukou inteligence

kentoya

Příspěvek od kentoya »

SubTera píše:kentoya: kdyz to tak predem vzdavas a mas jasnyho viteze, kteryho nechces, nebylo by prave proto lepsi dat platny hlas jeho souperi? Nebo se taky ridis tim, ze tvuj hlas nic nezmeni? Proc teda vlastne jakekoliv volby a jakekoliv hlasovani je, kdyz jednotlivy hlas nema zadnou vahu? Nerozumim tomu, rad bych to pochopil.
jenomže kníže u mě není soupeř, jen menší nutné zlo, a vyšlo by to nastejno a říkám si, že kdyby se nasbíralo dostatek lístků okamury, mohlo by to něco změnit, nevím co, nevím jak, minimálně by se v zahraničí mohli zajímat o legálnost našich voleb, proto upřednostnuji neplatný volební lístek s okamurou, před platným menším zlem

napsal jsem to spíše pro zamyšlení pro ty, kteří chtěli volit okamuru

ad crocjirka, dej už si pokoj, jsi jak malé děcko, a neber můj nick do klávesnice nadarmo, já si tě nevšímám vždy do doby, než uvidím jak zase do mě reješ, jsi retardovaný, nebo trpíš snad nějakou kentoyofobií, nebo máš deprese? pokud ani jedno tak musíš trpět sprominutím debilitou

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

myslim, ze by sis mel ujasnit pojem slova fobie.. ;) a tim nemyslim zesmesnujici nazev koncernoveho vozu fabia.. ;)

SubTera

Příspěvek od SubTera »

kentoya: Okamury je mi lito, ze diky spatnymu systemu scitani nedostal rovnou prilezitost, ale v zivote bych toho NARCISE nezvolil a vlastne jsem rad, ze je jistota, ze on prezident urcite nebude.

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

SubTera píše:kentoya: Okamury je mi lito, ze diky spatnymu systemu scitani nedostal rovnou prilezitost, ale v zivote bych toho NARCISE nezvolil a vlastne jsem rad, ze je jistota, ze on prezident urcite nebude.
Nevim no, jako třeba už ve dni D jsem ho takhle nějak taky vnímal, ale je fakt, že mě přesvědčil o čistotě svejch úmyslů a názorů na základě zdravýho rozumu a že si nějak neumím představit jinou variantu jeho vystupování, která by zlákala tolik lidí, když nemá mediální podporu atd. jako ty prasata z druhý strany barikády, z tý strany, která o žádnou změnu nestojí. Taky se mi takový chování nelíbí, ale jak jinak by si získal takovou podporu?
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

kentoya

Příspěvek od kentoya »

SubTera píše:kentoya: Okamury je mi lito, ze diky spatnymu systemu scitani nedostal rovnou prilezitost, ale v zivote bych toho NARCISE nezvolil a vlastne jsem rad, ze je jistota, ze on prezident urcite nebude.
mě ho líto není, prostě mi tak nějak zbyl ze všech zúčastněných, mě je spíše líto tohoto národa, že s sebou nechá manipulovat a jinak osobně mě větší narcis připadá klaus a to tak třikrát

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

sem zahlídl, že na nově taky spustili nějakej volební speciál a teda, nova s primou si můžou podat ruce, tak tragický moderátory sem dlouho neviděl, kam se hrabou na Moravce 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Sova

Příspěvek od Sova »

Rudi píše:sem zahlídl, že na nově taky spustili nějakej volební speciál a teda, nova s primou si můžou podat ruce, tak tragický moderátory sem dlouho neviděl, kam se hrabou na Moravce 8)
kdo na nově moderoval?
Cléon & Fonte

Odpovědět

Zpět na „Pokec“